Forum konie »

sklepy internetowe

+ dla Animalii.
Ktoś, ja niestety miałam już kilka razy podobną sytuację z pocztą polską.
Sprzedający wysyłali do mnie paczki a one do nich wracały z informacją że podany adres nie istnieje.
Okazało się że działo się to wtedy kiedy nasz listonosz brał urlop i jeździł z paczkami inny, któremu zapewne po prostu nie chciało się szukać mojego adresu. (bo na mojej uliczne numery domów nie idą zbytnio logicznie 😉)

Co do sklepu Equiversum to zamawiałam od nich raz i byłam zadowolona.
Wielki PLUS dla sklepu sklep.horses.pl, kupione przez Allegro, szybka przesyłka, maile z powiadomieniem o tym, co się dzieje z paczką
+ dla equishopu, jak zwykle profesjonalnie i szybko 🙂
+ dla sklepu dcg, świetny kontakt telefoniczny i mailowy, natychmiastowa wysyłka.
wielki + dla zooplus.pl - transakcja przeprowadzona idealnie, darmowy kurier, rabat. Szkoda tylko, że końskich rzeczy  mają niewiele.
jak ze sklepem GALOPADA ?  na plus ? bo nie wiem czy zamawiac z niego
u mnie na plus, ale kupowałam tylko pasze i witaminki
dzieki :P
Plus dla Equishopu, derka doszła w 1 dzień!
Wielki - dla equiversum zwodzili mnie 3 tygodnie że czekają na towar a okazało się że nie będą go mieli i nie byli łaskawi na bierząco mnie o tym poinformować. Tragedia!  😵

Equi-shop jak zwykle wywiązał się znakomicie +
+ dla cztery-kopyta.pl
transport do domu, ekspresowo, bardzo miła obsługa, dopiero zaczynają, ale wszystko na wysokim poziomie. Polecam
+ dla Equishop-zamówienie doszło w 1 dzień.
+ dla sklepu bober. Bezproblemowy kontakt,  paczka dotarła na drugi dzień od zamówienia.
Jestem bardzo mile zaskoczona obsługą przez gg sklepu MUSTANG.
Kolejny + dla cztery-kopyta.pl. Sieczka i płyn do inhalacji przyjechały natychmiast po zamówieniu 
prosto do stajni 🙂
ja czekam na paczkę z Oksera   i powiem szczerze że uwielbiam ten sklep , zawsze dobry i miły kontakt. Paczka powinna byc u mnie w poniedziałek  🙂

jeśli chodzi o sklepy internetowe to dla mnie Animalia i Okser to nr 1  🙂
Zaległy + dla Pasi-Konika. Napisali czego nie mieli, wszystko doszło szybko. Teraz po ponad tygodniu od odbioru paczki, bez problemu mogłam zmienić zamówienie(miałam czekać na ochraniacze, ale kuzynka stwierdziła, ze chce coś innego). Różnica pomiędzy towarem zostanie mi zwrócona, paczka dzisiaj wysłana. Marzenie po prostu!  😅
Bardzo mili sią kurierzy z ANIMALIA  😀
o , właśnie dotarła paczka z Oksera  😅

a kurierzy z Animali sa super  😎
Wielki + dla galopady, normalnie błyskawica, doznałam szoku 🙂
+ dla www.sztyblety.pl
-miła obsługa
-szybka wysyłka
-towar zgodny z opisem, dobrej jakości
-przystępne ceny
-trochę tylko utrudniony kontakt poprzez e-mail.
Muszę wystawić duuużego + dla EQUIVERSUM. Naprawdę warto korzystać z usług.
Przemiła obsługa, stały kontakt telefoniczny i mailowy.
Właśnie dostałam siodełko, nie dość,że przysłali mi najnowszy model to nawet nie policzyli różnicy w cenie.
Polecam
Ja również miło wspominam zakupy w Eqiversum, polecam! 😅
A czy Wy też macie problem z logowaniem w pasi-koniku? Bo normalnie to co mi ta strona wyprawia, to poezja  😵
Ja miałam cały czas problem ze sprawdzaniem statusu zamówienia 👿
No właśnie chciałam sprawdzić  😵
A okser to mi się godzinami ładuje  😵 normalnie aż przestałam zaglądać
znowu + dla horseequipment miły kontakt szybka paczka, pasza dojechała mi w 24h 👍
+ dla mksklep.pl
ogromny + dla Mustanga 🙂
Szybko, sprawnie i dobra komunikacja 😉
+ dla ihaha.pl - pobili rekord szybkości w wysyłaniu paczki 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się