to chociaz te 3 skoki po drodze widziałyście.. ja zobaczyłam start i ostatni skok.. W międzyczasie myślałam, że dostał dyskwalifikacje, bo nigdzie ani widu ani słychu.. A pojecjał bez błędów, tak chciałoby się to zobaczyć.. Ale dołączam się do gratulacji!!
Tez mu kibicowalam, nalezalo mu sie. Japonczycy to mieli mega pecha na tych igrzyskach. Wszyscy jechali bardzo dobrze kros, a te upadki bardzo niefortunne.
No nic, trzymam kciuki za Klimke, a jak nie - to niech wszyscy pozrzucaja i Jung wygra 😀iabeł:
Tak się cieszyłam, że będą mieli dobre miejsca. Ważne że wystartowali na olimpiadzie, zawsze to jakieś doświadczenie 😉 Albo Klimke i Jung, wolę ich od Brytyjczyków 😀iabeł:
Ingrid Klimke na 1 miejscu SaraAlgotsson na 1 miejscu Sandra Auffarth na 8 miejscu Zara Phillips na 10 miejscu Jonathan Paget na 14 miejscu Nicola Wilson na 20 miejscu
Mozna jechac, Wega to tak silna kobyla ze chyba bez zadnej podkowy by to ukonczyla!
Mi kiedys w Strzegomiu glina zassala tez 2 przody, a kon chodzil na mega ortopedycznych podkowach, slizgalam sie ale dojechalam do mety, tego sie tak nie czuje podczas.
Ale byly miejsca bardzo sliskie, szczegolnie przed pierwsza woda ten zakret z gorki.