Dziewczyny, jak z equi-pointem? Szybko wysyłają jeżeli produkty są dostępne od ręki? Właśnie złożyłam zamówienie a zależy mi na tym żeby paczka była przed świętami... Prezent 😀
MINUS dla AMIGO - kosmiczny czas oczekiwania potwierdzenia zamówienia,przez to brak części rzeczy, koszmarny kontakt i mylenie zamówień (po zmianie listy bo czegoś z pierwotnej nie było), za to po dublowane niektóre inne rzeczy (to zobaczyłam już po przyjściu paczki). obiecano mi wysyłke gratis i wynagrodzenie - coś w przeprosinach "ze na pewno bede zadowolona", bajerowanie jak to pracownicy zostaną ukarani itd. domówiłam jeszcze jedną rzecz. w ramach tych obiecanych przeprosin doliczono mi jakieś 20 zł (nierówna kwota, oprócz tej za domówiony towar) ;/ dobrze, że policzyłam (kto tak zwykle robi?), tylko lakoniczne przeprosiny, że oj błąd. gratisa żadnego nie dostałam. czyli - czas, koszmarny kontakt, brak zamówionego towaru (który był dostepny po moim zamówieniu a przed kontaktem od nich), dodawanie do koszyka rzeczy przez nich, doliczanie kwot do rachunku. bajery o gratisach.
Szukam dobrego,taniego sklepu oprócz konika.com.pl Jest sporo takowych w których zdarzają się okazje,jednak pojedyncze-a ja muszę kupić siodło(gdyby informacja była pomocna-daslo pro light),strzemiona,puśliska,smar do skór,tarnik i noże do kopyt,szkoda byłoby zamawiać wszystko osobno z innego sklepu.
Duzy + dla Hypostore Paczka przyszla szybciutko, ich produkt jest super, zadnych problemow. Napisalam im do tego maila i mi bardzo fajnie i sympatycznie odpisali 🙂