vanille, no i super. Dla ciebie słabe, dla innych nie, więc po prostu nie wchodź i nie narzucaj swego punktu widzenia.
Ale zanim przestaniesz wchodzić, specjalnie dla ciebie (i dla Atei):
Taki artykuł dziś przeczytałam.
https://wiadomosci.wp.pl/89-latka-trafila-do-wiezienia-uwazala-ze-holokaust-nie-istnial-6249369753826945a 89-latka trafiła do więzienia. Uważała, że Holokaust nie istniał.
Co to ma wspólnego z Izką? Otóż nasza Izka uważa, że Żydzi sami zamknęli się w getcie, bo tak im było wygodnie (był taki post). Za te jej posty na temat Żydów już dawno powinna siedzieć w pierdlu. I nie, nie mam żadnych skrupułów, żeby o tym napisać, nawet jeśli nazwiesz to „grzebaniem się i omawianiem szeroko zawartość cudzego śmietnika”.
Jak dla mnie maksymalnie słabe jest występowanie w obronie takiego kogoś, słów mi brakuje na jej określenie. Ale widocznie mamy inny sposób oceny tej biednej pani, która jest sama przeciw wszystkim.
Nie wiem, z czym masz problem, ale wg mnie bronienie takiego kogoś świadczy, że jakiś masz.
Dalej nie czytaj, bo następuje grzebanie w śmietniku.
BTW dzisiaj napisała łzawy post z prośbą o prawnika. Kilka dni temu pisał jej w komciach jakiś prawnik, to znaczy, że współpraca im jednak nie wyszła? 😀
Nie wyszła, bo pewnie zaśpiewał sobie jakąś kwotę, za darmo prawnicy nie pracują, nawet jeśli jest to usługa typu
no win no fee. Czy ktoś może mi pomóc od strony prawnej?
Nie stać mnie na prawnika. Lokalni prawnicy z urzędu niewiele robią by mi pomóc. Właściwie nic. Nawet jak próbują, to sprawy z mojego zawiadomienia nie są dopuszczane na wokandę przez olecką policję, olecką prokuraturę i sąd olecki.
Ale po co jej ta pomoc, o którą łzawo prosi? Przecież Ziobro zarzuca ją korespondencją w takich ilościach, że ze skrzynki się wysypuje i na białym koniu przybędzie, żeby Indiankę z opresji ratować.
[quote]5 MAJA 2018
Prokuratura krajowa zareagowała
Prokuratura krajowa wreszcie się zainteresowała tym co tu się w gminie dzieje.
Otworzyłam skrzynkę pocztową, a tam cała sterta korespondencji się wysypała, głównie z Prokuratury Generalnej, od Pana Ziobry.
Jest wsparcie prawne! ☺ Odzyskam owce i kozy!