Wiecie może w którym sklepie dostanę jakieś fajne bryczesy, w kratkę z pełnym lejem, ale tak do 200-250 zł? Kumpela kupowała na targach swoje fair play bodajże, za 170, i są naprawdę super, a co przeglądam okser, gnl i inne to powyżej 300..
Zamówiłam żel 26 czerwca na Okserze. Tydzień temu dzwoniłam pytać, czy mają go już w magazynie i Pani odpowiedziała mi, że w przeciągu tygodnia będzie. Dzisiaj pytam czy jest, a w odpowiedzi dostałam, że oni w zasadzie nie wiedzą kiedy ta paczka z Veredusa przyjdzie. Tymczasem żel jest mi niezbędny do wsiadania po ostatnich rewolucjach z kręgosłupem.
Co powinnam zrobić? Czekać, czy zrezygnować i zamówić w Ihaha czy innym tam Equishopie?
Ymm moje poprzednie zamówienie na Okserze było złożone 22/10/2007, a zrealizowane całkowicie 28/11/2007 🙄 myślałam, że tym razem pójdzie łatwiej...
Zamówiłam żel 26 czerwca na Okserze. Tydzień temu dzwoniłam pytać, czy mają go już w magazynie i Pani odpowiedziała mi, że w przeciągu tygodnia będzie. Dzisiaj pytam czy jest, a w odpowiedzi dostałam, że oni w zasadzie nie wiedzą kiedy ta paczka z Veredusa przyjdzie. Tymczasem żel jest mi niezbędny do wsiadania po ostatnich rewolucjach z kręgosłupem.
Ja właśnie też chciałam dać okserowi 2gą szanse - oczywiście wyszło jak wyszło. Nie dość, że czekam już 3 tydzień a przy rzeczach które kupiłam, nie było żadnej wzmianki o dłuższym oczekiwaniu to jeszcze ja musze się prosić o informacje kiedy rzeczy będą. Najpierw przez TYDZIEN nie mogli mi powiedzieć czy zaksięgowali przelew a potem po 2 e-mailach dowiedziałam sie, że rzeczy będą kiedy będa. W d**** ich mam.
- dla konie24.com zamówilam derke, miałam czekać 2 tyg czekałam prawie 3 i tylko przypadkiem dowiedziałam się, ze derka jest całkiem inna niz w ogłoszeniu.. potem zmieniono zdjęcie i stwierdzino ze tak było... przynajmniej kontakt bardzo dobry + dla animali, wszystko szybko, dobry kontakt, miła obsługa 😉
Przed złożeniem zamówienia upewniłam się telefonicznie , że wszystko jest dostępne od ręki. Wczoraj ( w sumie bardzo szybko) dostałam przesyłkę ale tylko część zamówienia. Nikt nie poinformował, że reszty nie będzie bo po prostu nie ma na sklepie i prawdopodobnie będzie w następnym tygodniu i będę musiała pokryć koszty kolejnej wysyłki.
w czwartek moje zamówienie jest w niedzielę miałam odbierać jak się umówiliśmy, nie dość że to ja się musiałam dobijać co i jak, zero informacji na temat kiedy ostatecznie mogę się spodziewać dostawy, to raptem w dniu wcześniej umówionego odbioru dowiaduję się że produkt "wyszedł" :/ to nie jest fair
+ dla horseequipment.pl miałam pewne obawy bo pierwszy raz o tym sklepie słyszałam (moje zamowienie miało nr.32).Towar w super cenie,bardzo dobry kontakt,szybka wysylka.Polecam 😉
Czy miał ktoś doczynienia z użytkownikiem Eurosiodla126 z Allegro? Korzystał z jego siodeł? Ponoć dojeżdża na przymiarkę i ma bardzo fajne siodła z dość dobrymi cenami 😉
Czy miał ktoś doczynienia z użytkownikiem Eurosiodla126 z Allegro? Korzystał z jego siodeł? Ponoć dojeżdża na przymiarkę i ma bardzo fajne siodła z dość dobrymi cenami 😉
- dla Oksera 🙄 Drugi raz jest taka sytuacja, że paczka jest "w trakcie realizacji" ponad miesiąc. Rozumiem, że jest okres urlopowy, ale mogli mnie od razu poinformować, że wysyłka może się opóźnić, a nie ja kilka razy muszę się dopytywać i dzwonić. W opisie napisane jest: "Czas realizacji: do 2 tygodni" 🙄 . Szkoda, bo bardzo chciałam dać sklepowi drugą szansę, liczyłam, że tym razem pójdzie szybciej. (Poprzednio - jakieś 1,5 roku temu - zamawiałam prawie cały asortyment, bo to było świeżo po kupnie konia, a teraz tylko jedną rzecz.)
Mega minus dla karo-konie. Wzięli kase z góry bo niby to nie wysyłają za pobraniem a towaru nie widać. Twierdzą ża wysłali go ponad tydzień temu. Miałam dostac potwierdzenie na maila ale dzis nic nie przyszło. Co proponujecie zrobić w takiej sytuacji??