Forum konie »

sklepy internetowe

Jednak mi strona też nie działa :] a działała jeszcze wczoraj (chyba 😉 ) Może update robią po świętach?
ja zoksera tez zawsze bylam zadowolona 😀 ale chopdzi mi tylko ze teraz mamod jakiegos czasu problem z wejsciem do ich sklepu nie mowiac juz o zamowieniu czegos 🙁
Bardzo zależało mi na zakupie w Okserze jednej rzeczy, siedziałam jak na szpilkach, żeby dotarło przed świętami. I... udało się!!!!  😅 Po drodze mąciłam z adresem dostawy i sposobem płatności, wszystko zostało zniesione ze stoickim spokojem i dopięte an ostatni guzik.

Wielki + dla Oksera i Pana z UPS (plusy dla Ups'a zdarzają się ode mnie bardzo rzadko🙂😉
Co oni z tą okserową stroną wyprawiają? Naprawiają? Psują? Czy coś innego?
Jak do tej pory na Okser nie narzekam. Wszystkie zakupy, szybko i sprawnie.
Ostatnio też derkę lavender kupiłam w koniku i pan się w 3 dni wyrobił razem z pocztą 🙂
Nie wiem co z ta strona wyprawiaja, ale po raz kolejny probowalam skompletowac zamowienie do koszyka i po raz kolejny po kilku probach sie poddalam... Wrrr..
+ dla Jarpola
na początku moje zamówinie gdzieś się zapodziałao pośród e-maili, ale napisałam e-maila i było wszystko ok.
Rano strona Oksera hula bez problemów 🙂
jak na razie ode mnie wieli ---------------- dla oksera....

zamówienie złożyłam 10 grudnia - kurtka, cukierki, kantar i termooficerki... czas oczekiwania na buty 10 dni...

przed swiętami dostałam dwa maile o zmianie statusu starszy, że wyslano, nowszy, że w trakcie realizacji, więc napisałam maila z zapytaniem o co chodzi.. oddzwoniła do mnie Pani z oksera i powiedziała, że myślała, że wszystko jest, ale okazało się, ze butów to jednak nie ma, ale, że juz idą z hurtowni... na co ja odpowiedziałam żeby wyslała wszystko razem jak już będą... po czym Pani jeszcze dodała, że ona tu nie widzi informacji o wpłacie ode mnie... to tlumaczę kobiecie, że 10 lub 11 wpłaciłam, a ona z rozbrajającą szczerością, że ona nie ma dostępu do konta...

to wysłałam na maila potwierdzenie przelewu...

minęły święta...

paczki ani widu, ani słychu, więc... napisałam kolejnego maila...

Pani odpisala, że w ogole to producent nie ma butów w moim rozmiarze, i że proponują mi rozmiar większe.... no ręce mi opadly... najpierw buty rzekomo idą z hurtowni, a potem się dematerializują?

Czekam na odpowiedź na kolejnego mojego maila, ale jestem pewna, że raczej już nic więcej od nich nie zamówię! I taka przestroga dla wszystkich - zanim zamowicie upewnijcie się czy mają to coś na stanie...
wielki + dla http://www.sklep.bergo.pl/  dostawa w 2 dni !! i ceny niskie !!
Kolejny minus dla oksera... Pani oddzwoniła do mnie, że "to nie z ich winy, i że inni klienci też czekają" - a co mnie to do ciężkiej cholery obchodzi? Na dodatek Pani drugi raz pytała mnie czy pieniądze zostały wysłane mimo, iż wczesniej dostała mailem potwierdzenie przelewu, a ze zwrotem pieniędzy za buty, ktorych nie ma i nie będzie kolejny problem i zwrot w terminie do 14 dni... MA-SA-KRAAAA

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE!

edit:

po raz 3ci zostałam zapytana czy zrobilam przelew... no rany boskie nie mam sily!
Ja dlatego kategorycznie nie robię przelewów z góry. Bo przynajmniej człowiek nie straci nerwów i kasy.
A ja także zawiodlam się na okserze. Zamawiałam czanre kalosze segmentowe. Czekam tydzien , półtorej wkońcu dostaję e-meil że moich kaloszków w kolorze czanrym nie ma. Dostałąm odpowiedź że mogę zamówic białe albo poczekać aż czanre przyjdą. Czekalam dwa miesiące, ąz wkoncu napisałam wiadomość na ktora nie uzyskalam do dzis dnia odpowiedzi.  Wszystkim kórzy chcą coś zamówić polecam www.capriola.pl zamawiałąm derkę i poduszkę pod siodło i koszulkę przyszło wszystko w ciągu czterech dni takie jak  chciałam.  😅
-dla okser.pl czekam aż mi zwrócą pieniadze za termooficerki...Dopiero po 2 tyg. łaskawie napisali ze nie ma ich na magazynie. nigdy więcej nie zamówię niczego od nich z przedpłatą na konto.

wielki + dla amigo zamówiłam dwa dni mi szły  😀 Jedyny sklep w którym nie obawiam się zrobić przedpłaty.
Czy tylko ja mam problem ze stroną sklepu mksklep?? Bo nie chce mi się otworzyć. Ten sklep wciąż działa nie?
mi strona działa, sklep tez pracuje 😉
Ja w okserze zamawiać będe już tylko czaprak z hafrem. Mają u mnie wieeelki minus. Ciągle czegoś nie mieli na stanie przez co strasznie długo czekam. Zamówiłam pas nie wpisujac nic w rozmiar *były 2 do wyboru*  , dzwoniliśmy jeszcze do nich pytając sie o zamówienie a kobieta z oksera zamiast zapytać o rozmar wysłała ten większy...tak trudno wysłać maila z zapytaniem ? o tym że ogłowia nie ma i nie będzie dowiedziałam sie dopiero po tym jak zadzwoniłam po tyg oczekiwania. Wieki minus i nie polecam.

