Forum konie »

Kącik WKKW

Strzyga

Wielkie dzięki  :kwiatek:
Ja pierniczę, ale tam wody  😵
Titna - dzięki.

Wody bardzo dużo i przez to niestety podłoże było trzymające.
Na krosie moze byc ciekawie. Szczegolnie po ktoryms juz koniu.
Strzyga, fota Jurka z tą miną rzeczywiście rewelacja! 😁
O cholera. Ujeżdżenie w jeziorze 🙁
Mam nadzieję, że na krosie nie będzie przykrych niespodzianek. Sio deszcz, a sio!
No więc w nocy padało, ale o dziwo nasza trawa wciągnęła wodę i podłoże nie było dramatyczne. Przynajmniej dla moich nóg, ale nie wiedziałam, żeby konie się jakoś potwornie ślizgały.

Pogoda głownie była kiepska i ciemno, ale na drugą połowę 3* wyszło mi trochę słoneczka i jest możliwość, że ze 2-3 fotki będę mogła pokazać. W każdym razie dziś, jak nigdy, stałam głownie na wodzie, bo miałam kaloszki i mogłam wejść w sam środek bajorka i mieć dobrą miejscówkę na foty.

Szkoda Jurków, reszta chyba dzielnie dojechała do końca, jeśli o MP chodzi.

Jak na razie dwie foty, nie chcę ich psuć obróbką na lapie.

Ps. Ktoś wie, czemu takie zdjęcia w wkkw są tak popularne? Bo ja nie kumam ich fenomenu...
o, Jachu.
sa gdzies juz moze wyniki z crossu?
Strzyga, masz wiecej fot to wstawiaj i sie nie ociagaj, ok?
ciekawska, nie mam na czym ich obrobić niestety.

Ps. Mam jedną fajną fotkę Harbuza z krosu, strasznie mi się podoba, mały, łaciaty, a jednak chłopak daje do pieca...
Strzyga dawaj srokatego :kwiatek:on nie taki malutki, skoczny piorunsko, db sie rusza, wydolny pieknie no i papierowo miodowo do wkkw🙂 lepsiejszy od swojego pelnego brata karego Halogena🙂
kto i na czym polegl na krosie? jak Nawis, Bonillo i Egzemus?
wlasnie wstawili wyniki na wuwuwu skj sopot
Harbuz niestety eliminacja
Bonillo tez widze
Jachu dobrze🙂
Sporo sie dzialo w sumie.
To niby tylko Sopot a odmow duzo, sporo eliminacji ( 2 * to w ogole chyba z polowa) i kilka nieprzyjemnych upadkow.
co to za kon na pierwszym zdjeciu od Strzygi?

ja sie nie znam na WKKW ani sportowych koniskach, ale jest przepiekny i sie zastanawiam co to to  🏇
Manta
Jeśli mnie wzrok nie myli to małopolski Egzemus (Dryblas - Egzema/Przedświt XIII-4)
Drugi to Baryt, a tak btw co on ma na nosie (pytam z ciekawości, bo się nie znam  :icon_redface🙂
Manta, tak, to Egzemus.

armara, plaster poprawiający oddychanie.
Brawo Paweł! Ależ super 🙂😉 !!!

Strzyga, super foty, dawaj więcej plz!
no jutro na skokach będzie ciekawie...między Pawłem a Kazikiem nie ma nawet różnicy zrzutki 🙂 potem może nie przepaść,ale dwie zrzutki 😉

p.s. wiem,że to nic,ale Madryt czysty na krosie,trochę spóźniony,bo w nie te sznurki amazonka wjechała i musiała kołować 🙂
Ktoś, nie zauważyłam tego nawet! Ależ będą emocje, huhu 🙂 Brawo dla Madryta 🙂 Szkoda, że Wiktorynki brak :]
No dokładnie, będzie emocjonująco. 3 punkty, nawet nie zrzutka, malutkie przekroczenie normy...
Chyba pierwszy raz od dłuższego czasu mamy dwóch jeźdźców rywalizujących ze sobą na na prawdę dobrym poziomie. A pomyśleć, że jeszcze niedawno nie było komu medalu dać...

