+ KOŃSKI ŚWIAT -wszystko super + AMIGO-KONIE - sprawnie I dwa razy "+" dla SKLEP GIRDAN - mega pozytyw za realizacje specjalnego życzenia 😁! i chyba jeszcze coś -jak sobie przypomnę to napiszę
Nie polecam sklepu Animal Farm Warszawiakom, którzy liczą, że skoro mogą odebrać paczkę osobiście to będą mieli towar szybciej niz wysłany pocztą z drugiego krańca Polski 🙄
Plus dla equishopu, minus dla x-horse - moich termobutów jak nie było, tak nie ma... :/ dodzwonić się nie można, na maile nie odpowiadają... Na czerwiec naprawdę nie potrzebuję termobutów. :/
Witam serdecznie na forum. Pragnę dodać stronę sklepu, który profesjonalnie pomaga w wyborze sprzętu między innymi włoskiej firmy Podium. Wszyscy rajdowcy wiedzą o co chodzi. Polecam ten sklep i obsługę z pełną odpowiedzialnością. http://www.jezdzieckidomwysylkowy.pl/cgi-bin/index.pl?CategoryID=45
Nie działa w jakim sensie? Nie możesz się wbić na ich stronę czy nie możesz złożyć zmówienia 😉 Ja wczoraj byłam na stronie Kariny i bez problemu przeglądałam ofertę 😉
sklep.horses.pl jest u mnie skreślony już na zawsze.
w połowie grudnia złożyłam zamówienie na rzeczy, które miały statut 'dostępne'. paczki dalej nie ma, zero kontaktu, na maile nie odpowiadają. kompletny brak szacunku dla klienta
Edytka mnie już nic nie zdziwi. Ja czekałam na paczkę miesiąc po czym przyszła wybrakowana, ale stwierdziłam które nie przyszły nie są mi aktualnie potrzebne. Po jakiś 3 miesiacach potrzebowałam innych ochraniaczy a były niestety dostepne tylko w horses. Więc zamówiłam te i jeszcze raz te co kiedyś chciałam. Po 2 miesiącach absolutnego braku odpowiedzi, nic zupełnie przyszła do mnie paczka na jakąs dziwną kwotę... okazało się że przysłali mi 2 pary tych samych ochraniaczy, tych zamówionych wieki temu i te ostatnio zamawiane plus te na których w sumie najbardziej mi zależało. Nieodebrałam paczki po czym 3 dni później raptem sobie przypomnieli że maile istnieją i napisali: "Paczka z zamówieniem wróciła, mam rozumieć ze rezygnuje pani z zamówienia?" Myślałam ze tam padne.
cytat ze strony: UWAGA! Od 05.03.2010 do 11.03.2010 sklep będzie nieczynny z powodu urlopu. Czas realizacji niektórych zamówień może się wydłużyć o 7 dni. pięknie 😵
w sumie jestem ciekawa ile trwa dostawa produktów z adnotacją 'Wysyłamy w ciągu 21 dni' skoro mój 'dostępny' idzie juz tyle czasu 🙄
Potwierdzam- GALOPADA jest naprawdę ok. Naprawdę wysyła pasze BEZ pobierania kosztów przesyłki Pasze ma w normalnych cenach. Tylko szkoda że taki mały wybór. Gdyby mieli większy, brałabym TYLKO od nich.
Właśnie, super, że mają eggersmanna chociaż z darmową wysylką, bo na moim zadupiu to nie ma wyboru pasz, a kupować ciągle pasze z wysyłką 20 zł, to mi przy paru zamówieniach to mogłabym kolejny worek kupić za te wysyłki...
- dla Podkowa, czekam i czekam już miesiąc na informacje w sprawie kantara i nic... a mial być dostępny do ręki..
MINUS- dla Amigo. Obiecywali, że dobiorą mi bryczesy. Miałam podać swoje rozmiary. Podałam, czekałam i zero odzewu !! Prosić o kontakt to ja ich nie będę. Nie to nie, kupię gdzie indziej. Druga sprawa- na stronie jest napisane, że "sprowadzą inne rozmiary". Okazuje się, że "nie sprowadzą". Początkowo myślałam, że może nie ma już w hurtowniach i jest to siła wyższa. Nieprawda. Są w hurtowniach. Inny sklep zgodził się sprowadzić bez problemu. MINUS, MINUS, MINUS
Likier- ja już od roku zamawiam worki płacąc za przesyłkę na każdym worku. NAJTANIEJ wychodzi animalia.pl, bo za worek płacisz 13 zł. Przy zamówieniu powyżej 300 zł jeden worek gratis. Szkoda, że Galopada nie rozprowadza Pavo, czy Hartoga. Nie przepadam za Egersmannem.
ostrzegam jeszcze raz przed karo-konie, występuję przeciwko nim na drogę sądową. Zamówiłam towar, zapłaciłam pieniądze i go nie dostałam, nie raczono mi również zwrócić pieniędzy. Poprostu oszuści.....
dokładnie, ja miałam to samo! w maju 2009 zamówiłam frak, zapłaciłam 200 złotych przelewem. czekałam miesiąc, pan zapewniał że wysłał. potem mówił że nie doszła dostawa, ale dostanę frak innej firmy. nie mam ani fraka, ani pieniędzy.
dałam sobie z nimi co prawda spokój, ale widzę że nie jestem jedyna. . .
- dla oksera! Wkurza mnie to że widnieje stan magazynowy pełny a na produkt czeka sie 3 tygodnie! Zdarzyło mi sie to już 2 razy...-.- i + dla sprzentjezdziecki.com miło, bezproblemowo
Ja ostatnio zaczęłam kupować w http://www.kegle.pl i całkiem całkiem. Mają sporo towarów, ciągle dodają nowe i rozbudowują ofertę. Jak czegoś nie mają to można zapytać i wtedy najczęściej dany produkt dodają szybciej. Na razie nie narzekam. No i upust za rejestrację dają!