Forum towarzyskie »

Rozmowy pogonionych przez moderację i na każdy dowolny temat - OT nie istnieje

zrobie przegrzebkę w piwnicy, powinnam coś jeszcze wygrzebać,.

owijek miałam ze 40 kompletów, ale tylko czarne i duuzo białych, to się ze mnie śmiali, że na codzien na kurz, błoto i bród albo na noc jako stajenne używam białych 😉

jeden czaprak mam eee chyba 7 czy 8 lat, i jedyne co to mi się ozdobny sznureczek lekko przetarł przy popręgu, a lamówka nie puściła 😉

jak coś znajdę to wyślę 🙂
horse_art ale biznes kręcisz! warto spalić stajnię bo w końcu nowe siodło zawsze ładniej wygląda niż jakieś wyciurane  😁

hmm cokolwiek to dość oględnie powiedziane, ale zobaczę zobaczę, popytam koleżanek czy nie mają może jakichś zbędnych sprzętów  😉
horse_art, cieszę się że doszła  😉

tez bym chciala sie dowiedziec o oszustwach gospodarzy, bo ich nie znam, sa jakies?

moze jako pracownik tez moge byc oszukana ? (tylko jak ?)

horse_art zadałaś szereg pytań oczekując odpowiedzi, zatem proszę...

twoje 1 pytanie; tez bym chciala sie dowiedziec o oszustwach gospodarzy, bo ich nie znam, sa jakies?

Na początku stwierdzić należy, że sama mówisz "... bo ich nie znam..."
Ty ich znasz aż za dobrze i sama w tym uczestniczysz robiąc z siebie ofiarę.
Jesteś cwaną i przebiegłą kombinatorką. Aktoreczka pierwszej maści!

Odp. Jest ich całkiem sporo (wałków).
Jak wytłumaczysz to, że Wasz pracownik K. zawarł z Blanką notarialną
umowę sprzedaży domu do końca maja i jak miał się stawić u notariusza 22 maja to ją olał?
Jak Blanka zarządała zwrotu kasy to twoi szefowie odesłali ją na drzewo, mówiąc
skieruj sprawę do sądu.

Jak wytłumaczysz to, że Magda i Zbyszek powiedzieli Blance jak do nich przyjechała,
że oni nie sprzedadzą jej tego domu mimo umowy przyrzeczonej?
Kim oni są aby decydować o sprzedaży lub nie i jaki mają w tym cel?

Dlaczego twierdzicie, że Kaziu zawierał 3 akty notarialne u dwóch różnych notariuszy będąc pijany
jak bela, skoro przy przedłużeniu umowy z Blanką z Kaziem była u notariusza Magda?

Dlaczego Zbyszek i Magda zatrudniają na czarno pracowników i oszukują na podatkach ZUS i
US oraz samych zatrudnionych ? Myślisz, że ktoś jest frajer i będzie doginał za damski ch...
Pisząc, że za free pracuje tam rodzina i znajomi łżesz.
Chłopaki ze stajni od Majki mają u Zbyszka na boku po 10 zł za godz.

Dlaczego Zbyszek żebrze kasę na wszystko od forumowiczów i "remontuje" ponoć dom Kazia, który ma
obciążoną hipotekę na rzecz tego "mafioza" jak o nim piszesz, a nadto dom ma być zaraz sprzedany
na rzecz Blanki? Hipoteki nie obciąża się ot tak! Dowód- proszę: KW nr. SZ2S 00021707/8
Wystarczy skoczyć na stronę elektronicznych KW i zerknąć. Zaprzeczysz czy znowu coś na biegu
wymyślisz?

Jaki ma w tym interes Zbyszek?
Przecież ten pseudo remont to totalna demolka tego domu aby mieć cegłę, której tak bezskutecznie
poszukiwaliście na forum! Treść twojego postu-wypowiedzi, cytuję jej fragment:

„tylko cegły takiej rozbiurkowej na pruski mur jeszcze nei ma...
nei widział może ktos w okolicy żeby cos robierali albo, że zalega u kogoś na podwórku ?”

