Forum konie »

Stajnie w Lublinie

A o której się wszystko skończyło?
I jak wyniki N?
skonczylo sie o jakies 19:40
w N wygral bodajze pan Szlachta😀
No no, gratuluję startującym 🙂 Nie sądziłam, że tyle voltowiczów przybędzie na zawody. Ja się nawet nie chce przyznawać, że startowałam  😂
if na jakim koniu jechałaś?  😀iabeł:
if a ja Cię widziałam  🙂 jak tam Wam poszło? i generalnie co jechałaś, bo nie skojarzyłam 🙂
Jechałam na tym co zawsze  😀iabeł:
Podsumowując: brak jakiegokolwiek zgrania [przewidziałam to i nawet uprzednio zakupiłam czekoladę!  🤣 ]. Jak jeździec do d.py to i wszystko inne nie ma sensu. Ale kobyła była rewela, strasznie dumna z niej jestem. Jak na 3 treningi tylko w marcu i nasze 2gie zawody nie spodziewałam się czegoś więcej 🙂 Mam przynajmniej motywację do wieczornego joggingu- mój drugi przejazd sprawił, że nie czułam płuc i nie wiedziałam jakim cudem dojść do bandy bo błocie 😀 A jechałyśmy tylko 2x80 ;P
Szumka niestety żadne zdjęcie nie wyszło  😂
Podsumowując: brak jakiegokolwiek zgrania [przewidziałam to i nawet uprzednio zakupiłam czekoladę!  🤣 ]. Jak jeździec do d.py to i wszystko inne nie ma sensu.

jak jeździec do d.py to po co startuje? przepraszam, to nie jest wycelowane akurat w Ciebie, bo nie kwestionuję Twoich umiejętności, natomiast szalenie mnie irytuje takie podejście (do wszystkiego, nie tylko koni. I przepraszam za OT)
Przez właśnie to zdanie chciałam bardziej wyrazić to, że zawaliłam sprawę, mogłam z siebie dać więcej i winię jedynie siebie. Źle sprecyzowałam.  😡
Kurs sędziowki u profesora jest jednak 23-25  :emot4: Przez tę zmianę daty totalnie mnie zatkało i nie zapytałam czy marca czy kwietnia...  🤔wirek: Czy ktoś wie? Ascaia, może Ty? Nie chcę dzwonić drugi raz żeby debila z siebie nie zrobić...  🤔
chyba raczej 23-25 kwietnia wtedy co MW-A.
a wlasnie MW-A sa przesuniete na 24-25 kwietnia!
pewnie kwietnia, bo nie sądzę żeby kurs był na tygodniu.. troszkę słabo
a wiadomo już jakie dyscypliny skoki, ujeżdżenie i obiło mi się o uszy, że i wkkw?
Pierwsze słyszę o wkkw. Wydaje mi się, że to bardzo mało prawdopodobne  😉
o?!
wczoraj usłyszałam, że na pewno 9-11 kwietnia. Ale będę dzwonić w środę bo tak się umawiałam z profesorem, to myślę, już będzie ostateczna data znana.
Kurs ma obejmować trzy dyscypliny - ujeżdżenie, skoki i WKKW.
Ascaia no to wiesz do kogo z tymi informacjami🙂
Niech nie przekladaja bo mi caly plan zepsuja.....
wkkw pierwsze slysze🙂😉 ale ja to mam nieswieze informacje
Korek nie da rady się pewnie dziś podzielić info, więc zrobię to ja  😎 😎 😎 Faktycznie kurs sędziowski jest 23-25 kwietnia z trzech dyscyplin. Każda w cenie 50zł. Tydzień przed kursem mamy zawody skokowe, a ujeżdżenie w końcu nie wiadomo kiedy, ale raczej nie później niż 1maja  😁
Okwiat - Dzwonilem wczoraj do profa i mowil ze MW-A sa na 24-25 kwietnia😀
A co z odznaką? Przecież też miała być 24 kwietnia.
odznaka- 1maja
kurczaczek! szkoda, że się nie można rozdwoić... no cóż zawody w Pólku mnie ominą zarówno jako zawodnika jak i kibica... trudno, nie jedyne zawody 😉
Dzięki okwiat  :kwiatek: Nie jestem na bieżąco i... strona lzjotu też nie 😉
oo to odznaka dzien przed Poniatowa jest  🤔
Tak, tak, wszystko co pisze Okwiat jest prawdą 🙂, ja jestem na tyle zakręcona i zarobiona ostatnio, że nie wyrabiam na zakrętach...
Nie wiecie, czy w tym roku na zawodach będzie jeszcze jakieś 50/60 cm? I Pszczela będzie w tym roku w ogóle?

Mam wielką ochotę pokazać i zbłaźnić się gdzieś z moim kucem ;D.
Sisisa słyszałam że mają być 50cm, i zawody w pszczelej mają być , ale to tylko podobno, bo niektórzy mówią że będą , a niektórzy że nie będą ...
ale coś z pszczelą mieli kombinować ;dd

nie zbłaźnicie się z Horsem tylko dacie czadu .xdd
no właśnie Sisisa:
nie marudź tylko pracuj 😉
porażki powinny motywować, biadolić mogą sobie mohery w kościele  😁
w Pszczelej zawsze były mini konkurencje, towarzyskie to chyb a tradycja co w połączeniu z fajną atmosferą jest świetnym wyborem na pierwsze starty ^^
o ile zawody nie będą 5-6 czerwca to masz już fotografa 🥂!
Sisisa ;D - ja też bede twoim fotografem ^^  🏇 😂 e taam ;D po co 50 na 60- 70 jedź ;D przecież Ogr Lubi ^^
ja też chyba będę fotografem jeśli nie uda mi się załapać na zawody jako zawodnik ;dd
także już jest dużo fotografów ^^
a kto wybiera się na MW-B ?: )
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się