Animalia: w czwartek koło południa zamówienie ze specjalną prośbą, w piątek do południa paczka oczywiście prośba spełniona w 300% (2 paczki, bo objętościowo spore)... Nadal czekam na moment, gdy przesyłka będzie u mnie 10 min po naciśnięciu "kup i zapłać" - i w przypadku tego sklepu (i konika) kompletnie mnie to nie zdziwi pomimo że dzieli nas jednak kilkaset km :emota2006092:
[quote author=Euforia_80 link=topic=81.msg2438764#msg2438764 date=1445603226] czy w GLN ktoś odbiera telefon? [/quote]
odpisali w końcu na maila wysłanego wczoraj, ale dodzwonić się nie udało. Oni chyba bardziej jako hurtownia działają, nie chcą się chyba bawić w detal.
[quote author=Euforia_80 link=topic=81.msg2438794#msg2438794 date=1445606002] Oni chyba bardziej jako hurtownia działają, nie chcą się chyba bawić w detal. [/quote]
Serio? 🤣 jeden z większych sklepów jeździeckich w Polsce nagle działa jako hurtowni?! Skąd w ogole takie informacje?
+ Dla animalia.pl Bardzo szybka wysyłka zgodnie z moją prośbą 😀 Bardzo dobrze zapakowane, jednym słowem idealnie 🙂
+ Dla tophors.pl Bardzo dobry kontakt, doradzenie rozmiaru, bardzo dobrze byłam wysłuchana w meilach pisalam że wezmę rozmiar L , bo pomyliłam się w zamówieniu zaznaczyłam M i zostałam poinformowana o mojej pomyłce zapytana o to i został mi wysłany rozmiar L 🙂 dobrze zapakowane oraz bardzo szybka wysyłka 🙂
Ogromny MINUS dla sklepu Horse-Trade. Oficerki miałam dostać 2 tygodnie temu (po 2 miesiącach oczekiwania), nadal ich nie ma. Pani "nie wie kiedy będą", do tego wydaje jej się, że to ona jest pępkiem świata, klienta ma głęboko w poważaniu. Żenada.
ode mnie za ostatnie zamówienia leci plus dla amigo. Czy zamawiał ktoś ostatnio w okserze? Jest tam coś co by mi się przydało ale jakoś opinie sklepu nie zachęcają może coś się zmieniło ? :kwiatek: