Forum towarzyskie »

50-latek molestowal konia!!!

Przecież to kolejny przykład rasizmu!
Specjalnie umieścili jego zdjęcie, żeby tym razem udowodnić, że Czarni są zoofilami.
o ja cie pierd.....
e...  😲
resztę2 pozostawię bez komentarza.
Przecież to kolejny przykład rasizmu!
Specjalnie umieścili jego zdjęcie, żeby tym razem udowodnić, że Czarni są zoofilami.

Proponuję powstrzymać się z ocenami, do czasu przesłuchania konia - by nie być oskarżonym o rasizm i zoofobię 🙂
Nikogo nie można dyskryminować z powodu jego preferencji.
Żeby robić takie coś to trzeba mieć nieźle zrytą głowę.
a komentarze pod artykułem jak zawsze błyskotliwe, polski ciemnogród.
Żeby robić takie coś to trzeba mieć nieźle zrytą głowę.
a komentarze pod artykułem jak zawsze błyskotliwe, polski ciemnogród.

W ubiegłym roku w szwedzkim dzienniku „Expressen” ukazała się seria artykułów dotyczących zoofilii. Okazało się, że w Szwecji działają hodowcy, którzy prowadzą prawdziwe zwierzęce domy publiczne. – Ze wstrętem odnoszę się do tego procederu – skomentował tę sytuację niedawno minister rolnictwa Eskil Erlandsson, ogłaszając projekt ustawy delegalizującej seks ze zwierzętami. Inicjatywę poparł Szwedzki Związek Rolników, Szwedzki Związek Weterynarzy oraz organizacje obrońców praw zwierząt.

Seria reportaży w „Expressen” to nie jedyny afera związana z seksualnym wykorzystywaniem zwierząt, jaka wyszła na jaw w Szwecji w ostatnim czasie. W kraju zoofilia jest legalna od 1944 roku – zakazana jest jedynie „fizyczna i psychiczna przemoc” przy stosunku wobec zwierzęcych partnerów. Niedawno skandynawskie media przypomniały historię Hansa Christera Husseina Nilssona – zoofila skazanego za wkładanie różnych przedmiotów do odbytnicy kucyka.

Za: http://www.fronda.pl/news/czytaj/zoofilia_bedzie_nielegalna_w_szwecji

Zryte, to koleżanko ma postępowa Europa. Poszukasz w sieci, to dotrzesz do dylematów hiszpańskich czy innych socjalistów.
"Ważne, żeby nie szkodzić" - skąd wiesz, że postępowy Afroamerykanin szkodził koniowi, byłaś tam ?
Dla mnie to co robił ten facet jest na maksa chore. Powinni go zamknąć i do końa życia trzymać w zamknięciu. 😤 😤 😤 😤 😤

Zryte, to koleżanko ma postępowa Europa. Poszukasz w sieci, to dotrzesz do dylematów hiszpańskich czy innych socjalistów.
"Ważne, żeby nie szkodzić" - skąd wiesz, że postępowy Afroamerykanin szkodził koniowi, byłaś tam ?

Ja stwierdzam fakt, i dotyczy to każdego kto tak postępuje takie moje prawo mogę uważać o tych ludziach co chcę.
O Dżizys Krajst!!!! Fuj!!!! Pewnie żadna laska na niego nie leciała i dostało się biednemu zwierzątku  🤔zok:
A co na to koń ?  😉
Pomyłek.
🤔  nasz gatunek (czyt. człowiek) długo nie przetrwa  😵
W lokalnej gazecie z Kassel ze środy był artykuł o gwałcicielu koni na naszym terenie! Dopada klacze pozostawione na noc na pastwiskach i po akcie rozcina im dodatkowo narządy rozrodcze. Ludzie się boją, bo było już kilka przypadków.okropieństwo.. Ale Niemcy to w ogóle dziwny naród.. :/
Ciekawe, czy gdyby sprawca był biały sprawę by tak nagłośniono, z pokazaniem zdjęcia włącznie ?
w USA wszyscy przestepcy seksualni sa wpisani na liste, a dane o nich sa oficjalnie dostepne na stronach internetowych , wystarczy wpisac swoj adres , pokazuje sie mapka a na niej punkty w roznych kolorach kazdy kolor opowiada innemu przestepstwu, a punkty to ludzie skazani w przeszlosci za zbrodnie na tle seksualnym, jest tam ich dokladny adres miejsce pracy i wyrazne aktualne zdjecie i opis sylwetki ciala, nikt tam nie chroni ich prywatnosci, dane sa ogolnie dostepny , nie ma to  nic wspolnego z kolorem skory i tylko szkoda ze w polsce czegos takiego nie ma
W lokalnej gazecie z Kassel ze środy był artykuł o gwałcicielu koni na naszym terenie! Dopada klacze pozostawione na noc na pastwiskach i po akcie rozcina im dodatkowo narządy rozrodcze. Ludzie się boją, bo było już kilka przypadków.okropieństwo.. Ale Niemcy to w ogóle dziwny naród.. :/

Matko Boska!!! 😲

Normlanie bym koni z stajni nie wypuszczała jakby taki psychol grasował w mojej okolicy

Przed kilku laty to samo dzialo sie pod Berlinem, choc nie pamietam jak to sie skonczylo...

ps. Pandurska jak tam Kassel  🙂 ? Gdzie jezdzisz w tamtejszej okolicy?
Dzisiaj w tej samej gazecie znów wzmianka o przypadku gwałtu z nacinaniem narządów..drugi przypadek juz. Ja nie wiem, jakis psychol to robi :/ Masakrycznie te kobyły wyglądają.

A Kassel- cudowne, przecudowne.Uwielbiam to miasto pod kazdym względem. Obecnie nie jeżdżę, szukam sama nie wiem czego..natchnienia..Po kilkunastu latach przesiąkania stajnią, jakoś kryzys wewnętrzny mnie dopadł i nawet mi się nie chce myslec o jezdzie. Jest trochę stajni, nawet jedna dresiarska kilka km od mojej chaty http://www.pferdepension-sprenger.de/Dressur.html (o tak to ładnie wygląda 😉 ). Niech mnie ktos natchnie może 😉 brakuje mi ludzkiego kompana-zagrzewacza do koniowania.

Oczywiście, jak ktos by był po drodze, to zapraszam do Kassel 😉
Ludzie naprawdę mają dziwne pomysły, pana od razu na leczenie powinni wysłać 😤
http://wiadomosci.onet.pl/2074109,69,ukryta_kamera_-_udalo_sie_uchwycic_odrazajaca_scene,item.html
Dla mnie to co robił ten facet jest na maksa chore. Powinni go zamknąć i do końa życia trzymać w zamknięciu. 😤 😤 😤 😤 😤

Na mój,skromny gust-powinny obciać mu fujarę!  😁
O Dżizys Krajst!!!! Fuj!!!! Pewnie żadna laska na niego nie leciała i dostało się biednemu zwierzątku  🤔zok:

ani laska ani facet...a konik gościa zwyczajnie pokochał.
trochę więcej tolerancji dla miłości...przecież ich uczucie nikomu nie przeszkadza, a moze byc fundamentem to nowego spojrzenia na człowieka, moze czas na "Parady Miłości Międzygatunkowej" 😁

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się