Forum konie »

sklepy internetowe

Duży plus dla www.horsehouse.pl wszystko bez problemu, super kontakt, błyskawiczka wysyłka🙂
wielki plus dla sklepu GIDRAN  😀

😂
"plus" dla horses.pl

w kwietniu złożyłam zamówienie i własnie przed chwilą dostałam info, że towar dotarł i czy wysyłac ?  👍
Piglet tak własnie jest z zaopatrzeniem w sprzęt w Polsce.
Zaręczam Ci, że to raczej nie jest wina horses.pl

Co prawda nie wiem czy Cię powiadomiono wcześniej, że są problemy z dostępnością.
Jeśli tak, to ...............hm
ze sklepem horses.pl wielu ludzi miała takie jaja, więc to nic dziwnego - zresztą piglet na pewno o tym wie.
A naprawdę ściągnięcie towaru z USA nie jest takie skomplikowane, jakoś inne sklepy sobie  z tym radzą i sprzęt jest po 2-3 ty w Polsce.
jaja jajami ale
jeśli nie informowali wcześniej o problemie tzn że nalezy im się ten "plus"
Szemrana, ja też się kiedyś przejechałam na horses.pl.
od roku nie zobaczyłam swojego zamównia, a kontakt ze sklepem wlaściwie nie istnieje  🤔 raz czy dwa odpisano mi na maile, że towar będzie w przeciągu tygodnia i wyślą, a potem znowu cisza. tutaj muszę dodać, że zamawialam rzeczy, które miały status: dostepne, natychmiastowa wysyłka

dla mnie to sklep, który trzeba omijać. ot i tyle.
dużyyy + dla konik.com.plszybka realizacja zamówienia, błyskawiczna przesyłka
+ dla amigo
+ dla animalii
+ dla dobry-koń / minerwy
wielki minus dla  sklepu http://www.kopytko.com.pl/index.php

plus dla sklepu okser i amigo -konie 🙂
o niczym nie byłam informowana...moja próba kontaktu ze sklepem została przez niego zignorowana...przyjelam do wiadomości, że zamówienie jest martwe i nigdy nie zostaie zrealizowane

towar o ile wiem byl z Anglii, nie z USA

dostępnośc towaru była określona na "30 dni" a od kwietnia do dziś upłyneło juz troche więcej 😉

ale mimo wszystko cieszę się, że dostałam to info ze sklepu bo na tej rzeczy którą zamówiłam dalej mi zależy...więc jest to taki "plusominus" z dużą dozą humoru  😜 wcześniejszy wpis miał mieć charakter raczej zartobliwo-rozrywkowy 😁

ciekawa jestem czy towar rzeczywiście do mnie dotrze, bo może radość jest przedwczesna 👀
+ Duży plus dla OKSERA
Wielki + dla mksklep, błyskawiczna realizacja zamówienia  👍
Po raz kolejny nieduży - dla animalia.pl, niby nieduże poślizgi, ale jednak irytujące.
wielki - dla sklepu http://trok.pl/jezdziectwo-c-94.html
zamówiony kantar doszedł do mnie ale inny w ogóle nie to co chciałam, nie dość że stary model i kazali mi  odesłać na swój koszt. porażka...
Wielki - dla sklepu HorseHouse. Zamówiłam czapsy, podałam w uwagach rozmiar, tymczasem dostałam czapsy o 4 cm. za małe (chociaż zapewniano mnie, że mają sztylpy o obwodzie 37 na magazynie). Paczka przyszła po 1,5 tygodnia.
Ogromny + dla Amigo szybciutki kontakt mailowy i telefoniczny, błyskawiczna przesyłka - krótko mówiąc, to jest to 🙂
Tak, ja też zamawiałam kilka razy z Amigo, mogę polecić. Jeśli coś jest na stanie, wysyłają od razu jak ogarną że jest wysłane zamówienie. Jeśli czegoś nie ma to od razu mówią, nie ma problemów. +  😉
Pasi-konik też jest super, no i mają baaaardzo duży wybór  😉 +
Natomiast - dla sklepu HERDZIK, zamówiłam coś w zeszłym roku w grudniu, do tej pory ni widu ni słychu.  😲
Wielki + dla lamri, zresztą jak zwykle 😉
osobiście polecilabym te wymienione :

okser.pl
pasi-konik.pl
sklep-jezdziecki.eu
e-konie.pl choć przyznaje , że cenki niektóre niezłe .  😕

