Kwestia czy rachunek zamknięty(nie istnieje juz), zablokowany czy zostal błędnie wpisany (czyli istnieje prawdopodobieństwo że istnieje), bo moze istniec koniecznośc złożenia w banku prosby o zwrot.
no powiedzcie, ze to przypadek, a nie pech do grene.... zrobilam zamówienie w tym samym czasie co znajoma. ona juz przesylke rano dostala, a ja dzis kolejnego maila - jaki sklep bedzie zamówienie realizował...
największy + jaki sie da dla sklepu equidea . Wysyłka ekspresowa (mimo że załapałam się na darmową), świetne promocje i super obsługa. Chyba bd częściej robiła zakupy w tym sklepie.
Czy ktoś z Was robił może zakupy w http://justriding.com/ ? Niedawno zrobiliśmy zamówienie na sporą kwotę i czekamy. Na maile nie odpowiadają. Status zamówienia zapłacone i nic się nie zmienia. Gdyby chociaż poinfornowali, że czekają na dostawę w takim a takim terminie to wygladałoby to normalnie...
Tak zrobię, dzięki (ja akurat mieszkam w UK). Właśnie przejrzeliśmy sobie opinie klientów na FB ( oddział brytyjski) i niestety często są mało pozytywne, a brak kontaktu i ignorowanie maili od zniecierpliwionych czekaniem klientów to u nich norma..., a np też jakiś facet dwa lata czeka na zwrot pieniędzy 🤔. Nasza płatność była zrobiona PayPalem więc z ewentualnym zwrotem pieniędzy nie będzie problemu.
Wielki plus dla horsee.com.pl . Pani Monika przemiła, pomimo ogromnej przeceny nic nie było uszkodzone, bardzo dobrej jakości. Bardzo miłe zaskoczenie z ekstra produktami - smakołyki, próbki pasz i spray do grzywy i ogona. Zdecydowanie u nich będę stałym klientem.
Czy ktoś miał podobny problem z grene.pl? Na końcu składania zamówienia kliknęłam chyba zamów czy coś takiego i wyskoczył jakiś błąd na nowej stronie. Zrobiłam to ponownie i to samo wyskoczyło. W zakładce "Historia Moich Zamówień" mam dwa zamówienia, takie same tylko inne nr: Numer Zamówienia: 41763 Status Zamówienia: Zamówienie otrzymane Data Zamówienia: 05 grudzień 2014, piątek Wysłane Do: Produkty: 0 Wartość Zamówienia: 94.50 zł
Nazwy produktu i ilości brak, jest tylko kwota . Na maila nic nie dostałam. Na jeden nr sie dodzwoniłam to się dowiedziałam, że nikt dzisiaj nie pracuje i pan mi nie doradzi co robić. Na maile nie odpisują....
siwaaa, jeżeli dziś nie pracują, to ciężko, żeby na maila odpisali 😉 Opis problemu brzmi tak, jak to, z czym kiedyś się spotkałam. Możliwe że sypnął się serwer firmy, która obsługuje Grene. NA Twoim miejscu zrobiłabym screeny z ich strony z tymi produktami, które włożyłaś do koszyka i wysłała im maila z opisem problemu i numerami zamówień, które dostałaś w potwierdzeniu złożenia zamówienia. A w poniedziałek próbuj dzwonić.
Dzięki, screeny porobie. W poniedziałek będę dzwonić. Problem napisałam im w wiadomości na FB, po jakimś czasie odpisali, że sprawdzają i cisza. Mam nadzieję, że sie wyjaśni, bardzo mi zależy 😉
Dzięki, screeny porobie. W poniedziałek będę dzwonić. Problem napisałam im w wiadomości na FB, po jakimś czasie odpisali, że sprawdzają i cisza. Mam nadzieję, że sie wyjaśni, bardzo mi zależy 😉
Dla mnie zdanie:"Problem napisałam im w wiadomości na FB, po jakimś czasie odpisali, że sprawdzają i cisza." sugeruje że mocno się niecierpliwisz i nie pasuje ci ta "cisza" dlatego napisałam to co napisałam. Sądzę że czytam ze zrozumieniem i mnie to nie boli. Maturę ogarnęłam 🙂
Just Riding - nie polecam. 10 dni od zakupu, nic nie zostało wysłane. Status zamówienia bezmiennie: "zapłacone" i nic więcej. Na swojej stronie obiecuje zupełnie inne zasady przeprowadzenia transakcji, obiecuje 3 dni na sprowadzenie brakujących rzeczy z hurtowni i generalnie podaje inne jeszcze gruszki na wierzbie 😉. Firma nie odpowiada na emaile, pytania przez Facebook (oddział w UK), nie odbiera telefonów, nikt nie obsługuje live chat na ich stronie. Skończyło się założeniem sprawy o refundację przez PayPal.
EDIT: Poki co zostalismy ladnie przeproszeni i uzyskalismy satysfakcjonulace wyjasnienie. Firma wydaje sie, ze odpowiedziala wszystkim zmartwionym klientom, nie tylko nam. Poki co czekamy - i damy znac jaki efekt. Przepraszam za brak polskich liter, pisze teraz z komputera ktory nie ma polskiego ukladu klawiatury...
Mały "-" dla Equishopu- na stronie były dostępne Veredus Olympus Value Pack, czarne w rozm. M i L. Zamówienie na te w rozm. L złożone w niedzielę, maila dostałam, że produkty dostępne, teraz oczekiwanie na wpłatę. Pieniądze wysłałam we wtorek, wszystko cacy- no i czekam. Telefon w czwartek od Pani, że oni jednak ich nie posiadają. Szkoda, że potem, do bodajże soboty te ochraniacze na stronie widniały, a na maila dot. tego, czy skoro są dostępne, to czy może nie muszę po prostu dłużej poczekać, żeby zamówili, nie wiem, nie znam się- niestety odpowiedzi nie dostałam 😉
Plusik dla Grene pomimo awarii na stronie którą udało się rozwiązać w poniedziałek, oraz niby braku przelewu 3 dn roboczei po przelaniu go na konto, i braku paragonu. Mam nadzieję, że derka będzie pasowała. Na szczęście kurier nie zawiódł i paczka już dziś dotarła. 😉
Czy ktoś może coś powiedzieć nt. sklepu X-horse? Wyszukiwarka wypluwa jeden post z pytaniem i nic więcej. Nie lubię kupiwać za pobraniem, wolę przelew, ale nie wiem czy mogę bez obaw przelać im z góry pare stówek. Ktoś u nich kupował?