Forum konie »

sklepy internetowe

Dziękuję za informacje. 🙂
ja wystawiam mega + dla okser.pl , zamawiałam gumki do strzemion , zadzwoniłam jak z terminem dostawy , pani powiedziała ze moze to potrwać ok 14 dni bo musza sprawadzić , na moją prośbę sprawdziła jeszcze czy napewno są w hurtowni w Niemczech , zapłaciłam i czekałam z obawą , od momentu zapłaty do momentu gdy odebrałam z paczkomatu minęło 10 dni . ja jestem z oksera zadowolana  🙂
Jesteś chyba drugą osobą w tym wątku dającą + dla Oksera  🙇
zamawiałam u nich z obawą , znając opinie o terminowości właśnie z tego wątku , niestety te gumki mieli tylko oni , dlatego nastawiona byłam na dłuuugie czekanie , a tu szok , szybciutko  😅 dlatego o tym od razu napisałam
No to anemo może zamawiać kantar, ale znając życie pewnie będzie szło 2 miechy  😁
Mam pytanie odnośnie darmowej przesyłki z equi-point,czy ona naprawdę jest darmowa,a może są jakieś haczyki?  😉

A skad masz taką informację że wysyłka jest darmowa?
Chyba że powyżej 150 zł, ale paczka nie może ważyć więcej niż 30 kg.
To wtedy tak, jest darmowa, i nie ma kruczków 🙂
Wpisałam w szukajkę, ale nie za wiele wyszło.. Co powiecie o sklepie www.patataj.sklep.pl? I czy to faktycznie jest to samo co www.konik.com.pl?
[quote author=_Gaga link=topic=81.msg1732377#msg1732377 date=1364631157]
iskierkowa czyli liczysz na to, ze ktoś Ci znajdzie sklep w którym wszystkie te rzeczy wyjdą najtaniej  😲 ❓
Umiesz korzystać z google? ceneo? itp...

😵  😵  😵
[/quote]

Nie rozumiem Twojej irytacji.Tak,umiem korzystać i nie,wcale nie liczę na to.Kilka tysięcy osób na forum,większość robi końskie zakupy za pośrednictwem internetu więc i mają rozeznanie co do sklepów a ja nie widzę problemu w tym,żeby zapytać o tani sklep...
Ludziki, a widzieliście że okser.pl zmienił sklep internetowy, wysłali mi mejla, że trzeba hasło zmienić i że jest kod na darmową wysyłkę na jedno zamówienie do końca kwietnia... I tu pojawia się wahanie - kupić i skorzystać z kodu, czy nie kupować, bo jak zwykle kontakt się urwie? Hmmmm.... A może zmieniają się na lepsze?
Nie wierzę w te ich gadki 😉 Ja bym nie ryzykowała, bo znając życie, to przyślą po 2-3 miesiącach, bo wszyscy się teraz rzuca na darmowe paczki jak Reksio na szynke  😎
Jeśli chodzi o okser to złego zdania o nich nie mam-podczas jakichkolwiek zakupów byli ze mną (a może ja z nimi?  😁 ) w stałym kontakcie przez GG.Paczki dostawałam najszybciej jak to możliwe,jeśli czegoś nie było dosyłali to do max. tygodnia.Ale to chyba tylko dlatego,że z natury jestem upierdliwym człowiekiem  ,jednocześnie chcę mieć wszystko czarno na białym a nie za przeproszeniem pie.. się z wszystkim i stałe wymówki ,,dostawca nie dojechał", ,,może weźmie Pani inny kolor owijek?" ...
Kupował ktoś jakiś sprzęt w "nowym" Okserze? 👀
Naprawdę dobrą stroną jest też animalia ostatnio zamówiłam stamtąd obcinacz do pazurów dla kota i doszyły w ciągu 3 dni 😉
A czy któraś z Was zamawiała może z tej strony? http://www.sklep-skoczek.pl/
Ha ha zamówiłam z okser.pl,korzystając z darmowej wysyłki-za pobraniem,podzielę się jak tam tempo realizacji tu 😀 kaloszki srebrne trophy
To czekam na info DressageLife - tylko pytanie czy doczekam się do końca kwietnia, żeby ten kod wykorzystać  😂
Animalia dotychczas była moim numerem 1, ale ostatnio drożeją u nich produkty...
Tez czekam na info jak z szybkoscią realizacji zamówień na okser.pl.

A ja włąsnie zrobiłam kolejne zamówienie w horsehouse.pl. Jednakze na razie zastrzegłam w informacjach doz amówienia ze opłacę je dopieor wtedy gdy dostane info o tym ze jest kompletne i gotowe do wysyłki, zeby nie mieć takich przygód jak ostatnio. Zobaczymy co to będzie.
Nie no,mam nadzieję że do następnej wielkanocy jakieś info okser mi prześle...
No nie wiem przy tak krótkim terminie na realizację....
Wpisałam w szukajkę, ale nie za wiele wyszło.. Co powiecie o sklepie www.patataj.sklep.pl? I czy to faktycznie jest to samo co www.konik.com.pl?

Kiedyś w papataju robiłam zakupy, i mimo że mieli na stronie a skończyło się w magazynie to zaraz zadzwonili i powiedzieli co i jak
i chyba raczej na pewno nie jest to ten sam sklep co konik.com.pl
Czyli ogólnie kontakt jest z nimi bardzo dobry, i bardzo szybka wysyłka, jedynie jaki błąd zrobili to wysłali nie na ten adres co podałam  🤔 no ale trudno
Hm... Co do Oksera- to szczerze nie polecam. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, przypadek czy cuś, ale zamuwiłam kiedyś pierwszy raz w tym sklepie parę rzeczy. Za dwa tygodnie nie przyszły, więc zaczęłam się denerwowac, napisałam do nich e-mail. Nie odpisali mi oczywiście, więc zadzwoniłam. Oni, że wszystko dobrze, za dwa dni paczka będzie. No ale oczywiście za dwa dni paczki jak nie było tak nie ma. I tak dzwoniłam kilka razy, aż w końcu dostałam e-mail, że towaru nie ma w magazynie i w najbliższym czasie nie będzie. Zaproponowali zwrot pieniędzy, więc się zgodziłam. Pieniądze dostałam po miesiącu.
Przed świętami Bożego Narodzenia sytuacja powtarza się. Zamówiłam, bo była promocja itd. Po miesiącu dostałam dwie rzeczy (było ich w zamówieniu bodajże 8) . Potem maile, dzwonienie itp. , a oni oczywiście że doślą resztę. No i z miesiąc temu szanownie napisali mi, że już nic mi nie przyślą, bo nie ma już tych rzeczy, które chcę. Zwrot pieniędzy- następny miesiąc (czyli teraz) .

Wy też macie z tym sklepem takie nie miłe doświadczenia? Czy tylko ja taki pechowiec ?  🤣
Okser to temat rzeka.. Kiedyś byli ekstra sklepem, a teraz to porażka totalna...
Prawda, kiedyś pamiętam kupowała, dawno dawno temu jak jeszcze koni nie miałam.. Jakieś tam bryczesy czy coś w tym stylu.. I dostawa szybka, zero problemów.. A teraz? Na prawdę się zawiodłam..
To ja powiem ,że jestem co do oksera szczęściarą bo nigdy nie miałam takich sytuacji. Najdłużej czekałam na paczkę 1 tydz. i dostałam w przeprosianach ,że tak długo paczuszkę cukierków.

Kiedyś w papataju robiłam zakupy, i mimo że mieli na stronie a skończyło się w magazynie to zaraz zadzwonili i powiedzieli co i jak
i chyba raczej na pewno nie jest to ten sam sklep co konik.com.pl
Czyli ogólnie kontakt jest z nimi bardzo dobry, i bardzo szybka wysyłka, jedynie jaki błąd zrobili to wysłali nie na ten adres co podałam  🤔 no ale trudno

Dzięki 😉 Wyczytałam, że właściciel jest ten sam i zastanawiałam się czy można połączyć zakupy z jednego i drugiego sklepu.. Strony obu sklepów wyglądają prawie identycznie, więc stwierdziłam, że coś w tym być może, ale czy mają jeden magazyn itd, to nie wiem.
Co do sklepu Okser, w ubiegłym roku złożyłam zamówienie na wędzidło w roz.12,5. Przyszło po ponad 2 miesiącach w roz.13,5 odesłałam, a że na mniejsze znowu musiałabym czekać zrezygnowałam z zakupu, pieniędzy nie oddali do dziś...
bylam dzisiaj w gdanskim Decathlonie, dorwalam fajny kask i kurtke :P ogolnie wszystkie wedzidla przecenione na 60 zl, kurtki zimowe za 280 i jesienne za 70zl - fajne naprawde 😀
+ dla Oksera.
Zamówienie z Oksera przyszło błyskawicznie.
Co prawda sprawdziłam wcześniej czy produkt  mają na stanie.
+ dla Oksera. Za kontakt i informowanie. Hehe, chyba mam fart. 😉
Kamilaa, ja kupowałam w skoczku i byłam zachwycona obsługą klienta. Jak wpiszesz "skoczek" w szukajkę na górze tej strony, wyskoczy Ci kilka opinii,same pozytywy.
wielki + dla equishopu 🙂😉

złożyłam zamówienie o 17, następnego dnia o 13 kurier był pod domem ..a dodam że pół Polski paczka musiała przejechać :p
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się