Co to oznacza pytam do jasnej anieli? Jak teraz się wykpisz?
Internautom możesz wciskać kit do woli, mi nie!

Ta demolka ma doprowadzić wyłącznie do pokrzywdzenia wierzycieli, ale
jesteś widocznie zbyt ograniczona by Ci to wyjaśnić.
Może to trafi do ciebie: art. 300 par.2 kk.
Nieruchomość ta była w miarę w dobrym stanie, szczególnie mury.
Nie wymagała żadnej natychmiastowej rozbiórki rzekomo zawalających się pomieszczeń,
które zagrażały by życiu i zdrowiu mieszkańców (których tam nie ma od września u.r.),
a jeśli nawet rozebraliście ją częściowo celem remontu, to dlaczego pozyskane z rozbiórki cegły
wywieziono na posesję Zbigniewa i wykorzystano je tam do odbudowy jego budynku gospodarskiego tuż przed mającą
nastąpić sprzedażą tego domu Blance ? Zrobili to jak złodzieje i tyle.

Dlaczego Zbyszek i Magda płacą na boku murarzowi Markowi z Wałcza 5 tys. zł. za postawienie stajni?
Nie chcą za to nawet rachunku! On sam zaś mówi, że robi to na dziko i jak się Zbyszek z nim nie rozliczy
to spotka go niespodzianka.
Pewnie rachunek taki sobie kupią od jakiegoś prywaciaża desperata za należny podatek plus napiwek,
aby znowu uszczuplić podatek i dostać zwrot albo wpisać w PKPiR k.u.p. -
o ile wiesz co to takiego. A co z Arturem, stajennym, który się zawinął od was, bo Zbyszek go walił
po rogach na wypłacie? Artur wykręcił mu zadymę na pół wsi, bo Magda za jego wypłatę latała w tropiki
na urlop. A co z Michałem W., bratem Magdy, który jest poszukiwany przez KPP Police?
Czy to nie Zbyszek i Magda go ukrywali przed Policją? Kto Michała wywiózł do Holandii- ja?

Dlaczego Zbyszek wycina bezprawnie państwowe-gminne drewno przy drodze?
Czy nie nazywa się to czasem kradzież?

Jest 5 różnych osób z sąsiedztwa, które mogą mu to powiedzieć w oczy, bo widzieli
ludzie jak to robił z Kaziem!
Jego pazerność nie zna granic. Jest jak taki... rudy lisek chytrusek...
szczwany i głupiw swym postępowaniu, bo sądzi, że zjadł wszystkie rozumy.

Na pocieszenie powiem Ci, że każde napisane tu słowo ma potwierdzenie dowodowe, które trafiło już
do prokuratury i innych instytucji państwowych. Niebawem nie będąc gołosłowny wrzucę wam link
do strony na której na własne oczy zobaczycie orumowicze i usłyszycie to o czym piszę.
Usłyszycie to z ust samych "Bogu ducha winnych aniołków", którym tak pomagacie.

horse_art...
Ja w przeciwieństwie do ciebie, nie pomawiam nikogo, nie insynuuję,nie sugeruję.
Stwierdzam fakty. Żal mi ciebie, bo albo faktycznie nic nie wiesz- co jest dziwne, albo wiesz...
Wejdziesz między wrony, kraczesz tak jak one.

Twoje kolejne 2 pytanie; "moze jako pracownik tez moge byc oszukana ? (tylko jak ?)"

