Forum konie »

Kącik WKKW

crazy na Świecie Koni są wyniki, widzę, że Wirus czwarty
Gdyby ktoś już gdzieś zauważył zdjęcia z OOM wkkw, miło byłoby gdyby się podzielił linkiem  :kwiatek:
o 18.05 dzisiaj na TVP Sport krotka relacja z Baborowka  🙂
wczoraj tez była na jakimś kanale-widziałam siwego😀
Byla na TVP Sport tez 😉) Dobry Siwy, co? Jedno wylamanie na waskim jego, drugie moje, jestesmy kwita :P
no giblo Was niezle-ja bym pewnie lezala juz wsrod publicznosci po takim wykrecie😀 ale trzeba mu przyznac laleczka z niego
a znalazłyście gdzieś zdjęcia z Baborówka z parkuru? Klasa L widziałam zdjęcia Kasi Boryny, ale ona ma na stronie tylko z krosu  🙁
180 koni, według obliczeń klubu, 11 godzin czworoboków lecących równolegle i 9,5 h. krosu... oby pogoda dopisała...
Na szczescie ma byc ladnie <fingers crossed>  😅
Asior, trzymam cię za słowo, jak znowu będę musiała wymarznąć i wymoknąć, żeby Cię na krosie zobaczyć, tak jak w kwietniu to się rozpłaczę! :P
oby nie bylo jak na CSIO,najpierw zmoklam, a potem mnie zjaralo😀
gdzie sa listy zgloszonychkoni?
Moon, jasne jasne, mam sie czuc winna?  👀

Dziewczyny, bedzie slonce i 24 stopnie! Tfu tfu. Oby prognoza sie sprawdzila  😀
oby😉
Czy wie ktoś może jak poszło naszym ujeżdżenie na kucykowych ME?
Wyników nigdzie nie ma  🙄
Grzybek 51,5p, Sara 66,2p, Zuza 75,4p, Perełka 68,7p i Marysia 56,2p.
Relacja online z Pardubic:
http://www.horsetv.cz/
A wiadomo jak w Jaszkowie po krosie?
Moje źródło mi doniosło że Grzybek wyłamanie + spóźnienie a reszta dziewczyn eliminacja. Nie jestem pewna w 100% tych wyników.
Niestety to prawda.
ojojo 🙁
Strasznie szkoda dzieciakow...

A ktos ma wyniki z pardubic?
Wyniki z Pardubic po ujeżdżeniu (komplet był wczoraj po 22, więc pewnia na wyniki dzisiejszego krosu trzeba będzie poczekać):
http://www.pardubice-racecourse.cz/vsestrannost/mezinarodni-zavody-cic3-cci2-olympijska-kvalifikace/vysledky.html
Jakie wrażenia po Sopocie? 🙂
(EDIT: tak, wiem, jeszcze nie koniec  🙂 ale kilku revoltowiczów na hipodromie jednak widziałam)
szkoda Magnolii,utwierdzilam sie w zdaniu, ze niektorzy "miszczowie" to bezwartosciowe bucydla, ze sa super skromni mili zawodnicy, ze nawet jak kon scierwowaty to super zawodnik pokaze go bardzo fajnie, kocham druzyne ze Szwajcarii, powalila mnie roz lala i jej zachowanie -nie bede pisac publicznie,ale powiem tylko tyle, ze podziwiam dr Przedpelskiego i Wasowskiego za klase i spokoj, bo ja bym zrobila rozrobe.Zadziwia mnie fakt, jak mozna na zawody gdzie sa zagraniczni zawodnicy dac komisarza,ktory ani be ani me po angielsku...
Generalnie fajnie tylko za goraco
jest kilka mlodych koni,ktore mi sie bardzo podobaly🙂
no i dziekuje Crazy i Sigmie za rozmowy o Czesiu,chwilke rozmawialam z asiorem,Ktosinka-Etiuda urokliwa,tak zenskiej klaczy dawno nie widzialam-bardzo ciekawy kon, widzialam clio (kawal babki z siwej) i to chyba tyle wrazen,uciekam odsypiac🙂
A o co chodzi z tą Magnolią, wiem tylko ,że M.M dał na beret, ale wiem również,że ta przeszkoda była nie fer, i ją wyłączyli, po wypadku chyba szwedki ?Swoją drogą znam M.M. i raczej na bucowatego i zarozumiałego nie wygląda?W przeciwieństwie do niektórych... O co chodzi? Żałuję ,że nie byłam..... 🙁
M.M. jest przesympatyczny,skromny  i ma fajna zone😉 dla mnie  ta czesc Walewic  jest meeega!Bardzo mocno im kibicuje! chodzilo  mi o innych zawodnikow i ich teamy, nie tylko polskie...
z tego co mi mowili Maga wsadzila noge w zywoplot na tej  przeszkodzie
generalnie kros trudny...dla niektorych za trudny
widzialam Narvika to byl jego pierwszy start? bo jakos bez szalu poszlo
To był  jego pierwszy start w WKKW.Pierwszy raz na czworoboku, i cross również. Nie wiem ,czy szału nie zrobił ,nie widziałam jego przejazdów, wiem jedno, skakał tak, że jeździec miał wrażenie, że jedzie przynajmniej dwie gwiazdki, wszystkie skoki górował bardzo mocno, doszło do tego ,że musiał go zatrzymać po skoku na trakenie, bo oddanie następnego skoku mogło grozić wywrotką. Podobno przy zeskoku leciał ok. 6m. Widać ,,Durszlaczek"(Narvik) nie zaznajomiony ze stałymi przeszkodami, trzeba mu dać czas. Nie był za długo w treningu, bo po Gałkowie kaszlał, musieliśmy mu zluzować.
Co do M.M.popieram twoją opinię, miły sympatyczny młody człowiek, również mu kibicuję, i bardzo mi szkoda, że tak mu się porobiło wczoraj na crossie. A z Magnolią wszystko w porządku?
z tego co wiem,Maga cala
To dobra wiadomość. :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się