Forum konie »

Kącik WKKW

A mnie? A mnie?

Będę w sobotę od rana, mogę pomóc w zaplataniu jakby cuś. W niedzielę sterczę na krosie. Mam nadzieję, że śniegu nie będzie...
Mam prośbę do fotopolujacych w Sopcie o zdjęcia Harbuza (ciapaty), Huzara m (kary) i Łowcy (malowany kasztan, pod. P. Spisakiem będzie szedł)  :kwiatek:
właśnie przeczytałam maila,którego dostałam już wczoraj...  😡 i faktycznie z tą odprawą zmiana 😉
O co chodzi z tymi listami, bo sie gubie?? Cos tu chyba pokrecone jest.
Jutro ujezdzenie i kros ?? Tak jednoczesnie leci ?  🤔
Klami, kros jest w niedzielę.

Ja będę od 8.00 ale chyba na samo ujeżdżenie, nie uśmiecha mi się czekać do 19, aż się skoki skończą.
Strzyga, tak tez mi sie zdawalo. Tylko zwatpilam jak zobaczylam te listy.
Godziny na ujezdzenie i kros. A skoki ??
na L zaczynają się o 9.30, na gwiazdkę chyba o 15.30, na dwie o 17.30
Ale proszę wziąć poprawkę na moją pamięć.
Strzyga, dzieki.
Czyli L z samego rana... ech.
Asior sto lat babo! :winko:
Parkur jest pewnie na kwarcu, a czworobok ?? Tam z tylu na "krosowym" placu ?
a gdzie jest rozpiska na godziny itp? nie mogę znaleźć  🤔
Klami, czworobok i potem parkur * i ** jest na kwarcu,a L jest mniej wiecej tam gdzie zawsze tylko bliżej kwarcu,a za czworobokiem jest parkur L (czworobok jest na pierwszym piachu od strony kwarcu 😉)

kate_ na skj,linkowałam stronę wczesniej 😉
a to to widziałam, myślałam, że może gdzieś jest godzinowa rozpiska, bo na skj jest tylko lista zgłoszonych koni.
albo jestem ślepa, co też jest niewykluczone
Ktoś, czekaj czekaj... zgubilam sie. Gdzie jest parkur i czworobok do L ??
Plac krosowy przy bankietach?? Czy piach na rozprezalnie przy kwarcu ?
Ktoś, może się z wieczora coś zmieniło, bo jak jeździłam koło południa, to czworobok na */** miał być na krosowym, który był bronowany. Tam też z wieczora jechały płotki. Parkur na L był postawiony za laskiem.
dla L czworobok na placu krosowym przy bankietach, a parkur na trawie
Ktos, dziekuje.  :kwiatek:
Ktoś, [quote author=Ktoś link=topic=815.msg564915#msg564915 date=1272055664]
Klami, czworobok i potem parkur * i ** jest na kwarcu,
[/quote]

czekaj, ja się zgubiłam chwilowo.
mi się wydaje, że na krosowym. to by mi bardzo ułatwiło życie i ucieszyłam się, że jak debil nie będę musiała latać.
Ktoś będziecie z Marysią może?  😉
Ja się utro wybieram chociaz szczerze powiedziawszy wkręciło mi się coś ,że jutro jest kross. Ale skoki czy uj też chętnie pooglądam.
Jakby ktoś potzebował człowieka do pochodzenia z koniem albo postawia wołać  😎  😁
Ktoś będziecie z Marysią może?  😉
Marysia będzie w niedzielę, a doraźna pomoc zawsze będzie mile widziana 😉
To postaram się jutro was tam znaleść 😉
Wiecie co? Przeszłam się dziś konno koło tych przeszkód crossowych na hipo.. i  tak jakoś nawet moje chęci na L klasę mi przesły.
Chyba jednak wolę jak się drągi sypią 😁
Wyszły mi zdjęcia serio, serio. Tylko niestety, na następne zawody musicie się złożyć dla Strzygi na skuterek, bo moje nóżki i kręgosłup nie wyrabiają.

Na smaczek voltowicze ( o kimś zapomniałam?) Zachwycać się, ochać i achać  😜

Rider

Asior

Wrotek
No to ja już ocham i acham 😀  😅

Asior, śliczny siwy!
Asior gratulki wyniku!!milo, ze malopolaki sie tak ladnie pokazuja!!
SUper zdjęcie i ocztwiśce czekamy na więcej i kolejne a szczególnie z krosu🙂

A właśnie miałam już kiedyś się zapytać czy na czworoboku wkkw można mieć czarne rękawiczki? Pewnie można bo widzę, że Asior ma ale chciałam się upewnić jak to jest sprecyzowane w przepisach, bo na zwykłym ujeżdzeniu tylko białe prawda?

A ja już nie mogę się doczekać naszych pierwszych wkkw w sezonie za tydzień tylko szkoda mi, że jak zwykle wszystko zepsuję na czworoboku... przydałoby się nauczyć jeździć ujeżdżenie w końcu...
A czy mogę się uśmiechnąć o więcej rider'owych rumaków (tj. Portosa i Merido)?? :kwiatek: :kwiatek:
Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie .... jakies listy na kros na jutro?? Takie ostateczne ?
kilka fot ze skoków

Ja sobie pozwolę na kilka gratulacji - kolejność przypadkowa:

dla asiora, za siwego i za Hilę. Na krosie kobył mnie zabił miną. Jakby chciała się zapytać: no dobra, ale gdzie są prawdziwe przeszkody  😁 Ile lat ma ten chłopczyk? Wyglądali razem ślicznie. Koń profesor i młody zawodnik.

dla crazy, bo dawno nie widziałam tak skaczącego Czarka. Wyglądał super i mam nadzieję, że nie powiedzieliście jeszcze ostatniego słowa w wyższych klasach.

dla pani riderowej, chociaż jej nie znam, tyle co z widzenia na zawodach, ale naoglądałam się trochę Merido pod różnymi zawodnikami i czapka z głowy za wynik i za jazdę na krosie.

dla wrotka za kros na centku. Dla takiej jazdy warto sterczeć na wietrze. 11ABCD koncertowe 😉

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się