A co ja mam powiedzieć, skoro mam do przedsionka tak daleko? To dopiero może budzić zazdrość!!!! I wściekłość 👿
Z łąk to jeszcze pamiętam, że tam była najlepsza trawa - nie tylko w okolicy, ale w całej Polsce.
Edit:
zima, nie - my teraz o wątku o nieuczciwych pensjonariuszach na końskich. Bo nieuczciwy pensjonariusz to ten, który myśli inaczej, niż pewna osoba, której nicka nie wolno wymieniać. I w stajni osoby, której nicka nie wolno wymieniać nic nigdy nie zgnije. Bo tam nawet powietrze jest takie, że gnicie nie zachodzi.
Cariotka zastanawiam sie skąd Ty masz takie informację o odchodzących koniach z Bodzanowa i ile w stajni zostaję? Niestety masz błędne informację i w ten sposób rodzą sie plotki na temat tej stajni jakich tu jest dośc sporo.Z tego co czytam Twoje informację wyglądają tak:bo ja słyszałam od koleżanki mojej koleżanki która ma koleżankę i ona powiedziała że w stajni w Bodzanowie zostaje tylko 6 koni 😵 ,tylko po drodze te koleżanki zgubiły kilka koni które są dalej w tej stajni i nie zanosi sie żeby odeszły. 😉
ja piszę o stajni bez nazwy i masz rację jak przyjdzie ktoś nowy to może będzie ciut więcej koni 😁 ale o Tych czterech co odchodzą do Nas nie słyszałam od koleżanki...
wiola, ale przecież muszą odchodzić! Jak długo można stać w przedsionku? Kiedyś trzeba przejść do raju, prawda? 🤣 Rozumiem, że "przykro mi" dotyczy koni, które nadal muszą tkwić w przedsionku czekając na swoją kolej 🤣
a mnie w takich osobach jak barbarossa wkurza brak czytania ze zrozumieniem, przekrecanie tego co ktos napisal i upieranie sie przy swoim. ja pisze jedno, a ona rozumie drugie. to irytujaca sytuacja.
wiola178 zobaczymy...tylko tyle napiszę żeby psy za głośno nie szczekały... trusia tak sobie myślę i jednak nie...my to jesteśmy drugim przedsionkiem....bo tam gdzie stoi Tania jest raj...tak geograficznie wychodzi 🙄
wiola178 zobaczymy...tylko tyle napiszę żeby psy za głośno nie szczekały... trusia tak sobie myślę i jednak nie...my to jesteśmy drugim przedsionkiem....bo tam gdzie stoi Tania jest raj...tak geograficznie wychodzi 🙄
Przestań z tym rajem! Bo mi się jakoś źle kojarzy. Jeszcze żyjemy !
😁 ,,Pójdziesz do raju'' ,,Nie! Ja chcę do przedsionka'' A tak całkiem na poważnie chyba raju nie ma, a z przedsionkami nie wiem jak jest bom za głupia dziopa 🙄 Tania tak off topowo napiszę że jak byłam u Was to przez chwilę czułam się jak w niebie 😜 i Ciiii Cowboyeeeee 😍
bo byłam na zawodach i tak się zafascynowałam Tym wszystkim (ośrodkiem, ludźmi, końmi, że zapomniałam o bożym świecie). Odwiedzę bo wybiorę się tam nie raz🙂
a mnie w takich osobach jak barbarossa wkurza brak czytania ze zrozumieniem, przekrecanie tego co ktos napisal i upieranie sie przy swoim. ja pisze jedno, a ona rozumie drugie. to irytujaca sytuacja.
Bo barbarossa przyszła z misją, a do głoszenia prawd misyjnych żadne rozumienie nie jest potrzebne. Dokładnie tak samo pisała ta, ktorej nicka wymieniać nie wolno. Np. uparcie piłowała, że nie założyła wątku o swojej stajni i nie docierało do niej, że wątek wydzielony z innego jest przypisany osobie, której post zaczyna ten wątek – międliła ten temat i międliła, gdzie się tylko dało, aż mdłości chwytały od czytania tego.
trusia tak sobie myślę i jednak nie...my to jesteśmy drugim przedsionkiem....bo tam gdzie stoi Tania jest raj...tak geograficznie wychodzi 🙄
[quote author=Tania link=topic=80308.msg1303919#msg1303919 date=1329296070] Jeszcze była trzecia osoba podobnie pisząca. Nie pamiętam nicku. Na A chyba. Taka co jest w ciąży, ale Misję pełni.
to nie ja, ja nie jestem w ciazy 😎 [/quote] Jaa??????
[quote author=A. link=topic=80308.msg1305466#msg1305466 date=1329388242] [quote author=Tania link=topic=80308.msg1303919#msg1303919 date=1329296070] Jeszcze była trzecia osoba podobnie pisząca. Nie pamiętam nicku. Na A chyba. Taka co jest w ciąży, ale Misję pełni.
to nie ja, ja nie jestem w ciazy 😎 [/quote] Jaa?????? [/quote]
Jeśli ciąża wyżej wyżej wzmiankowanej istniała za czasów, kiedy brylowala tu królowa pensjonatów, musiałabyś być chyba słonicą, żeby być tamtą ciężarną misjonarką 🤣
Natomiast A. może się kwalifikować, skoro aktualnie w ciąży nie jest. 😉
Może damy ogłoszenie: Poszukiwana krakowska misjonarka, chyba na A, będąca w ciąży w okresie promowania jedynego słusznego na tej ziemi miejsca dla koni. :emota2006098: