Nie polecam zakupów przez stronę farnam.pl czyli EquiStore. Zamówienie złożone 01.07 - najpierw 3 dni oczekiwania na info o koszcie wysyłki - w międzyczasie przelałam kwotę za preparat potrzebny na cito. 04.07 przychodzi mail z kosztem wysyłki - wysyłam przelew za wysyłkę kurierem tego samego dnia. Przesyłka przyszła dzisiaj - 11.07 - wysłana pocztą (za niższą kwotę). Sklep zniechęcił mnie skutecznie - taniej i szybciej wyjdzie mi ściągnąć z za granicy, bo paczki z Niemiec idą góra 3-4 dni a tamtejsze sklepy potrafią podać koszt wysyłki w przeciągu kilkunastu minut nie kilku dni....
[font=Verdana]wielki +[/font] dla http://yard-equites.pl/ naprawdę profesjonalna i szybka obsługa, pomogli mi w doborze odpowiednich sztybletow, jestem bardzo zadowolona z ich usług.
[quote author=zielona_stajnia link=topic=81.msg1824522#msg1824522 date=1373565456] Nie polecam zakupów przez stronę farnam.pl czyli EquiStore. (...) [/quote] A ja z konika brałam akurat preparat Farnam 🤣
_Gaga - niestety tego preparatu w konik.com.pl nie ma w ofercie, pewnie jakby był to bym przez nich zamawiała, bo oni potrafią zadzwonić, że zamówienie się spóźni i odpisywać szybko na maile.
W środę koło 08:30 złożyłam zamówienie przez internet, zapłaciłam przelewem a już koło 11😲0 dostałam maila, że paczka wysłana 🤔 W czwartek koło 09:30 kurier był u mnie z paczką 😍
[quote author=zielona_stajnia link=topic=81.msg1824522#msg1824522 date=1373565456] Nie polecam zakupów przez stronę farnam.pl czyli EquiStore. Zamówienie złożone 01.07 - najpierw 3 dni oczekiwania na info o koszcie wysyłki - w międzyczasie przelałam kwotę za preparat potrzebny na cito. 04.07 przychodzi mail z kosztem wysyłki - wysyłam przelew za wysyłkę kurierem tego samego dnia. Przesyłka przyszła dzisiaj - 11.07 - wysłana pocztą (za niższą kwotę). Sklep zniechęcił mnie skutecznie - taniej i szybciej wyjdzie mi ściągnąć z za granicy, bo paczki z Niemiec idą góra 3-4 dni a tamtejsze sklepy potrafią podać koszt wysyłki w przeciągu kilkunastu minut nie kilku dni.... [/quote]
o, ja z Farnamu nie miałam nigdy problemów. Jeszcze dzwonili do mnie, że adres wysyłki jest blisko nich i mogą mi gratis dowieźć zamówienie. Dwie paczki zwykłe też przyszły bez problemów.
Ogromniasty + dla Pana Podkowy ! Przelew wysłałam w piątek o 16,a numer przesyłki dostałam w piątek o 12! Paczuszka dziś u mnie,na prawdę świetny sklep,w dodatku dostałam dwie próbki sieczek.
+ Animalia Jeszcze dobrze nie odeszłam od komputera a już listonosz pukał do drzwi 😀 do tego super kontakt, dobrze zabezpieczona przesyłka i mały gratis od sklepu 🙂
+ dla konik, + dla mk sklep, przeogromny minus dla Atos - , nie ruzmiem Pani właścicielki zupełnie, dzwoniłam codziennie i prosiłam o wysyłkę przez ich urlopem, Pani zapewniała mnie, że na pewno to zrobi i co ... oczywiście nie zrobiła 😤. Ostatni raz tam zamawiałam , takiej arogancji wobec osób, dzięki, którym się człowiek utrzymuje na rynku działając w usługach dawno nie widziałam. Szukajcie produktów w innych sklepach a Atosa unikajnie jak ognia nie ma co!!!!!
Pana Podkowę uwielbiam 😍 przesyłka strasznie szybko. Kupuje tam od lat i nigdy go nie zmienię 🙂 czekam tzn marzy mi się, żeby robił też musli , które miałabym równiez tak szybko 🙂 Plus + dla Podkowy 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 17 lipca 2013 15:28
+ dla gnl
w piątek popołudniu złożone zamówienie dzisiaj listonosz przyniósł 👍
Olbrzymi - dla sklepu atos. Tak samo jak Coco jestem zawiedziona. Złożyłam zamówienie 1,5 msc temu. I po zmianie zamówienie( nie z mojej inicjatywy tylko sklepu) dostałam 2 worki z 6 zamówionych! Masakra! Po telefonie w pon. zostałam zapewniona,że wysłali 6 worków i ,że wyjaśnią sprawę z kurierem. Od tej pory kontakt 0. Jestem max zła! Nigdy więcej !