Polecam natomiast Amigo 😉  Sklep działa bardzo szybko ^^
Ogromny + dla www.konskisklep.pl  wszystko co zamówiłam przyszło w ciągu 2 dni i jeszcze gratis dostałam  🤣
mi również mksklep nie działa, nie chce wyświetlić strony....
okser zaczął lepiej działać😉
a myślałam ze tylko ja mam problem ze czegoś  nie ma jednak w magazynie.... lub ze czas oczekiwania przedłuża się w nieskończoność....;/
ale w gnl tez mi sie takie sprawy zdarzyły.....
z amigo nigdy nie mialam żadnych problemów
plus również dla siodlarni
Strona okser działa  😅
a moje zamówienie z sklep.horses.pl dalej nie przyszło  👿 zamówiłam produkt, który był dostepny od reki. tego samego dnia opłaciłam również zamówienie w Eltanie, które listonosz przyniósł 2 tygodnie temu. no lecą sobie w kulki  🙄
Edytka ja w tym sklepie NIGDY nic więce nie zamówię. NIGDY... To co oni tam wyprawiają to jakiś cyrk.

a kupował ktoś moze w http://horsecare.pl ???? Bo nigdy nic o tym sklpie nie słyszałam.
Horsecare, bardzo fajny sklep... Mamy z Maxem połowę rzeczy od Horsecare i mają baaardzo taniego Nafa, to już musisz bezpośrednio dzwonić do Heleny 🙂
Heleny??  Ja właśnie tam zamówiłam czaprak z owijami. Wzięłam dla bezpieczeństwa za pobraniem. Zobaczymy 🙂
ja też zamówiłam pad w horsecare zobaczymy czy dojdzie  💃
Helena- właścicielka sklepu horsecare.pl
Ode mnie dla tego sklepu same "+"
Ja troche się nakupowałam w sklepach internetowych..  😁
* amigo-konie.pl - No cóż, może i szybka wysyłka ale u mnie ten sklep ma wielki minus. Raz zamówiłam komplet, który był rozmiaru 135 (Tylko!). Czekałam tydzień i dostałam e-maila z zawiadomieniem iż zestaw jest tylko w rozmiarze 145.. Kolejny raz zamówiłam wędzidło oliwkowe podwójnie łamane z mosiądzem, a przysłali mi wędzidło zwykłe jakieś najtańsze.. Po czym musiałam latać po poczcie i wysyłać wędzidło.. Jedyny plus to czas i fajna jakość czapraków.
* tundra.pl - No cóż, jedyny minus to czas realizacji ale obsługa bardzo miła. Ogólnie na plus.
* czapraki.pl - MINUS! 🤬 Na czaprak czekałam miesiąc, przyszedł w worku na śmieci i to nie ten kolor co chciałam.. Zamówiłam tam też wcierke Absorbine. Żadnego e-maila nie dostałam, telefonu nie odbierają, gg też nic.. W końcu udało mi sie dodzwonić i pani wytłumaczyła się, że wcierki nie ma na zbyciu i z hurtowni biorą a czaprak wyślą szybciej.. No i wysłali czaprak po miesiącu a wcierke po dwóch? Nie polecam 🙄
* sklep.bergo.pl - Na plus, szybka dostawa 🙂
* sprzetjezdziecki.com - MÓJ ULUBIONY sklep, bardzo miła obsługa! Zawsze zadzwonią, gdy jest coś nie tak a nawet dla pewności. Czas realizacji bardzo szybki, dużo rzeczy mają u siebie i nie trzeba czekać. Po prostu uwielbiam ten sklep i jego aurę. 💘 Niestety ceny troche rażą 😜 Pluuus!
okser.pl - Zamawiałam tam raz, no i musze powiedzieć że się zawiodłam.. Okazało się, ze czapraka nie ma a pieniądze (które wysłałam) nie doszły, chodź miałam e-maila z potwierdzeniem od banku.

To chyba tyle.  👍
"* sprzetjezdziecki.com - MÓJ ULUBIONY sklep, [glow=red,2,300]bardzo miła obsługa![/glow] Zawsze zadzwonią, gdy jest coś nie tak a nawet dla pewności. Czas realizacji bardzo szybki, dużo rzeczy mają u siebie i nie trzeba czekać. [glow=red,2,300]Po prostu uwielbiam ten sklep i jego aurę. [/glow]  Niestety ceny troche rażą "

obyś nigdy nie trafiła do stacjonarnego w wawie bo możesz przeżyć lekki szok i cała aura pryśnie  😀iabeł:
piglet czemu ?  🤣
"* sprzetjezdziecki.com - MÓJ ULUBIONY sklep, [glow=red,2,300]bardzo miła obsługa![/glow] Zawsze zadzwonią, gdy jest coś nie tak a nawet dla pewności. Czas realizacji bardzo szybki, dużo rzeczy mają u siebie i nie trzeba czekać. [glow=red,2,300]Po prostu uwielbiam ten sklep i jego aurę. [/glow]  Niestety ceny troche rażą "

obyś nigdy nie trafiła do stacjonarnego w wawie bo możesz przeżyć lekki szok i cała aura pryśnie  😀iabeł:

Piglet zgadzam się w 100% z Tobą ,a mnie podpadli i to ostro nawet jako sklep internetowy -oszukali.... 😡
Czy sklepy z pierwszej strony są aktualizowane?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się