W mailu do mnie napisałaś, że nie dostajesz od szefostwa wypłaty.
Brak zapłaty za pracę jest w polskim prawie karalny.
Rolą pracodawcy jest płacić wynagrodzenie w terminie, a
nie szukać na nie środków. Dla mnie możesz robić za dziękuję, ale nie płacz, że nie masz na leki.
Skoro jest z tobą tak poważnie jak pisałaś mi w mailu, to dziwię się tobie, bo zdrowia i życia
nie kupisz za żadne pieniądze. Dla Zbyszka jesteś tylko naiwną dziewczyną...

Za twoje pieniądze Zbyszek urządza sobie suto zakrapiane imprezki.
Od tych dżampów aż ma czerowną kichawę i wylewy podskórne oraz bóle trzustki...

Kogo w Brzózkach nie zapytasz o Zbyszka usłyszysz jedno; Kogut to stary krętacz- uważaj na niego.
Jak mu coś sprzedajesz, to niech Ci z góry zapłaci, bo później zapomnij o kasie.
Nie jest to moje subiektywne odczucie tylko fakt- zrób ankietę wsiową to się przekonasz.

Na różnych forach ludzie piszą, że byli tam, a gospodarze pijani opiekują się dziećmi.
Poszukaj a znajdziesz (GOOGLE), poproś a będzie Ci dane...(link)
Tak opisała stajnię Zbysia jedna z mam dziecka, które tam było.

A pomyślałaś co mogło się stać jak nawalony Zbyszek podszedł by do konia?
Już nie raz wyłapał zdrowego kopa od swojego ulubieńca jak był na kacu.
Czyżbyś o tym zapomniała? A co z dziećmi w razie gdyby konie zaczęły szaleć?

Wiesz pewnie co ostatnio stało się u Majki, jak konie same poszły w długą,
a dzieci się pogubiły po lesie. Gdyby tak się stało u was? Kto by pomógł dzieciom?
Nawalony zbyszek?
Nawet na waszej www w galerii są fotki jak biesiadujecie z dziećmi, a na stołach
stoi wóda. Jest się czym szczycić- faktycznie.
Szlak mnie trafia na samą myśl jacy jesteście pokrętni i jak kpicie z ludzi, którzy okazali
wam tyle serca.
Ale sprawiedliwość dla nas wszystkich będzie jedna i w Niebie nas ocenią.
Każdy dostanie to na co zasłużył. Więc się zastanów co piszesz i nie napinaj się tak z garstką
osób którą zdołałaś oczarować.

Chyba ktoś ma za dużo kont i mu się przy logowaniu pomyliły... a może to tylko mnie wydaje się nieco dziwne, że rzekomy potencjalny wczasowicz nagle wywleka szczegóły dostępne raczej dla kogoś bardziej zaznajomionego ze stajnią i całą sprawą? 🤔wirek:
Padłam  🤣

Już poza niedorzecznością tego wpisu, to:

tez bym chciala sie dowiedziec o oszustwach gospodarzy, bo ich nie znam, sa jakies?

moze jako pracownik tez moge byc oszukana ? (tylko jak ?)

horse_art zadałaś szereg pytań oczekując odpowiedzi, zatem proszę...

twoje 1 pytanie; tez bym chciala sie dowiedziec o oszustwach gospodarzy, bo ich nie znam, sa jakies?

Na początku stwierdzić należy, że sama mówisz "... bo ich nie znam..."
Ty ich znasz aż za dobrze i sama w tym uczestniczysz robiąc z siebie ofiarę.

Rany, czytanie ze zrozumieniem się kłania, nawet pytania nie zrozumiałaś  🙄 Przepraszam, to jakaś zwariowana nastolatka pisze, że aż tak ciężko jedno zdanie zrozumieć?
Jak widać, ostatnio urodzaj na facetów leczących kompleksy.  Jeden pod pretekstem problemów z jęzorem nurza się w fantazjach  seksualnych (brakuje tylko aluzji, czego od mężczyzn oczekują kobiety-koniary), drugi kreauje siebie na forsiastego człowieka sukcesu tropiącego afery i piętnującego tych, których niejaka Blanka nie lubi.  Wyguglował sobie miejsce nad wodą, nikogo nie zna ani o nikim wcześniej nie słyszał i pach! przy okazji nie tylko odkrył kilka afer, ale też błyskawicznie znalazł na nie dowody.

