Moon, ja po ostatnim zakupie ich Rambo duo tak się zakochałam ze mam drugą. I teraz pozbywam sie pozostałych derek, Zostawiam 3 stuki, na zawody i jedną grubą i zyje na podpinkach 😀
xxagaxx, hahaha witam w klubie ja właśnie wymieniam wszystkie derki na rambo z podpinkami dla całej ekipy
One wypadają większe i 160 jest na mastodonta będę musiała ją pchnąć dalej - ale innych derek nie chce :P
biorę na klatę, będę skarmiać jak długo będzie dobry zapach, to esparceta w pelecie, zakładam, że powinna przetrwać dłużej niż 04/2024, ale uważam, że to MEGA słabe czyścić magazyn ze staroci...
podobną sytuację miałam dopiero co z soymaxem, z workiem witamin 25kg, których termin upływał w następnych 6 tygodniach ....
BUCK, Z witaminami rozumiem, bo karmiąc teoretycznie jednego konia, faktycznie nie skarmisz w te 6 tygodni. Ale tutaj? Dawkowanie jest takie, że skończysz worek przed upływem daty przydatności (to czy faktycznie karmisz jak producent zaleca, czy nie, to już nie zmartwienie sklepu/producenta). Nie rozumiem skąd ten minus.
jeśli ma się towar z 12 miesięcznym terminem, to wypchanie worka o ważności na 1 miesiąc uważam za bardzo słabe, ja taki worek zużywam około 6 miesięcy. FITMIN potrafił zadzwonić, opowiedzieć , że mają na stanie coś właśnie z podobnym terminem, i ustaliliśmy, że poczekam 2 tygodnie na towar który mogłam spokojnie 'zjeść' przez pół roku, także ten...
No tylko nie zawsze kupuje się z zamysłem skarmiania od razu - można np. kupić na zapas, bo bierze się przy okazji innego produktu.
Zresztą kurde, wiele sklepów ma promocje na produkty z krótkim składem i też bym się wkurzyła, gdybym dostała worek, któremu zaraz mija termin.
Graves, A jak Ci się udało ten klubowy portfel założyć? Bo ja jestem jakaś nieogarnięta chyba, klikam na "otwórz portfel klubowy" i tam mi wyskakuje tylko informacja o newsletterze i nic poza tym. Już od lat jestem do newslettera zapisana, klikam na zapisz i nic się nie zmienia 🤷
Graves, A jak Ci się udało ten klubowy portfel założyć? Bo ja jestem jakaś nieogarnięta chyba, klikam na "otwórz portfel klubowy" i tam mi wyskakuje tylko informacja o newsletterze i nic poza tym. Już od lat jestem do newslettera zapisana, klikam na zapisz i nic się nie zmienia 🤷 zembria,
Podbijam
Ja też nie ogarniam 🤦
Co mi się skasowało zamiast edytować. Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest, ale faktycznie jak się zaklika tą subskrypcję i wpisze datę urodzenia, potwierdzi i kliknie to otwórz portfel klubowy, to działa. Szkoda, że nie nalicza wcześniejszych zakupów...
No mi nie dziala, po zaptaszeniu (swoją drogą cudne sformułowanie! Krade i będę używała od dziś 🤣😉 i kliknięciu zapisz, wywala mnie do menu profilu. I nic sie nie zmienia, jak wchodze w klub, to znów mam ten sam obrazek z oznaczeniem newslettera 🤷