Forum towarzyskie »

Rozmowy pogonionych przez moderację i na każdy dowolny temat - OT nie istnieje

dokładnie tak jak pisze tunrida
Ja też nie mam takiego działu i poproszę o dostęp.
Van napisz pw do root
ja też nie widzę tego działu, pamiętam tamtą aferę, ale nie brałam udziału w tamtym wątku i nie mam tego działu u siebie. Napisałam do root.To pewnie potrwa.
A bo od czapy to przenoszenie postów.

Zgadzam sie, nic tu nie bylo tajno-poufnego i nagle cala dyskisje wcielo 👀 no nic, wyslalam to pw i czekam na rozpatrzenie wniosku 😉
Ja również się zgadzam z tunridą, bez sensu to kasowanie
Z sensem, tylko można było poczekać aż root, czy ktoś kto ma uprawnienia zrobi to za jednym zamachem. 😉
jULIA  przepraszam , ale jaki sens widzisz w przenoszeniu  wątku i jego utajnianiu , działania jak za PZPR , sprawa jest ogólnie znana i jawna , interwencja trwa więc po kiego grzyba ją utajniać i tworzyć teorie spiskowe .  Może  re volta założy Tajne Stowarzyszenie  Śledzenia Do Wiadra Srającej  😵 
Moim zdaniem tez nie ma co ukrywac, fajnie by bylo juz dac spokoj tej babce, mnie interesuje, co sie dzieje dalej ze zwierzakami. Jakis link gdzie przypiac czy cos.

Czy w ogole  (pomijajac kwestie Indianki) sa w PL procedury regulujace przypadki zaniedban zwierzat? Tzn mam na mysli np: trzy upomnienia z jakiegos urzedu a potem odebranie i zakaz posiadania? Czy wszystko sie dzieje hip hip hura jest lipa, niech fundacja zabiera a potem niech sie dzieje co chce?
Z cyklu: "nie znam się, ale się wypowiem"...

Nie wiem czy można komuś odebrać od razu zwierzęta.
Być może są takie paragrafy.
Ona na pewno miała kilka pisemnych nakazów o poprawy warunków bytowych.
Sama wrzucała scany pism od inspektora weterynarii...

Ciekawa jestem co się tam teraz dzieje z tymi końmi...
Czy już wyłapane czy nie.
Aż mnie zmroziła informacja o płoszeniu ich jakąś "wuwuzelą"
Przecież w takiej sytuacji nietrudno o urazy, szczególnie u tych maluchów.  🙁
Taka to z niej "miłośniczka".

Na blogu cisza.
Pewnie zabrali ją na te przymusowe badania.

niesobia, Czemu teorie spiskowe?
Ja akurat mam potrzebę "wyjść do innego pokoju" , zamiast zniżać się do poziomu kogoś, z kim dyskusja mi nie odpowiada. 🙂
Przecież nikt nie broni rozmawiać też tu.
Majtek mamy jedno z lepszych praw w temacie ochrony zwierząt , niestety egzekwowanie prawa przez państwo leży i kwiczy i stąd działalności wszelkiej maści fundacji . Są oczywiście fundacje , które niosą realną pomoc , jednak dużo jest też fundacji działających na granicach prawa  , lub wręcz je łamiących .  W sprawie Indiany  na razie wygląda to tak , że fundacja przeprowadzająca  interwencje działa zgodnie z prawem  , czyli  na  zlecenie władz gminy , pod nadzorem powiatowego weta i w asyście policji    , Co do zwierząt to do czasu prawomocnego wyroku sądu są  dowodem w sprawie i jako takie nie mogą  być sprzedane , oddane w adopcję , ani uśpione bez nagłej konieczności , nadal ich właścicielką jest Indiana  { choć nie ma na to dowodów własności } i jest odpowiedzialna za koszty utrzymania i zabezpieczenia zwierząt jeżeli sprawę w sądzie przegra , jak wygra  koszty musi jej wrócić Skarb  Państwa , albo Gmina  . I na razie tyle w temacie póki niema prawomocnego wyroku sądu .
Julia jak masz potrzebę wyjścia do innego pokoju to twoja sprawa , ale  przenoszenie dyskusji do innego pokoju  ,gdzie  nie  wszyscy dyskutujący mają prawo wstępu dlatego że JULI się tak podoba , to już jest cenzura  Droga Julio  😀iabeł:
Myślałam, że dostęp do tego działu mają wszyscy zarejestrowani użytkownicy. Czyli nie ona, bo jest zbanowana.
Julie, dostęp do strzeszynopiteka był tylko dla niektórych użytkowników.

PISZCIE PW DO ROOTA, NIE DO MNIE 😉
Rano pisałam do roota o dostęp, ale  wiadomość nie została odczytana, mniemam że nie ma go na razie na forum.
Ja też pisałam rano i nic, mimo, że był 🙁
Livia  , a kto przeniósł wątek ROOT ? Czy TY ?  🥂
marysia550, to co? Nie odpisuje na wiadomości🙁
Może prościej byłoby  po prostu przywrócić dyskusję z powrotem  tutaj gdzie się zaczęła  💡
A może narazie czeka na wszystkie wiadomości i ogarnie to hurtem.
a może ktoś wystąpi z wiadomością i poda nicki osób chcących mieć podgląda do tego tajnego forum?
tajnaa, ale chyba wiadomości do niego dochodzą...
A dlaczego właściwie dyskusja została przeniesiona na zamknięte forum?
Coby Indianka nie miała wglądu, chociaż  jakie to ma znaczenie?
Niech ma wgląd. Po co ma dodatkowo się nakręcać że piszemy jakieś tajne sprawy. Podejrzewa że chcemy zabrać jej ziemię. Po co ma się nakręcać. Chcę, niech czyta. Wszak nie musimy jej odpowiadać na jej treści.
Niech ma wgląd. Po co ma dodatkowo się nakręcać że piszemy jakieś fajne sprawy. Podejrzewa że chcemy zabrać jej ziemię. Po co ma się nakręcać. Chcę, niech czyta. Wszak nie musimy jej odpowiadać na jej treści.
                      Też tak myślę. Ona wypisuje niestworzone rzeczy o nas. Zamknięcie przed nią wątku tylko potęguje jej szaleństwo.  Nie piszemy przecież o działaniach fundacji, podjętych krokach prawnych. Tak sobie teraz myślę, że gdyby nie antyblog na fejsie i ten wątek tutaj to ranczerskie szaleństwo w necie trwałoby nadal i niejeden nabrałby się znów na jej opisy.  Na szczęście prawda została ujawniona w sposób nie budzący  wątpliwości.
jestem tego samego zdania co dziewczyny. Zaraz będzie pisać, że knujemy Bóg wie co.
Przenoszenie na jakies tajemne forum to dawanie jej powodu do kolejnych wyzwisk i teorii spiskowych. Skad ten pomysl, nie rozumiem?
Niech ma wgląd. Po co ma dodatkowo się nakręcać że piszemy jakieś fajne sprawy. Podejrzewa że chcemy zabrać jej ziemię. Po co ma się nakręcać. Chcę, niech czyta. Wszak nie musimy jej odpowiadać na jej treści.

DOKŁADNIE . Ziemia i środki produkcji rolnej nie podlegają licytacji komorniczej . więc  może sobie Indianka tworzyć teorie spiskowe 
Mnie ziemia Indianki jak i ona sama ni ziębi ni grzeje, interesuje mnie jedynie stan i los zwierząt.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się