zooplus.pl -> ciągle zaskakują mnie gratisami i świetnymi cenami 🤣 mój pies ich kocha
horsi.pl -> w sumie tylko tu zamawiam paszę i suplementy, zawsze na czas (darmowy dowóz), dobre ceny i wielki wybór (w tym sieczki DENGIE :kocham🙂
equi-point.pl -> mimo iż byłam sceptycznie nastawiona do zakupów tak, nie żałuję. Z zamówienia na zamówienie coraz lepszy kontakt, świetne ceny, dużo gratisów i miłe niespodzianki. Punktują na mojej liście do sklepu numer 1 😁
bardzo duży plus dla moliver w poniedziałek zamówione dzisiaj już u mnie, fantastyczny kontakt pani bardzo ogarnięta w rozmowie telefonicznej przed zamówieniem rozmawiałyśmy co potrzebuję i po złożonym zamówieniu pani dzwoni i mówi że nie ma podogoni w zamówieniu, gdyby nie ta pani ze sklepu nie miał bym bardzo potrzebnych mi podogoni. Sklep godny polecenia 🙂
ja ogólnie mam duży plus dla equiversum, meega plus dla equi-point, normalny plusik dla animavet oraz plus gigant dla dostajni.pl. gdyby pani Aga sprzedawała coś poza tabliczkami to mogłaby rozkręcić fajny biznes 😉
Milla, mój koń je kocha, tylko zę hmm zjada w godzinkę :P Jakby ktoś gdzieś widział, byłabym wdzięczna, bo z niemcolandii nie planuje zamawiać chwilowo, najwyżej pod koniec wakacji złożę zamówienie w Kramerze jak nic tu nie znajdę.
A co powiecie o sklepie Blue Eyed i ich lizawkach? Mi wydają się z wyglądu bardzo smakowite, no i to że można samemu dobrać do pięciu składników, poza tym nie są takie drogie! Jutro będę zamawiać, ale najpierw chciałabym poznać wasze opinie 🙂