kolejny + dla bergo za kontakt (system zamawiania, ściąganie niedostępnego towaru, domawiania i wszelakiego mego kombinatorstwa), dobre ceny na stronie, a dodatkowo super zniżki 🙂😉) ..tylko szkoda, że mają tak mało rzeczy w ofercie...
Chciałam gorąco polecić sklep Koński Świat - kompetentna, uczciwa, szczera i nastawiona w 100% na klienta właścicielka sklepu. :kwiatek: Poza tym wysyłka bardzo bardzo szybko, choć byłam uprzedzona, że realizacja zamówienia może potrwać troszkę dłużej.
dwa plusy dla ostroga.pl świetny i stały kontakt, gorzej z wysyłką, przy pierwszej paczce czekałam aż ściągną rękawiczki, bo były niedostępne, więc się nie czepiam. natomiast kask wysłali 5. dnia, czyli ostatniego możliwego wg. tego co mają na stronie. dlatego jeśli komuś się spieszy, to nie polecam, wszystkim innym - jak najbardziej 🙂
zaraz oszaleję ze sklepem siodlarnia.com.. 13 stycznia zamówiłam derkę do dnia dzisiejszego ani derki ani nie mogę się z nimi skontaktować w żaden sposób.. napisali mi jedynie 1 lutego że derka została wysłana.. niestety do mnie nie dotarła.. 🙁(((
taka sama sytuacje miałam przy zakupie wędzidła, prawie identyczne zachowanie, przesylka niby wyslana a tak naprawde nadal nic. dopiero po wielu upomnieniach i po jakis 2 miesiacach otrzymalam to, za co zaplacilam. bardzo nie polecam sklepu siodlarnia.com 😉
Ja również odradzam zakupy w siodlarnia.com. Na przesyłkę czekałam kawał czasu, nie mogłam się z nimi skontaktować. Zero profesjonalnego podejścia do klienta.
Ja czekam na paczkę z Końskiego Świata już półtora tygodnia(towar ze statusem natychmiastowa wysyłka), ale mam nadzieję, że to w związku z tą promocją po prostu taki natłok klientów i zamówień. Strona wymaga dopracowania, mały asortyment, a po kliknięciu w podkategorie nic się nie wyświetla. Edit: PLUS dla Jarpolu za bardzo dobry kontakt i szybką wysyłkę, towar był u mnie następnego dnia.
+ dla Mustanga za profesjonalne podejście do klienta, regularne telefony z informacją o statusie zamówienia i doradztwo.
- dla Konika za niesłowność. Czekałam na paczkę prawie miesiąc, została wysłana 3 tygodnie po tym jak dostałam maila, że "już w tym tygodniu". Jej zawartość nie była mi potrzebna natychmiast, ale wolałabym wiedzieć od razu, że przyjdzie za miesiąc, a nie dostawać niepotwierdzone informacje.
W ten weekend znowu musiałam złożyć zamówienie w Koniku, ale może tym razem będzie szybciej (lub chociaż poinformują o tym ile trzeba czekać i podadzą rzeczywistą datę wysyłki).
[quote author=adriena link=topic=81.msg1299863#msg1299863 date=1329040106] Czy ktoś wie co się stało z AwilHorse? Sklepu na Roździeńskiego już nie ma, na Stabika też nie, strona internetowa jest.
Jest na Stabika 22, nad restauracją, trzeba nacisnąć na domofon 🙂 [/quote] Kurcze, byłam tam, żadnej reklamy na płocie, domu, nic, żadnego info że coś tam się znajduje. Faktycznie na dole była chyba restauracja, ale skąd do licha człowiek ma wiedzieć że sklep jest pod domofonem, na piętrze.. 🤔 ?? Kompletna porażka z tą lokalizacją, albo bardziej z możliwością trafienia do sklepu, bo GPS jakoś sobie jeszcze poradzi z doprowadzeniem do miejsca, jednak potem człowiek głupieje.
A ja już miesiąc czekam na paczkę z okser.pl i jeśli znajdę w innym sklepie to, co jest mi potrzebne, to już tam nigdy nie wrócę. 🙄 30 stycznia zamówiłam kilka rzeczy, w tym derkę. Po tygodniu napisałam do nich, kiedy mogę się spodziewać paczki, bo wyjeżdżałam na tydzień i dostałam odpowiedź, że zamówionej przeze mnie derki nie ma (sami nie raczyli mnie o tym poinformować). Jakieś dwa tygodnie temu ponownie spytałam, kiedy otrzymam paczkę i dowiedziałam się, że przewidywany termin realizacji to 17 lutego. Jest 29, dzisiaj dostałam odpowiedź na kolejnego maila - dostawy spodziewają się pod koniec tego tygodnia. IMHO żenująco obojętne podejście do klienta, zawiodłam się.
Za to ogromny + dla Koński Świat, wszystko bez problemu, paczka pomimo wielkiej śnieżycy dotarła do mnie po dwóch dniach. 🙂
+ dla sklepu Atos za zamówione pasze - bezproblemowo, co prawda firma kuirerska nawaliła, ale została pogoniona przez sklep 😉 i o 22.30 ciężarówka doatrła na podwórko
+ dla Arcus - szybka wysyłka i wreszcie ceny przesyłki niższe - 2 zimówki przesyłka 18 zł
oraz spóźnione plusy dla bergo - dobry kontakt i błyskawiczna wysyłka, a towar uszkodzony (co było opisane) z przeceny wymagał 30 sekund z igłą i nitką 🙂
Ogromny - dla equiversum Derka którą zamówiłam jakimś cudem nie mogła do mnie dotrzeć od 6 tygodni (czas oczekiwania to niby miało być 7 dni, wcale nie tania bo za 350zł), a teraz od kolejnych trzech tygodni nie mogę się doprosić o zwrot pieniędzy. Ciągle jakiś kłopot ze zrobieniem przelewu. NIGDY więcej tam nie zamówię, choćby nie wiem co.
Za to dla Oksera + Panie na miejscu są bardzo miłe, a jeśli się umawia na przesyłkę to jest ona na prawdę ekpresowa🙂
+ dla amigo dobry kontakt i bezproblemowe wysyłki.
+ dla mustanga Również bardzo przyjemny kontakt z paniami ze sklepu i szybkie wysyłki 🙂
Hej, mam pytanko. Czy ktoś z was orientuje się, w którym sklepie internetowym lub stacjonarnym można dostac ochraniacz transportowy na głowę konia? Nie ukrywam,że by mi się przydał, a nigdzie nie mogę go dopasc. Z góry dziękuję za odpowiedz :kwiatek:
Duuuzy plus dla sklepu www.muehldorfer.pl bardzo szybka wysyłka, profesjonalne podejscie do klienta oraz oczywiscie darmowa wysyłka pod drzwi stajni 🙂🙂