Jak wytłumaczysz to, że Wasz pracownik K. zawarł z Blanką notarialną
umowę sprzedaży domu do końca maja i jak miał się stawić u notariusza 22 maja to ją olał?
Jak Blanka zarządała zwrotu kasy to twoi szefowie odesłali ją na drzewo, mówiąc
skieruj sprawę do sądu.

Jak wytłumaczysz to, że Magda i Zbyszek powiedzieli Blance jak do nich przyjechała,
że oni nie sprzedadzą jej tego domu mimo umowy przyrzeczonej?
Kim oni są aby decydować o sprzedaży lub nie i jaki mają w tym cel?

No proszę, teraz tylko zacytuję sama siebie.

Skoro ktoś nie ma kasy to ją szanuje i wkłada w swoje potrzeby, a potrzeba remontu domu jakiegoś pracownika jest nieekonomiczna i nieuzasadniona, wręcz potwierdza tylko, że Blanka pisze prawdę.
Nie tobie czy Blance decydować, co kto robi ze swoimi pieniędzmi. A potwierdza tylko jedno – że tym remontem jakiś interes Blanki został naruszony.

Już wiemy, jaki interes ma Blanka. A jaki interes ma Napalony-na-forsę?  

Edit: literówki
Hej, tomii, wynieś się z tego wątku, dobrze? On nie został założony po to, żebyś wylewał tu pomyje i ubijał swoje i Blanki prywatne interesy. Te wszystkie rewelacje pewnie sobie wyguglowałeś, nie?

A ja się zastanawiam po co MY mamy o tym wszystkim wiedzieć?
Po co mamy w tym wszystkim uczestniczyć?
Dlaczego?
Zeby nam się odechciało nieść pomocy gdy sytuacja tego wymaga? Żeby zawsze wietrzyć podstęp przy kolejnej prośbie o pomoc?

Ja sobie tego nie życzę na publicznym i ogólno-dostępnym Forum.
Proponuję Ci tommi abyś udał się w ustronne miejsce razem z Blanką, oddał  się pasjonującemu zajęciu jakim jest gra w szachy lub bierki, byle z dala od tego wątku i forum. Jest to wątek pomocowy a nie wywlekanie brudów anonimków . A tak swoją drogą to pamiętaj, że tylko człowiekowi się wydaję, że jest anonimowy w sieci ..... A może zechcesz się przedstawić ??? Tylko wtedy może się okazać że Twoje miejsce zamieszkanie od Warszawy leży ładny kawałek drogi prawda ????
Pieniacz, maniak i oszust. Powinien zostać stąd usuniety.
no niestety, po wpisie widac ze to pan glowny zainteresowany pozyskaniem pieniędzy z tej transakcji.
nie bede komentowac tych bzdur i pomówień, nie moja sprawa, jesli uznacie za stosone oddam komputer magdzie i zbyszkowi, zeby mogli odp.
mnie prosze nie mieszac. juz zostalam wystarczajaco wmieszana obawiajac sie o swoje zdrowie i zycie ktore w koncu zostalo powaznie zagrozone.
to ze obsluguje komputer i mam tu konto nie znaczy ze mam sie tlumaczyc za pana matactwa i udzial w tym moich przyjaciół ktorzy chcieli biednemu czlowiekowi pomoc, a teraz musza odbudowywac majatek, tez to boli ze ludzie im pomagają i im dobrze idzie?

ja ze swojej str tylko powiem ze sie w sprawe i finanse firmy nie wtracam. mam swoja firme i swoje rachunki i place za siebie podatki, (mi magda i zbyszek nic nie wiszą (powymienialismy sie bajkami co?  po co to udawanie wczasowicza? ze niby wiarygodnie brzmialo?),  a wpolracuje na innym polu napewno niz opisujesz). z podatków moich uwazam ze powinno byc finansowane moje leczenie, wiec nie mam na badania(a nie leki) bo uwazam ze jak place zus to powinny byc z niego finansowane, nie mam kasy na coś co mi się nalezy. nie bede sie wdawac w dyskusje bo to nie miejsce, ani nie uwazam za stosowne.
horse_art,  Twoje zdrowie i zycie poważnie zagrożone? to brzmi bardzo poważnie 🙁 nie chcesz pewnie powiedzieć wiecej, niż się wszyscy domyślamy?  :kwiatek:
pan (skoro sie juz ujawnil -ten ktory pisze te elaboraty) grozi podpalaniem, czuje się zagrozona jako mieszkaniec domu. a za pare dni obudzona krzykami wybiegam z tego domu ktory za 5 min by spłonął, a ja w nim. tak czuje się zagrożona.
wylaczam net, bo mi cisnienie skoczylo, a neurolog i paru innych mowilo ze to dla mnie neibezpieczne ;]

do czego sie ludzie posuwaja jak ich rozszen nie chce sie w realu słuchac i wykonywac...
horse_art,  chryste. nie da sie nic napisać cenzuralnego wiecej. kiedy rozprawa?
w toku....
(i kilka innych przeciw temu panu)
dlatego pewnie pojawiają się prowokacje nie tylko "na żywo" ale i na necie...

nie bede dawac sie prowokowac. za duza jestem.
Wygląda na to, że u tego napalonego na forsę to coś więcej niż fantazje i uzewnętrznianie kompleksów.
tomii a kogo tutaj interesuje Kazio, Michał W. brat Magdy, Majka, Blanka czy Ty?! Nas interesują KONIE, to forum JEŹDZIECKIE. Napisz pamiętnik, zadzwoń do Drzyzgi, do przyjaciela, ale nie tutaj, gdzie każdy ma głęboko w nosie Kazia czy Blanke.

Horse_art współczuję takiego "towarzystwa", tym bardziej, że Ty już kompletnie nie masz z tym nic wspólnego. Nie przejmuj się głupkami 😉

In mi też ten fragment najbardziej się spodobał  😂
To z pewnością syndrom BMW 😉
Nie chodzi o pomoc, bo tą szanuję i uważam za szczytną. Wielu z Was zadawało pytania co z argumentami, chcieliście zatem macie.
Co wiem to wiem, a to, że ktoś z was mnie opluwa mam w dupie. Widocznie jest niedorozwinięty umysłowo i ma za nic dowody i twarde fakty.
Nie będę się zniżał do poziomu tych co szydzą. Róbcie co chcecie, bo takie macie prawo. Co do czytania ze zrozumieniem, to doskonale rozumie- dwuznaczne stwierdzenie horse_art  z cyklu... "bo ich nie znam". Kogo nie znasz, ludzi czy wałków?

Ciekawi mnie tylko dlaczego wymiar sprawiedliwości dobrał się im do tyłków ? Jak ktoś jest taki mądry niech odpisze.
Ja w przeciwieństwie do nich nie piszę nieuzasadnionych paszkwili, tylko stawiam sprecyzowane zarzuty, poparte konkretnymi dowodami.
Ci co tego nie rozumieją- sorry ale nie zamierzam Wam niczego udowadniać. Zobaczycie filmiki sami się wypowiecie i zmienicie swój horyzont myślowy o 180 stopni, a nie jednemu/ej z Was zrobi się łyso. Jesteście jak populiści bez szarych komórek, a co niektórym z was myślenie sprawia widocznie ból! 