Harbuz:

I Crazy, która z tego co widziałam, też bardzo ładnie jechała:
Dzionka, Viktorynka spełnia się jako koń do nauki ujeżdżenia,zacznie sezon jak wrotki wróci do pełni formy,szkoda było ją szarpać do jednej imprezy.

crazy fajnie,staliśmy na "suchej" wodzie i było jak po sznurku,żal Jurka L.,no i rider też miał pecha - a tak mu na skokach pokibicować chciałam...
nie ładnie to się Jarecki junior z Młodą Damą wyłożył,Harbuz jeźdźca się pozbył bardziej łagodnie 😉
Madryt kolowal i kolowal..... dziewczyna chyba nie bardzo ogarnela gdzie w ogole sa te wlasciwe sznurki. Zreszta, nie ona jedna, kilka osob mialo tam ten sam problem. Jedna osoba to wzdluz sznurkow, ale po zlej stronie, dojechala niemal do nastepnej przeszkody.

Jarecki bardzo nieladnie lezal, zdrowo "huknelo". Mloda chyba nawet przekoziolkowala.
Za to Rajnertowi udalo sie nawet rozbudowac przeszkode krosowa i tymsamym wstrzymac zawody... ale do mety dojechal na czysto.
Z innych wydarzen to w 1* kon zawisl na klodzie i mieli problem ze zdjeciem go z niej.
Rowniez w 1* Spolowicz pomylil przeszkody.
W P ktos tez nieladnie spadl na 4 (waskie fronty w lasku). Wygladalo groznie.

I w ogole w ciagu cale dnia sporo razy padalo "uwaga, kon luzem na trasie".

A, co zrobil Jurek, ze go na Rokoszu zdjeli z trasy?? Nie zdarzylam go spytac a akurat nie sluchalam co nadaja z trasy ??
Strzyga jeeej dziekuje za zdjecie Harbuza! i Baryta tez!  🙇 masz moze Nawisa? Bo fajnie to poogladac tatusiow ,,swoich" koni. A dlaczego Harbuz eliminacja?  👀
galopada_, upadek, ale nie pamietam na ktorej przeszkodzie.
Jurek zgrabnie ominął dwie przeszkody.

Nie było problemu ze "zdjęciem", tylko koń nie mógł się ewakuować z jeźdźcem na grzbiecie, jeździec zsiadł i koń bez problemu przeskoczył. Z resztą mam fotorelację 😀

Kamil średnio rozbudował, drut poszedł po prostu i się słoma wysunęła, ale na zeskoku jeszcze do sędziny krzyczał: Ale  czysto! Też mam fotorelację, ale nieostrą 🙁
Strzyga, aha. Czyli nie bylo tak zle. Ja wiem tyle ile nadawali przez radio. 😉 Znaczy sie mam "podkolorowane" info w takim razie. Z ta przeszkoda zrobila sie niezla afera.
Zabawna byla kawalkada samochod, traktor z czyms tam plus podnosnik zgrabnie pedzace srodkiem toru do tej uszkodzonej dwudziestki.

Strzyga czekam z niecierpliwoscia na zdjecia  😜
Dlaczego Jurek na Ozonie ma eliminacje?  Wyszlam w trakcie P klasy i nic nie wiem.    Jak rozumiem mimo przygod wszyscy cali i zdrowi?
Lena, Jurek miał najpierw dwa zatrzymania na zeskoku tam na wyjeździe z lasku,potem kolejne zatrzymanie na zeskoku tam pod drzewem,jeszcze przed włoską górką .

Kamil niestety konia do przeglądu chyba nie wystawił? 🙁

aż mnie zjada ciekawość co tam teraz na parkurze się dzieje  🏇

p.s. Dziadzia przegląd przeszedł,parkur na zero  😅
a jakies zdiecia z L klasy ktoś posiada 👀

debit mojego chudego pajęczaka udany, pierwszy start i 8 miejsce 💃
widziałam asie po krosie to blada jak sciana była  a dziadek madryt spisał sie na medal 😅
kasiek, ja myślałam,że swojego młodziaka sprzedasz tam na miejscu 🙂 jak trafi do jakiegoś wkkwisty,to będzie miał z niego pociechę,bo to fajny materiał jest 🙂 i ładny 🙂

oj tam,Asia po krosie nie była już blada,przed to był widok...jakby zielonego korektora użyła na całą twarz 😉 ale jak skoczyła hokeje,to już uśmiech dojrzałam 🙂

ma ktoś kontakt z Hipo?
kasiek, brawo dla Pajęczaka, tak się zastanawiałam czy to właśnie on na listach 🙂.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się