Zapewne powinnam zapytac u źródła, ale nie jestem juz w Polsce jakis czas.
Dlaczego Jurek Krukowski nie jezdzi juz na Gondolierze? szukalam go tez na innych koniach w wynikach z Jaroszowki i Sopotu ale nie znalazlam. wie ktos moze co sie z nim dzieje? 👀
Losia, z tego co kojarzę, to nie robił na nim wyników po prostu... Zawsze uj i cross jakoś szły a na skokach leciało wszystko. Właścicielka go zabrała. W ogóle super Gondolierowi poszło w 3*
Badminton w tym roku zostało odwołane 😕. Od 3 tygodni pada niemalże bez przerwy, dziś dopiero przejaśniło się na cały dzień ( mam nadzieję, bo tęsknię już za słońcem 😉), ale niestety ponoć tor jest pozalewany i na pewno nie obsuszy się do czasu zawodów. Ech, a już się tak cieszyłam, że pojedziemy sobie pooglądać 🙁.
Zapewne powinnam zapytac u źródła, ale nie jestem juz w Polsce jakis czas.
Dlaczego Jurek Krukowski nie jezdzi juz na Gondolierze? szukalam go tez na innych koniach w wynikach z Jaroszowki i Sopotu ale nie znalazlam. wie ktos moze co sie z nim dzieje? 👀
Jurek ma kontuzję uniemożliwiającą mu skoki aż do lipca 🙁
Dziewczyny mam pytanie ... Czy jakoś specjalnie przyszykowujecie swoje konie do WKKW ? Chciałabym w lipcu/sierpniu poraz pierwszy pojachać WKKW w klasie L i nie wiem czy powinnam jakoś do tego konia przygotować , np. więcej jeżdżąć , podawając jakieś pasze i suplementy . Co Wy robicie ?
musisz pojechac CIC*, CCI* i zlapac w tych startach oczko. Poza tym trener Kowala ustalil 4-5 startow w CIC*/CCI*, ktore bedzie bral pod uwage podczas wybierania skladu na MEJ.
z kadry A w Sopocie z czystym krosem kończy tylko 3 kadrowiczów? w Jaroszówce też tylko 3?
w Sopocie spoza kadry było 2 juniorów z czystym krosem...ale oni nie liczą się?dziwne.sądziłam,że chodzi o wynik ekipy.... jest 12 biletów, 4 miesiące.....
Ale dlaczego sie mnie czepiacie? Jak bylam w kadrze, to tez tylko kadrowicze dostawali maile np. o planowanych wyjazdach zagranicznych. Chcecie to sobie zadzwoncie do PZJ to wam powiedza wszystko o kwalifikacjach do MEJ.
Kadry ja nie wybieralam, nie do mnie te pretensje.