Co do mojej znajomości tej sytuacji, to powiem tylko tyle, że jestem bardzo zaprzyjaźniony z jedną z opluwanych osób.
Niebawem podam link do zasobów filmowych, gdzie na własne oczy zobaczycie jaka jest prawda. Pewnie niektórzy powiedzą- fotomontaż, jednak zapewniam nie ma tam nic zmontowanego. Czepialskim i ignorantom  mówię nie.  Pozdrawiam wszystkich tych za i tych przeciw...
[CIACH]
 brak edycji postow, ujawnianie pw
o masz tommi ale nas to nie obchodzi no zrozum
Nie chcemy tutaj wywlekania brudow.
Trafiles na ZLY ADRES BO TO JEST FORUM JEZDZIECKIE.
A Ty z uporem maniaka chcesz nam udowadniac jacy to sa zli ludzie. Przesylac nam jakies filmiki.
My wiemy jedno tam gdzie zwierzeta potrzebuja pomocy takowa pomoc od nas dostana.
Juz bardziej dosadnie tego nie da sie ujac wiec czytaj ze zrozumieniem i zniknij z tego forum

I wiesz co powiem jeszcze jedno jestes skonczona szuja aby wywlekac prywatne maile na publiczne forum

tomii ale Ty naprawdę nie kumasz, że nas interesowała w jaki to sposób to forumowicze mieliby być oszukani? A Ty wyskakujesz tu z jakimś domkiem Pana Kazia i bratem Magdy.  🙄 Dowody i twarde fakty? A jakież to dowody? Bo TY tak napisałeś? To jest dowód? A kim Ty jesteś, że my mamy Ci ufać? Bo w przeciwieństwie do Ciebie Horse_art jest na tym forum znana. Ja Ci mówię, że mam helikopter, a Ty w to wierz, bo JA Ci tak powiedziałam i to jest dowód i niezbity fakt. Trzeba być totalnie niedorozwiniętym umysłowo, żeby takie brednie wypisywać.

Z czytaniem ze zrozumiem chyba jednak masz problemy, bo nadal nie rozumiesz o co w danej wypowiedzi chodziło.  😵 Po raz kolejny pytam po co wylewasz swoje pomyje na FORUM JEŹDZIECKIM? Po co filmiki? Ma to jakiś związek z pomocą dla koni? Nie ma! I wiesz co? Jesteś totalną szują, że wywlekasz prywatne wiadomości, które dostałeś od Horse_art, tym bardziej, że one są tak bardzo osobiste!!!

Swoją drogą, to trzeba być ogromną k..., żeby grozić podpaleniem stajni, jakiejkolwiek... Takiej osobie można życzyć jedynie tego samego...
[quote author=horse_art link=topic=87639.msg1411032#msg1411032 date=1337889105]
no niestety, po wpisie widac ze to pan glowny zainteresowany pozyskaniem pieniędzy z tej transakcji.
nie bede komentowac tych bzdur i pomówień, nie moja sprawa, jesli uznacie za stosone oddam komputer magdzie i zbyszkowi, zeby mogli odp.
mnie prosze nie mieszac. juz zostalam wystarczajaco wmieszana obawiajac sie o swoje zdrowie i zycie ktore w koncu zostalo powaznie zagrozone.
to ze obsluguje komputer i mam tu konto nie znaczy ze mam sie tlumaczyc za pana matactwa i udzial w tym moich przyjaciół ktorzy chcieli biednemu czlowiekowi pomoc, a teraz musza odbudowywac majatek, tez to boli ze ludzie im pomagają i im dobrze idzie?

ja ze swojej str tylko powiem ze sie w sprawe i finanse firmy nie wtracam. mam swoja firme i swoje rachunki i place za siebie podatki, (mi magda i zbyszek nic nie wiszą (powymienialismy sie bajkami co?  po co to udawanie wczasowicza? ze niby wiarygodnie brzmialo?),  a wpolracuje na innym polu napewno niz opisujesz). z podatków moich uwazam ze powinno byc finansowane moje leczenie, wiec nie mam na badania(a nie leki) bo uwazam ze jak place zus to powinny byc z niego finansowane, nie mam kasy na coś co mi się nalezy. nie bede sie wdawac w dyskusje bo to nie miejsce, ani nie uwazam za stosowne.
[/quote]

