safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 08 sierpnia 2016 17:54
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 08 sierpnia 2016 17:58
Cholera ... chyba jednak wolałam tego nie widzieć 😵
Tyle co tłumaczyłam koleżance z pracy (nie zna się zupełnie) że może być ciężko, że koń młody i niedoświadczony...DUP. Mam nadzieję, że kontuzja nie jest poważna 🙁
Paa, Error wyskakuje. 🙁 Nie wyglądąło to dobrze... Koń porządnie kulejący mimo produkcji endorfiny w trakcie startu i zajarania zawodami i bieganiem. A komentator, że nic się nie stało, tylko odrobinę kuleje. -_-
No Pan komentator ma rtg i usg w oczach, bo stwierdził, że lekko kleje i nic mu się przecież poważnego nie stało. Oby 🙁
A to gdzie wy to ogladacie? U mnie było bez komentatora i po upadku od razu pokazali innego jeźdźca. No szkoda, ale czy mi sie wydaje, czy to z winy pana Pawła, bo za wolno wszedł w tą pierwszą przeszkodę i brakło z czego się wybić, to już potem poleciało? Czy źle mówie, bo aż tak się na wkkw nie znam 😡 A broń Panie Boże nie chcę kogoś oskarżać :kwiatek: