Wielki plus dla warszawskiego Mustanga. Jak zawsze zresztą. Super kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia (30 listopada zamówiłam kurtkę, którą najpierw trzeba było ściagnąć w ogóle do kraju, a dziś, tj. 9 grudnia dostałam paczkę), i przemiły mikołajkowy gratis w postaci rekawiczek Roeckla. 😉 Mój sklep numer jeden na chwile obecną.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 12 grudnia 2013 09:47
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 12 grudnia 2013 13:08
ścienny, najlepiej trójdzielny. W pracy tną budżet i stwierdziłam, że albo walnę na ścianę konia albo jakiegoś niekompletnie odzianego modela skoro mam prywatne pieniądze wydawać :p
Plus jak zwykle dla Animalii, uwielbiam pasze Baileysa a darmową przesyłkę jeszcze bardziej. W dodatku dorwałam serię Hilight w wersji Condition mix, więc jeszcze milsza cena 😀
Miał ktoś problemy z Jarpolem w ostatnim czasie? Od trzech tygodni próbuję dowiedzieć się czegokolwiek o realizacji mojego zamówienia- telefonicznie, mejlowo, poprzez facebooka- bezskutecznie...
duży plus dla Pasi-konika , pół godziny po złożeniu zamówienia zadzwonili że jeden z przedmiotów jest niedostępny przed świętami i w ramach rekompensaty dostałam darmową wysyłkę 😀
Po jakim czasie od zamówienia w Bergo dostaliście potwierdzenie na maila? Kilka razy już tam zamawiałam i (z tego co pamiętam) mail przychodził dość szybko, a teraz cisza.
Zamówiłam dzisiaj derkę w Bergo, bo Bewet mnie olał 🙄 Złożyłam zamówienie w niedzielę wieczorem i do tej pory cisza. Nawet maila potwierdzającego nie dostałam. Dobrze, że nie zapłaciłam. Teraz to mam ich w nosie 😉
edit dobra, mało cierpliwa jestem 😡 Mail przyszedł. Derka pewnie jutro albo pojutrze będzie u mnie :kwiatek:
Duży plus dla BERGO i Arcus. Zamówienia zrealizowane ekspresowo i bezproblemowo 😅 Z Arcusa dostałam nawet miły gratis w postaci breloczka-karabińczyka w kształcie głowy konia, pomimo, że moje zamówienie było skromne (jedynie dziegieć) 😀