Hipokryzja nie jest Ci więc obca panienko?
Jesteś mąciwoda i główna prowodyrka! I Ty się w nic nie mieszasz, ani w kasę ani w sprawę? Kpiny sobie robisz?
Udajesz niewiniątko, a łżesz aż oczy bolą od tego co piszesz- zresztą jak analfabetka - wtórna...
Gdzieś Ty się uczyła ojczystego języka we Francji?
tomii, skoro jesteś taki bystry, zrozum - to nie jest wątek dla twoich chorych wynurzeń. Idź sobie do tej Blanki i poużalajcie się nad swoją niedolą i zaślepieniem tych, co nie chcą was słuchać. Pogadacie sobie o Kaziu, Rysiu, Zdzisiu, podatkach, ZUS-ie, Srusie, grzybkach, rybkach i innych tematach. A od tego wątku odczepcie się.  Zabierz stąd swoje nieliczne szare komórki. 

Nie jest ci głupio, że najpierw wmawiałeś, że chcesz tam jechać, bo wodę sobie wyguglowałeś? A teraz sam się przyznajesz, że siedzisz w środku tej sprawy? Po prostu kłamiesz.  Jesteś oszustem i nie dziw się, że nikt ci nie wierzy. Bardzo zaprzyjaźniony z jedną z opluwanych osób? Przecież tylko ty sam opluwasz.

tomii,  A GDZIEŚ TY JEST ZAINTERESOWANYM WCZASOWICZEM CHAMIE JEDEN!?
Pierwszy raz zgłosiłam cokolwiek do moderacji. Tego nie da się czytać  😵
horse_art,  Twoje zdrowie i zycie poważnie zagrożone? to brzmi bardzo poważnie 🙁 nie chcesz pewnie powiedzieć wiecej, niż się wszyscy domyślamy?  :kwiatek:

Świni pluć w ryj, to mówi, że pada deszcz! Tak też jest z wami barany! Co do pomocy dla koni- ok. Bravo! Co do reszty- masakra.  Skoro horse_art jest zagrożona i mi tu wciska jakąś lipę, że się obawia o życie to  ma odpowiedź co jej faktycznie zagraża, cytowaną w jakimś moim poście, a wynikającą wyłącznie z jej maila.
Nikt tym ludziom niczym nie groził, a jedyne słowa jakie padły to takie, że skoro składają fałszywe zawiadomienia to niech liczą się z tym, że sami mają za pazurami więcej brudu niż wszyscy tu razem wzięci. Koniec kropka!  aha- drukuj moje posty i wal na policję horse_art. i pisz do admina o moje IP, albo będzie prościej- wyślę Ci na maila mój adres i dane.
ale co ty masz do mnie wlasciwie?
co ja ci zrobiłam?
napisalam jak jest to zycie zagrozone. i to nie chorobą (ktora wywlekac to juz naprawde ponizej krytyki) a na grozenia sa dowody, nagrania, swiadkowie.... teraz co? przetniesz mi przewodu hamulcowe?

tomii,  A GDZIEŚ TY JEST ZAINTERESOWANYM WCZASOWICZEM CHAMIE JEDEN!?

Wczasy w takiej melinie, gdzie konie we własnych gównach bez wody stoją? Masakra.
Na padoku nawet poideł nie ma, nie mówiąc o jakimś cieciu, który by napoił konia z wiadra.
Zbysiu niebawem wyśle koniki pewnie do Włoch na wyścigi, ale w rzeźni...
Makaroniarze ponoć dobrze płacą, he, he...
Znalazł się miłośnik i przyjaciel zwierząt od siedmiu boleści...
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] trolling
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się