kupiliśmy konia co nie potrzebował pomocy jak to nie potrzebował? zagrożony był realnie odsadzeniem od matki i wyjazdem w nieznane, ale się chłopak dzielnie sam obronił... mimo wszystko
Ale teraz potrzebuje ratunku przed nami!! Ja założę wątek: Re-voltowe zbiórki na wykup koni potrzebujących ratunku przed re-voltą. Kopyciak-ja tak czułam! Ty jesteś z bractwa COBB jak ja.
[quote author=paladynka link=topic=73901.msg1266846#msg1266846 date=1326995942] znam ubojnie drobiu , która też przerobiła własnego źrebaka jak okulał na kiełbase, więc ludzie są różni.......
No kurcze, wiedźma ze mnie, widziałam to w szklanej kuli 😀 [/quote] O przepraszam! To Paladynka ma talenty takie.
Ja się trochę wstydzę 😡 ale mam taką propozycję by pozostałą kasę przeznaczyć na założenie Funduszu Chrupek Do Załadunku Koni 😅 Mogli byśmy pomagać innym w ładowniu koni- przesyłać im chrupki 😅 😜 😅 🥂
[quote author=duunia link=topic=80308.msg1266899#msg1266899 date=1326997198] może zrzuta na psychoterapeutę dla revoltowiczów? przynajmniej niektórych?
Po co zrzuta? Przecież są pieniądze, które należy wydać [/quote] Nieee.... Faza kupi fabrykę chrupek i po zabawie. 🙁
a ja dopiero teraz w innym wątku znalazłam z jakiej to "biednej stajni gdzie na chleb nie starcza" został kupiony Nico i jak na "bezmyślną produkcję" jego papier - Bekas na Judymie zrobił na mnie wrażenie
Przypomniało mi się, że zdarzyło mi się jeździć na tym Bekasie 🙂 Nie ujął mnie niczym oprócz fajnego charakteru. Ponoć ten jego papier jest calkiem, całkiem. Taki mały gniady kurdupel z kiepskim ruchem, kiepsko ujeżdżony- koń jakich wiele, ale bardzo miły i grzeczny . Chodził jakieś małe WKKW. Konisko było wówczas w trakcie poszukiwania nowego właścicela, ale jakoś mnie nie zauroczyło.
co ja tu gdacze? Markiza przygląda sie krytycznie, ale się zgadza)
Duunia - ja Ci tego nie daruję!!! Zachłysnęłam się landrynkiem 😀 Jeszcze mi łzy z oczu kapią 😀 Doskonałe podsumowanie w wątku wykupującym konie o Niko... 😀 i kurach xD