Ale trzy pierwsze , godne uznania .  🙂
heh powiem wam ze konik mnie dziś rozśmieszył 😉 Złożyłam zamówienie za ponad 500zł ( więc wysyłka gratis) ale mam 10% zniżki wiec wyszło w końcu 483, no to już mi wysyłkę doliczyli  😁 😁 Mogli sie zapytać czy nie chcę czegoś np. domówić. ehh uśmiałam się  😁
www.horsepower.pl/

Jak opinie co do tego sklepu?
Czy ktoś z Was korzystał może z tego sklepu?
www.pasze.sklep.pl
Wiecie może które z internetowych sklepów jeździeckich włączą się w akcję darmowej wysyłki 1 grudnia?
www.horsepower.pl/

Jak opinie co do tego sklepu?

Wg mnie sklep OK, znam go w realu.
jak zawsze +dla mksklep 🙂 mój po prostu ulubiony!
i capriola - ekspresowa wysyłka 🙂
Kolejny wielki  + dla mkslep'u. Kontakt i obsługa klienta po prostu niesamowite !
Wiecie może które z internetowych sklepów jeździeckich włączą się w akcję darmowej wysyłki 1 grudnia?

www.horseplay.pl na pewno.
Korzystał ktoś ze sklepu www.etmika.pl ? Jakie wrażenia?
Ja w etmice od dwóch lat kupuje  odżywkę do grzywy, której żaden inny sklep nie posiada. Szybka wysyłka, fajny kontakt ( chyba przez tłumacza). Nigdy się na nich nie przejechałam. Mogę spokojnie polecić.

I jeszcze duży plus dla stajni.pl
Trochę mnie przeraziły niektóre opinie o derkach. Ale… Myśmy dostali dwie derki po 4 dniach. Ładnie i dobrze uszyte. Przeciwdeszczowa już po błotnych testach – wyprana i bynajmniej wciąż wygląda jak nie śmigana. A cena – śmiesznie mała.
ode mnie + dla gnl.pl , towar doszedł w terminie, starannie zapakowany.  O  problemach mnie informowano i mogłam wybrać zamiennik zamiast brakującej rzeczy. Miła obsługa o czym kolejny raz miałam okazję się przekonać.  🙂 🏇
ogromny minus dla okser.pl - zamówiłam bryczesy, czas oczekiwania 14-21 dni, w końcu się zdenerwowałam - zadzwoniłam i poinformowano mnie, że " już je zamawialiśmy, ale nie przyszły, teraz zamówimy jeszcze raz, ale jak nie przyjdą to ich nie będzie". Dzisiaj wchodzę znowu na okser chcę sobie na nie spojrzeć wpisuję nazwę, a tu "brak produktów". Piszę do nich na gg " niestety tych bryczesów już nie będzie na stanie. Anulowałam po raz drugi zamówienie w okserze i to w dodatku znów bryczesów.

W sumie okser.pl zasłużył na dwa minusy, bo w kwietniu 'za 3 dni produkt będzie dostępny'. To kliknęłam, że biorę. Czekałam dwa miesiące, napisałam do nich i odpowiedziano mi, że będą pod koniec sierpnia "dobra, to poczekam". Połowa września i nic, piszę do nich, a oni " niestety nie możemy sprowadzić tych bryczesów".

za to plusik dla capriola.pl paczka przyszła dwa dni po zamówieniu.
plusik dla amigo-konie za szybką przesyłkę i super kontakt.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się