Poznacie, ciemno gniada kobyłka, kucyś 140 cm. będziemy ubrane na szaro, szary czapraczek i ochry też 🙂 PS. pewnie tylko ja będę taką sierotą co wyląduje w zalewie 😁 Ale niestety jedziemy te niższe konkursy, 70 moze 80.
Milusia tak startowałam na tej gniado-długo nożnej kobyłce czyli Georginii:P hehe.. Grafitowa uratujemy Cię 🏇 😀 tylko krzycz! spotkamy się w 80cm:P Nikaa a poznasz mnie? 😀 haha..😀 ale więcej dogadamy się na gadu:P
no wiem,że to Ty 😀 to był joke 😀 no ja zostaję:P znaczy mój dedi to wymyślił, ja nic nie proponowałam😀 ale z miłą chęcią się zgodziłam 😀 hehe... a no ok🙂😉
Modle sie zeby w środę na skokach było dobrze, bo w sobotę było do ****, na hali z 8 koni, deszcz, zamieszanie, zero koncentracji ... jak bedzie w środę bedzie tak jak w sobotę to jedziemy dwa razy 70
ok także i ja na 100% będę, bo miałam iść wieczorem na koncert ale jak to rodziciele ujeli 'ja cie do żadnej meliny nie puszcze' 🤔wirek: fotograf i luzak(?) Grafitkowej oraz innych z Bonanzy jak znam życie (nawet czekolady pewnie za to nie dostane :hihi🙂 na jakie konie zwrócić uwagę? obfocę z każdej strony 🤣
fruity_jelly-O, to świetnie że będziesz, bo już zaczynałam się martwić kogo wezmę, każdy ma jakieś komunie... Mam nadzieję że mnie rozpoznasz 😂 Właśnie, jak was rozpoznać, bo my to chyba sobie sprezentujemy czerwoną wstążeczkę do ogonka 😀iabeł:
a więc ja w roli zawodnika a w późniejszych konkursach jako kamerzysta,fotograf i luzak w jednym ;d hm.. jak mnie rozpoznać?😀 startuje na długo-nożnej Georginii, jestem z SJ Bachus, coś jeszcze? o.. może,że jestem głośna, to Wam pomoże:p a.. no i wołają na mnie Mała:P a Was jak rozpoznać? Grafitkową już wiem, a resztę? fruity_jelly zwróć uwagę na mnie, zwróć 😀
Ja w roli fotografa 😅 Zapewne zielona bluza 🤣 dżinsy i adidasy białe z kolorowymi wstawkami 😁 Dość długie włosy, podobno blond 😀 To jak coś to krzyczeć 'Miśka' 😁 😁
Kochane moje ja też melduje swoją obecność w niedziele (ale po południu bo z rana konisko przeprowadzam) 🙂 mogę Wam sprzedać info że przyjedzie Sławek Uchwat i Michał Weresiński 🙂 będzie fajna N-ka 😉
Malaaa no to jest problem bo opis Ciebie idealnie pasuje DO MNIE 😁 mnie poznać mozna po tym że mała, blondynka, pewnie będę w dżinsach, ciemnych okularach, będę się kręcić z aparatem koło takiego małego ciemnego kurdupelka na którym jedzie Grafitkowa 😀 i prawdopodobnie będę robić wioche :PP wołać marik albo mrik 😉 breakawayy dwie znajome miały u niego konie w treningu. myślę że warto, zna się na rzeczy. kiedyś kiedyś był w Bonanzie więc miałam okazję obserwować sobie jego treningi 😉