Forum konie »

sklepy internetowe

aga www.konie24.com
Sa trzy rodzaje kaloszy Kavalkade.

Dziękuję Ci bardzo. Właśnie o takie mi chodziło. A google mi tego sklepu nie wygooglało :P:P
No właśnie te Horze też pod 300 podchodzą... Dlaczego w kratkę są droższeeeee?
wiecie gdzie mogę dostać fajny plastron ale nie 'śliniaczek'?
no i żeby był na stanie, bo potrzebny mi na już
Wiecie może w którym sklepie dostanę jakieś fajne bryczesy, w kratkę z pełnym lejem, ale tak do 200-250 zł? Kumpela kupowała na targach swoje fair play bodajże, za 170, i są naprawdę super, a co przeglądam okser, gnl i inne to powyżej 300..

Lov proszę bardzo:
Horze w kratkę
bryczesy w kratkę
FairPlay w kratkę

kratka
FairPlay kratka
Zamówiłam żel 26 czerwca na Okserze. Tydzień temu dzwoniłam pytać, czy mają go już w magazynie i Pani odpowiedziała mi, że w przeciągu tygodnia będzie. Dzisiaj pytam czy jest, a w odpowiedzi dostałam, że oni w zasadzie nie wiedzą kiedy ta paczka z Veredusa przyjdzie. Tymczasem żel jest mi niezbędny do wsiadania po ostatnich rewolucjach z kręgosłupem.

Co powinnam zrobić? Czekać, czy zrezygnować i zamówić w Ihaha czy innym tam Equishopie?

Ymm moje poprzednie zamówienie na Okserze było złożone 22/10/2007, a zrealizowane całkowicie 28/11/2007 🙄  myślałam, że tym razem pójdzie łatwiej...
zrezygnować
bo czekać to mozesz jeszcze dlugo!
jak wiedziałaś że jest na ihaha to trzeba był od razu z tamtąd zamawiać-tam nie ma takich przebojów  🙄
Lov zdaje sie ze koleżanka kupiła FAIR PLAY za 170zł okazyjnie bo wszędzie kosztują ok 259zł 🙄
Zamówiłam żel 26 czerwca na Okserze. Tydzień temu dzwoniłam pytać, czy mają go już w magazynie i Pani odpowiedziała mi, że w przeciągu tygodnia będzie. Dzisiaj pytam czy jest, a w odpowiedzi dostałam, że oni w zasadzie nie wiedzą kiedy ta paczka z Veredusa przyjdzie. Tymczasem żel jest mi niezbędny do wsiadania po ostatnich rewolucjach z kręgosłupem.

Ja właśnie też chciałam dać okserowi 2gą szanse - oczywiście wyszło jak wyszło.
Nie dość, że czekam już 3 tydzień a przy rzeczach które kupiłam, nie było żadnej wzmianki o dłuższym oczekiwaniu to jeszcze ja musze się prosić o informacje kiedy rzeczy będą. Najpierw przez TYDZIEN nie mogli mi powiedzieć czy zaksięgowali przelew a potem po 2 e-mailach dowiedziałam sie, że rzeczy będą kiedy będa. W d**** ich mam.

Ostatni raz coś tam kupiłam. NIEPOLECAM !
Jeżeli zrezygnuję z zamówienia, oni MUSZĄ mi zwrócić pieniądze, prawda? Mogą robić jakieś problemy? Są jakieś przepisy na to?
jeśli czekałaś za długo to TY możesz robić problemy IM, ale nie  oni tobie
- dla konie24.com
zamówilam derke, miałam czekać 2 tyg czekałam prawie 3 i tylko przypadkiem dowiedziałam się, ze derka jest całkiem inna niz w ogłoszeniu.. potem zmieniono zdjęcie i stwierdzino ze tak było...
przynajmniej kontakt bardzo dobry
+ dla animali, wszystko szybko, dobry kontakt, miła obsługa 😉
+ dla mksklep
bardzo szybka wysyłka, super kontakt, polecam
- dla "Equi-Comp"
LoveHorses, może troche rozwiniesz ;]
- dla "Equi-Comp"

Przed złożeniem zamówienia upewniłam się telefonicznie , że wszystko jest dostępne od ręki. Wczoraj ( w sumie bardzo szybko) dostałam przesyłkę ale tylko część zamówienia. Nikt nie poinformował, że reszty nie będzie bo po prostu nie ma na sklepie i prawdopodobnie będzie w następnym tygodniu i będę musiała pokryć koszty kolejnej wysyłki.
Wykłóć się, żeby oni pokryli koszty drugiej paczki, to w sumie naturalne rozwiązanie.

Mnie ten sklep zrobił w jajo 2 lata temu i jakoś mnie skutecznie do siebie zniechęcił.
a mnie ostatnio rozczarował animavet

w czwartek moje zamówienie jest
w niedzielę miałam odbierać jak się umówiliśmy, nie dość że to ja się musiałam dobijać co i jak, zero informacji na temat kiedy ostatecznie mogę się spodziewać dostawy, to raptem w dniu wcześniej umówionego odbioru dowiaduję się że produkt "wyszedł" :/ to nie jest fair
+ dla mksklep.pl

+ dla horseequipment.pl miałam pewne obawy bo pierwszy raz o tym sklepie słyszałam (moje zamowienie miało nr.32).Towar w super cenie,bardzo dobry kontakt,szybka wysylka.Polecam  😉
jak zwykle animalia nie zawiodła 🙂
- dla Hidalgo. 1 lipca złożyłam zamówienie i zrobiłam przelew. Do dziś nie dostałam towaru ani odpowiedzi, kiedy mogę się go spodziewać 🙁
Czy miał ktoś doczynienia z użytkownikiem Eurosiodla126 z Allegro?
Korzystał z jego siodeł? Ponoć dojeżdża na przymiarkę i ma bardzo fajne siodła z dość dobrymi cenami 😉
Czy miał ktoś doczynienia z użytkownikiem Eurosiodla126 z Allegro?
Korzystał z jego siodeł? Ponoć dojeżdża na przymiarkę i ma bardzo fajne siodła z dość dobrymi cenami 😉

Napisze na PW, nie chce komuś psuć biznes.
+ dla www.horseway.pl  pomimo zwortu puslisk ( nie pasowały ) nie było zadnych problemów z towraem , odbiorem i zwrotem
- dla Oksera 🙄
Drugi raz jest taka sytuacja, że paczka jest "w trakcie realizacji" ponad miesiąc. Rozumiem, że jest okres urlopowy, ale mogli mnie od razu poinformować, że wysyłka może się opóźnić, a nie ja kilka razy muszę się dopytywać i dzwonić. W opisie napisane jest: "Czas realizacji: do 2 tygodni" 🙄 . Szkoda, bo bardzo chciałam dać sklepowi drugą szansę, liczyłam, że tym razem pójdzie szybciej. (Poprzednio - jakieś 1,5 roku temu - zamawiałam prawie cały asortyment, bo to było świeżo po kupnie konia, a teraz tylko jedną rzecz.)
Wielki PLUS dla sklepu horsecare.pl
zamówiony wczoraj towar dzierżę właśnie w łapkach 😉
Mega minus dla karo-konie. Wzięli kase z góry bo niby to nie wysyłają za pobraniem a towaru nie widać. Twierdzą ża wysłali go ponad tydzień temu. Miałam dostac potwierdzenie na maila ale dzis nic nie przyszło. Co proponujecie zrobić w takiej sytuacji??
Devila
co to za sklep, co nie wysyła za pobraniem ?  😲

Dziwna praktyka
jak nie chcą ci zeskanować potwierdzenia, to zadzwoń i poproś o numer nadania paczki
wielki plus dla mksklepu bardzo szybko są realizowane zamówienia
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się