Forum konie »

sklepy internetowe

Duży plus dla horse.shop.pl- za dobry kontakt i szybki zwrot pieniędzy przy przeciągającym się zamówieniu 🙂
Plus dla sklepu Equi-Point, bezproblemowo 🙂
Duży plus dla Equi point takie gratisy 🙂
Ogromny plus dla Dobry-koń
W poniedziałek zamówiłam, we wtorek derkę miałam 🙂
Ekspresowa i uprzejma obsługa, bardzo staranne doradztwo 🙂
Odwołuję problem z końskim światem, otrzymałam w końcu przelew. 😉

Ogromny plus dla EQUISHOP
Wielki + dla Bergo wczoraj zamówiłam derkę a dzisiaj rano był kurier u mnie  😲 Niezłe tempo mają  😉
wczoraj zakupy w Bergo około południa - po 24 godzinach kurier z paczką puka do drzwi 🙂 i to w okresie przedświątecznym ;-) WIELKI PLUS

oraz niezmiennie plus dla HorseHouse- udało się ściągnąć spodnie z katalogu MH których nie było w ofercie sklepu całkiem szybko i sprawnie 😍
Tradycyjnie plusy dla animalii i gnl, jak zwykle szybko i bez zastrzeżeń  (w dodatku gnl ma teraz mnóstwo promocji, pójdę z torbami  :hihi🙂.
Witam, czy ktoś z Was kupował siodło ze strony www.allesiodla.pl  ?
Bo widzę ,że nie ma tam opcji  płatności przy odbiorze, a boję się przelewać pieniądze, bo różnie to bywa  🙄
Witam, czy ktoś z Was kupował siodło ze strony www.allesiodla.pl  ?
Bo widzę ,że nie ma tam opcji  płatności przy odbiorze, a boję się przelewać pieniądze, bo różnie to bywa  🙄

Ze strony nie ale bezpośrednio od właściciela strony- tak, znajomy zakupił dwa siodła.
Wszystko w najlepszym porządku.

Kupowałam tam siodło znajomemu, w zeszłym roku ośrodek, w którym pracowałam kupował chyba 5. Żadnych problemów, wygląda na solidną firmę.
Dziękuję ludziska za szybki odzew  :kwiatek:
Ogromny + dla bergo, super kontakt, zamówiłam rzecz która aktualnie jest niedostępna ale zdążyłam za nią zapłacić a zwrot pieniędzy dostałam od razu następnego dnia

minus dla amigo, zamówiłam wędzidło, pani do mnie zadzwoniła i powiedziała, że nie mają go na stanie ale do miesiąca mi je wyślą. Po miesiącu zadzwoniłam powiedziano mi, że wędzidła nie będzie. Zwrot pieniędzy dostałam po 5 telefonach i prawie 3 miesiącach.

+ dla Equishopu szybko sprawnie i bez bólu 😉
Plus dla Bergo 🙂
wielki plus dla bergo wczoraj wysłali mi mejla z oczekiwanie 8/10 dni na realizację, dzisiaj zadzwoniłam i zamieniłam jeden kantar na inny dali mi o 12 zł kantar droższy chociaż nie musieli + zwrot pieniążków za futerko które myślałam że będzie wliczone w cene kantarku 🙂 Naprawdę ufam temu sklepowi, przemili ludzie w telefonie POLECAM w 100% tylko szkoda że nie mają produktów eskadrona xd ale to w swoim czasie 🙂
nie mogę znaleźć na stronie. jakie są koszty przesyłki pocztowej i kurierowej w Boberze?
Ogrooomny PLUS dla Bergo!  :kwiatek:
Świetne ceny, super kontakt, ekspresowa wysyłka. Zamówiłam właśnie kolejną rzecz i napewno nie ostatnią 😅

Również bardzo duży PLUS dla StrawHorses  :kwiatek:
Wszystko szybciutko i bezproblemowo, świetny kontakt, produkty zgodnie z opisem. Niestety zamówione przeze mnie bryczesy okazały się za małe, ale ze zwrotem również nie było problemu 😉

Jak najbardziej polecam!
Znów plusy dla gnl i animalii. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do zakupów w tych sklepach  :kwiatek:
Przybywam z wielkimi + dla Brego i MKsklepu, wczoraj zamówiłam, dzisiaj dostałam maile, że paczki wysłane  👍
Czy ktoś z Was zna sklep Pulerdo.pl i coś z niego kupował ?
Ogromny plus dla konik.com.pl 🙂 Błyskawiczna wysyłka, wszystko w jak najlepszym porządku 🙂
Plus dla GNL, mimo podanego czasu oczekiwania 10-14 dni przesyłka została wysłana po kilku dniach  🙂
+ dla sklepu Arcus 🙂
Co powiedzialybyscie na nowy koński sklep internetowy? Moze myślicie ze fajny byłby jakiś sklep zajmujący głownie jakimiś konkretnymi produktami- wyspecjalizowany w jednym kierunku?
Chciałabym ruszyć z takim biznesem, ale dobrze byloby trafić w gusta niż kierować się swoja wybujała wyobraźnia 😉 mam już pare pomysłów, ale z chęcią przeczytam Wasze opinie 🙂
Pozdrawiam noworoczne  :kwiatek:
Hilunka a rabaciki dla re-voltowiczów będą? 😉
Oczywiście 🙂 chętnie poczytam Wasze pomysły-świeżych głów, bo ja to już mam łeb jak sklep od pomysłów na sklep  😀
Hilunka, ktoś kiedyś pisał, że brakuje rzeczy dla kuców - jakieś malutkie ochraniacze, wędzidła itp.
Gdybyś miała zorganizować specjalistyczny sklep,typu Dressage Deluxe,to tylko gdyby były w nim produkty niedostępne obecnie na rynku,to znaczy marki,które nie są sprowadzane do Polski- z mojego punktu widzenia płacenie 30 euro za przesyłkę z ww sklepu jest sensowne przy dużym zamówieniu,a więc pojawienie się tych marek w Polsce rozwiązałoby ten problem.Popatrz sobie np. tu: http://www.divoza.com/- tu jest wiele marek, m.in z ogłowiami i ubraniami jeździeckimi których nie ma u nas.
Inna sprawa,że wiele marek które chciałabym u nas widzieć mają kosztowne rzeczy i nie wiem,czy znalazłabyś przy takim specjalistycznym nastawieniu nabywców,a robienie kolejnego sklepu jeździeckiego ogólnego nie ma sensu.
Ogólnego nie ma co, bo wg mnie jest ich wystarczająco dużo.
Skonsultuje pomysł sprowadzania marek niedostępnych w Polsce, ale może w bardziej przestępnych cenach.
Jest to pomysł. Dziękuję Ci.
Dziewczyny, czy ma któraś z Was rabat do konika i go nie użyje i chętnie się pozbędzie?
Była bym wdzięczna 🙂😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się