Forum konie »

Produkty Villahorse

Czy oprócz ochraniaczy skórzanych jakieś inne z VH są godne polecenia? Przewertowałam wątek i wiem, że jedne obcierają  🤔
fajne sa tez memory. ktore obcieraja?
memory nie mają raczej dobrej opinii 😉 przynajmniej w tym wątku. Zachwyt po zakupie szybko mijał  🤣
ja mam memory. maja swoje wady, ale nie sa zle. no i maja magnesy.
na wszystkich konieach,ktore jezdze uzywam memory, za ta cene sa zajebiste! mam same brazowe, nic nie odpada,nie urywa sie ,rzepy ok mimo ze podloze na placu i w hali mam  syfiaste (sam piach),magnesy sa w tym samym miejscu co byly, pieknie sie piora🙂
Dramka narzekala a jak widac nadal w nich jezdzi i chyba nawet szukala kolejnych wiec cos w tym jest🙂
no i jeszcze jedno-one sa duze,dlugie🙂 na konie zlugonozne z nie za gruba szkita w sam raz🙂
Mojego ochraniacze nie obcierają raczej więc może Memory będą w porządku. Dzięki dziewczyny  :kwiatek:

EDIT: Czy mogłaby któraś z Was zmierzyć jaką długość mają z tyłu i z boku?
Ja mam derkę polarową i jestem bardzo zadowolona. 🙂  jedyny minus to nieco zaniżona rozmiarówka.

co sądzicie o popręgach z fartuchem tej firmy?
cena mocno konkurencyjna, a ktoś w ogłoszeniach pisał, że szuka popręgu firma obojętna, byle nie Villa Horse...
akurat skory villa sa przyzwoite i w dobrej cenie.
ma ktoś kask villa horse? chodzi mi głównie o rozmiarówkę
ma ktoś kask villa horse? chodzi mi głównie o rozmiarówkę

ja mam , a co dokładnie potrzebujesz wiedzieć ?
czy rozmiarówka "trzyma". mam głowę 54cm, kask Jabu mam w rozmiarze 54. VH też brać 54 czy większy?
jutro zmierzę i Ci napiszę  🙂
ooo, będę bardzo wdzięczna! :kwiatek: a ogólnie kask jest dobry? nie szukam cudów, ale nie chcę też wywalić kasy w błoto 🙂
kask jest naprawdę bardzo fajny, w lato ma dobrą wentylację, wygodnie się nosi 🙂 mój już co prawda nie żyje, bo po porządnym upadku z konia poszedł do kosza, ale drugi ma mój chłop 🙂 i chyba jest zadowolony  😀
to super 🙂 czekam na wymiary 🙂
jeszcze jedna prośba, masz może zdjęcie w tym kasku? 🙂
zmierzyłam  😉 kask mamy 59 cm, a głowa użytkownika tyle samo  😀
Znowu się wtrącę, jeżeli mogę  :kwiatek:

Ja mam kilka zdjęć w tym kasku. Co prawda powinnam chyba wszystkie ocenzurować, ze względu na mój wygląd, ale co mi tam:

I tu jeszcze ten sam kask na mojej znajomej:
😀 ładnie byś wyglądała w kolorze brązowo - czarnym !!!! ale w tym też dobrze  😀
dla mnie został tylko granatowy ;p ale lubię ten kolor, więc luz. dzięki dziewczyny za pomoc 🙂 czy mi się tylko wydaje, czy te otwory, gdzie są uszy, są całkiem spore? w moim są trochę małe i nigdy nie wiem, czy uszy do środka czy na zewnątrz 🙂
Nie, brązy to nie dla nas 🙂 Nic nie mam brązowego, więc do niczego by mi nie pasował.

I tak, otwory na uszy są spore jak widać 🙂
brązowy fajny  😉
tutaj na modelu , który dobierał sobie kolor kasku do konia  😁
Ma ktos taką kurtkę? Jak z romiarami? bo na róznych stronach różnie podają.
A może ktoś ma foteczke na sobie? :kwiatek:
[[a]]http://allegro.pl/show_item.php?item=2925859612&msg=Tw%C3%B3j[[a]]+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62
palemka, ta kurtka ma jedna bardzo duza wade- jak sobie te gumeczke w pasie wyregulujesz i scisniesz, zeby kurtka byla ladnie wcieta, to zaczynaja strasznie kieszenie odstawac. stopery od tej gumki sa w kieszeniach wlasnie. bardzo zle to wyglada.
rozmiarowka jest nieduza.
katija dzięki 🙂 To trochę szkoda, bo fajnie wyglada. Ja nigdy zbyt mocno nie sciskam, nie mam ambicji na talię osy 😁 wiec tak sie zastanawiam czy wyglądałaby dobrze, jakby talia była po prostu lekko  zaznaczona, anie sciśnieta jak paskiem  🤔
Mam pytanie o napierśnik Villa Horse Black Beauty. Ktoś ma? Jak się spisuje? I przede wszystkim- czy posiada wstawki elastyczne? Wiem, że ten drugi wstawki ma, ale Black ma cekiny i pasowałby mi do ogłowia  😎 😁
Pytałam już w popręgach,ale zero odzewu więc zapytam i tu:
czy ma ktoś taki popręg uj
http://www.gnl.pl/popreg-ujezdzeniowy-skorzany-villa-horse-p-6022.html

bo dzisiaj jak siodłałam konia zerwały mi się gumy. Miała to być druga nasza jazda z tym popręgiem i właśnie nie wiem, czy te popręgi jakieś lipne czy ja trafiłam na jakiś fellerny egzemplarz
pytam, bo w pon mam podjąc decyzje czy chce zwrot kasy czy nowy popręg, a że dorwałam go w mega promocji - za 100 zł to za taką kwotę wiele nie mam
nakarzynka, lipne- to sie czesto zdarza w nich.
VH Black Beauty napierśnik ma wstawki elastyczne.
mógłby ktoś wstawić zdjęcie konia w napierśniku Black Beauty?
Ma ktoś takie rękawiczki? Widziałam ostatnio w sklepie i były dla mnie bardzo wygodne. Pytanko, czy warte ceny? Ile są w stanie znieść? Nie jeżdżę jakoś forsownie, ale chciałabym, żeby wytrzymały dłużej niż Jacson 😫 które dawały radę przez pięć jazd... 😫
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się