Jechałam na tym co zawsze 😀iabeł: Podsumowując: brak jakiegokolwiek zgrania [przewidziałam to i nawet uprzednio zakupiłam czekoladę! 🤣 ]. Jak jeździec do d.py to i wszystko inne nie ma sensu. Ale kobyła była rewela, strasznie dumna z niej jestem. Jak na 3 treningi tylko w marcu i nasze 2gie zawody nie spodziewałam się czegoś więcej 🙂 Mam przynajmniej motywację do wieczornego joggingu- mój drugi przejazd sprawił, że nie czułam płuc i nie wiedziałam jakim cudem dojść do bandy bo błocie 😀 A jechałyśmy tylko 2x80 ;P
Podsumowując: brak jakiegokolwiek zgrania [przewidziałam to i nawet uprzednio zakupiłam czekoladę! 🤣 ]. Jak jeździec do d.py to i wszystko inne nie ma sensu.
jak jeździec do d.py to po co startuje? przepraszam, to nie jest wycelowane akurat w Ciebie, bo nie kwestionuję Twoich umiejętności, natomiast szalenie mnie irytuje takie podejście (do wszystkiego, nie tylko koni. I przepraszam za OT)
Kurs sędziowki u profesora jest jednak 23-25 :emot4: Przez tę zmianę daty totalnie mnie zatkało i nie zapytałam czy marca czy kwietnia... 🤔wirek: Czy ktoś wie? Ascaia, może Ty? Nie chcę dzwonić drugi raz żeby debila z siebie nie zrobić... 🤔
pewnie kwietnia, bo nie sądzę żeby kurs był na tygodniu.. troszkę słabo a wiadomo już jakie dyscypliny skoki, ujeżdżenie i obiło mi się o uszy, że i wkkw?
o?! wczoraj usłyszałam, że na pewno 9-11 kwietnia. Ale będę dzwonić w środę bo tak się umawiałam z profesorem, to myślę, już będzie ostateczna data znana. Kurs ma obejmować trzy dyscypliny - ujeżdżenie, skoki i WKKW.
Korek nie da rady się pewnie dziś podzielić info, więc zrobię to ja 😎 😎 😎 Faktycznie kurs sędziowski jest 23-25 kwietnia z trzech dyscyplin. Każda w cenie 50zł. Tydzień przed kursem mamy zawody skokowe, a ujeżdżenie w końcu nie wiadomo kiedy, ale raczej nie później niż 1maja 😁
Sisisa słyszałam że mają być 50cm, i zawody w pszczelej mają być , ale to tylko podobno, bo niektórzy mówią że będą , a niektórzy że nie będą ... ale coś z pszczelą mieli kombinować ;dd
nie zbłaźnicie się z Horsem tylko dacie czadu .xdd
no właśnie Sisisa: nie marudź tylko pracuj 😉 porażki powinny motywować, biadolić mogą sobie mohery w kościele 😁 w Pszczelej zawsze były mini konkurencje, towarzyskie to chyb a tradycja co w połączeniu z fajną atmosferą jest świetnym wyborem na pierwsze starty ^^ o ile zawody nie będą 5-6 czerwca to masz już fotografa 🥂!