Mam prośbę do fotopolujacych w Sopcie o zdjęcia Harbuza (ciapaty), Huzara m (kary) i Łowcy (malowany kasztan, pod. P. Spisakiem będzie szedł) :kwiatek:
Klami, czworobok i potem parkur * i ** jest na kwarcu,a L jest mniej wiecej tam gdzie zawsze tylko bliżej kwarcu,a za czworobokiem jest parkur L (czworobok jest na pierwszym piachu od strony kwarcu 😉)
a to to widziałam, myślałam, że może gdzieś jest godzinowa rozpiska, bo na skj jest tylko lista zgłoszonych koni. albo jestem ślepa, co też jest niewykluczone
Ktoś, może się z wieczora coś zmieniło, bo jak jeździłam koło południa, to czworobok na */** miał być na krosowym, który był bronowany. Tam też z wieczora jechały płotki. Parkur na L był postawiony za laskiem.
Ktoś będziecie z Marysią może? 😉 Ja się utro wybieram chociaz szczerze powiedziawszy wkręciło mi się coś ,że jutro jest kross. Ale skoki czy uj też chętnie pooglądam. Jakby ktoś potzebował człowieka do pochodzenia z koniem albo postawia wołać 😎 😁
Wiecie co? Przeszłam się dziś konno koło tych przeszkód crossowych na hipo.. i tak jakoś nawet moje chęci na L klasę mi przesły. Chyba jednak wolę jak się drągi sypią 😁
Wyszły mi zdjęcia serio, serio. Tylko niestety, na następne zawody musicie się złożyć dla Strzygi na skuterek, bo moje nóżki i kręgosłup nie wyrabiają.
Na smaczek voltowicze ( o kimś zapomniałam?) Zachwycać się, ochać i achać 😜
SUper zdjęcie i ocztwiśce czekamy na więcej i kolejne a szczególnie z krosu🙂
A właśnie miałam już kiedyś się zapytać czy na czworoboku wkkw można mieć czarne rękawiczki? Pewnie można bo widzę, że Asior ma ale chciałam się upewnić jak to jest sprecyzowane w przepisach, bo na zwykłym ujeżdzeniu tylko białe prawda?
A ja już nie mogę się doczekać naszych pierwszych wkkw w sezonie za tydzień tylko szkoda mi, że jak zwykle wszystko zepsuję na czworoboku... przydałoby się nauczyć jeździć ujeżdżenie w końcu...
Ja sobie pozwolę na kilka gratulacji - kolejność przypadkowa:
dla asiora, za siwego i za Hilę. Na krosie kobył mnie zabił miną. Jakby chciała się zapytać: no dobra, ale gdzie są prawdziwe przeszkody 😁 Ile lat ma ten chłopczyk? Wyglądali razem ślicznie. Koń profesor i młody zawodnik.
dla crazy, bo dawno nie widziałam tak skaczącego Czarka. Wyglądał super i mam nadzieję, że nie powiedzieliście jeszcze ostatniego słowa w wyższych klasach.
dla pani riderowej, chociaż jej nie znam, tyle co z widzenia na zawodach, ale naoglądałam się trochę Merido pod różnymi zawodnikami i czapka z głowy za wynik i za jazdę na krosie.
dla wrotka za kros na centku. Dla takiej jazdy warto sterczeć na wietrze. 11ABCD koncertowe 😉