Forum towarzyskie »

Rozmowy pogonionych przez moderację i na każdy dowolny temat - OT nie istnieje

my poprostu jesteśmy zazdrosne że nie stoimy w tak fajnej stajni....zue kobity 😀iabeł:
A co ja mam powiedzieć, skoro mam do przedsionka tak daleko? To dopiero może budzić zazdrość!!!!  I wściekłość  👿

Z łąk to jeszcze pamiętam, że tam była najlepsza trawa - nie tylko w okolicy, ale w całej Polsce.  

Edit:

zima, nie - my teraz o wątku o nieuczciwych pensjonariuszach na końskich.  Bo nieuczciwy pensjonariusz to ten, który myśli inaczej, niż pewna osoba, której nicka nie wolno wymieniać. I w stajni osoby, której nicka nie wolno wymieniać nic nigdy nie zgnije. Bo tam nawet powietrze jest takie, że gnicie nie zachodzi.
Tam to nawet (zdaniem Cariotki) pies umie się logować na forum i pisać dokładnie stylem osoby, której nicku nie wolno wymieniać.
OKNNW ?
A pod jakim nickiem i w jakim wątku pisze pies?

Nick brodaczerwona? Dyskutowałaś sama.
Chyba, że jest stado?
stado odeszło bo alfa przynudzała swoimi racjami...oj nieuczciwe stado..
[quote author=trusia link=topic=80308.msg1302899#msg1302899 date=1329227441]

Nick brodaczerwona? Dyskutowałaś sama.
Chyba, że jest stado?
[/quote]

aaaa, nie zajarzyłam, o kim mowa    😲 
Cariotka zastanawiam sie skąd Ty masz takie informację o odchodzących koniach z Bodzanowa i ile w stajni zostaję? Niestety masz błędne informację i w ten sposób rodzą sie plotki na temat tej stajni jakich tu jest dośc sporo.Z tego co czytam Twoje informację wyglądają tak:bo ja słyszałam od koleżanki mojej koleżanki która ma koleżankę i ona powiedziała że w stajni w Bodzanowie zostaje tylko 6 koni  😵 ,tylko po drodze te koleżanki zgubiły kilka koni które są dalej w tej stajni i nie zanosi sie żeby odeszły.  😉
😂
( jak to dobrze, że w tym wątku mogę wstawić samą emotikonkę i nikt mnie nie pogoni 😜 )
ja piszę o stajni bez nazwy i masz rację jak przyjdzie ktoś nowy to może będzie ciut więcej koni 😁 ale o Tych czterech co odchodzą do Nas nie słyszałam od koleżanki...
no i jesteś w błędzie bo do was odchodzą dwa konie a nie cztery,i znowu masz błędne informację.Przykro mi  😕
wiola, ale przecież muszą odchodzić! Jak długo można stać w przedsionku? Kiedyś trzeba przejść do raju, prawda?  🤣 Rozumiem, że "przykro mi" dotyczy koni, które nadal muszą tkwić w przedsionku czekając na swoją kolej  🤣
a mnie w takich osobach jak barbarossa wkurza brak czytania ze zrozumieniem, przekrecanie tego co ktos napisal i upieranie sie przy swoim. ja pisze jedno, a ona rozumie drugie. to irytujaca sytuacja.
wiola178 zobaczymy...tylko tyle napiszę żeby psy za głośno nie szczekały...
trusia tak sobie myślę i jednak nie...my to jesteśmy drugim przedsionkiem....bo tam gdzie stoi Tania jest raj...tak geograficznie wychodzi 🙄
wiola178 zobaczymy...tylko tyle napiszę żeby psy za głośno nie szczekały...
trusia tak sobie myślę i jednak nie...my to jesteśmy drugim przedsionkiem....bo tam gdzie stoi Tania jest raj...tak geograficznie wychodzi 🙄

Przestań z tym rajem! Bo mi się jakoś źle kojarzy. Jeszcze żyjemy !
😁 ,,Pójdziesz do raju''
          ,,Nie! Ja chcę do przedsionka''
A tak całkiem na poważnie chyba raju nie ma, a z przedsionkami nie wiem jak jest bom za głupia dziopa 🙄
Tania tak off topowo napiszę że jak byłam u Was to przez chwilę czułam się jak w niebie 😜 i Ciiii Cowboyeeeee 😍
No w RR jest komfortowo. Fakt. Jednak pamiętam, jak OKNNW i RR skrytykowała.
Byłaś i nie odwiedziłaś nas? Szkoda. Buuuu....
bo byłam na zawodach i tak się zafascynowałam Tym wszystkim (ośrodkiem, ludźmi, końmi, że zapomniałam o bożym świecie).
Odwiedzę bo wybiorę się tam nie raz🙂
a mnie w takich osobach jak barbarossa wkurza brak czytania ze zrozumieniem, przekrecanie tego co ktos napisal i upieranie sie przy swoim. ja pisze jedno, a ona rozumie drugie. to irytujaca sytuacja.

Bo barbarossa przyszła z misją, a do głoszenia prawd misyjnych żadne rozumienie nie jest potrzebne. Dokładnie tak samo pisała ta, ktorej nicka wymieniać nie wolno. Np. uparcie piłowała, że nie założyła wątku o swojej stajni i nie docierało do niej, że wątek wydzielony z innego jest przypisany osobie, której post zaczyna ten wątek – międliła ten temat i międliła, gdzie się tylko dało, aż mdłości chwytały od czytania tego. 

Chciałaby dusza do raju ....    🙂
Katija a da się sprawdzić czy to nie przypadkiem ten sam misjonarz? bo styl pisania podobny
Jeszcze była trzecia osoba podobnie pisząca. Nie pamiętam nicku. Na A chyba. Taka co jest w ciąży, ale Misję pełni.
Tania nie przypominam sobie...
Katija a da się sprawdzić czy to nie przypadkiem ten sam misjonarz? bo styl pisania podobny

myslisz, ze nie sprawdzilam? 😉
Jeszcze była trzecia osoba podobnie pisząca. Nie pamiętam nicku. Na A chyba. Taka co jest w ciąży, ale Misję pełni.

to nie ja, ja nie jestem w ciazy  😎
katija miałam cichą nadzieję że nie 😉
A. i nie jesteś misjonarzem 😁
[quote author=Tania link=topic=80308.msg1303919#msg1303919 date=1329296070]

[/quote]
Jaa??????
AleksandraAlicja a pełniłaś Krakowską misję 😎?

Tania niebawem wszyscy użytkownicy na A się zgłoszą...będą udawać że to oni są prawdziwymi prorokami...gdzie ten prawdziwy?
Prawdziwy sie nie zglosi i zagadka bedzie rozwiazana hihi
[quote author=A. link=topic=80308.msg1305466#msg1305466 date=1329388242]
[quote author=Tania link=topic=80308.msg1303919#msg1303919 date=1329296070]

[/quote]
Jaa??????
[/quote]

Jeśli ciąża wyżej wyżej wzmiankowanej istniała za czasów, kiedy brylowala tu królowa pensjonatów, musiałabyś być chyba słonicą, żeby być tamtą ciężarną misjonarką   🤣

Natomiast A. może się kwalifikować, skoro aktualnie w ciąży nie jest.   😉 

Może damy ogłoszenie: Poszukiwana krakowska misjonarka, chyba na A, będąca w ciąży w okresie promowania jedynego słusznego na tej ziemi miejsca dla koni. :emota2006098:
a nie chodzi ci Tania przypadkiem o użytkowniczkę na literkę H.?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się