Ktoś, ja niestety miałam już kilka razy podobną sytuację z pocztą polską. Sprzedający wysyłali do mnie paczki a one do nich wracały z informacją że podany adres nie istnieje. Okazało się że działo się to wtedy kiedy nasz listonosz brał urlop i jeździł z paczkami inny, któremu zapewne po prostu nie chciało się szukać mojego adresu. (bo na mojej uliczne numery domów nie idą zbytnio logicznie 😉)
Co do sklepu Equiversum to zamawiałam od nich raz i byłam zadowolona.
Wielki - dla equiversum zwodzili mnie 3 tygodnie że czekają na towar a okazało się że nie będą go mieli i nie byli łaskawi na bierząco mnie o tym poinformować. Tragedia! 😵
Zaległy + dla Pasi-Konika. Napisali czego nie mieli, wszystko doszło szybko. Teraz po ponad tygodniu od odbioru paczki, bez problemu mogłam zmienić zamówienie(miałam czekać na ochraniacze, ale kuzynka stwierdziła, ze chce coś innego). Różnica pomiędzy towarem zostanie mi zwrócona, paczka dzisiaj wysłana. Marzenie po prostu! 😅
+ dla www.sztyblety.pl -miła obsługa -szybka wysyłka -towar zgodny z opisem, dobrej jakości -przystępne ceny -trochę tylko utrudniony kontakt poprzez e-mail.
Muszę wystawić duuużego + dla EQUIVERSUM. Naprawdę warto korzystać z usług. Przemiła obsługa, stały kontakt telefoniczny i mailowy. Właśnie dostałam siodełko, nie dość,że przysłali mi najnowszy model to nawet nie policzyli różnicy w cenie. Polecam