Bonanza jest😀 w 70- w 80- w 90- wygrała Ola Chorąży i Klacz Georginia w 100- Przemek Wójcik i Klacz Mel Princes w 110- Wojtek Stasiuk i Wałach Amaretto w 120- Ewa Miroslaw i Ogier Azamir w 125- Tomek Wójtowicz i Ogier Palermo
wiem, wiem Lychee jechała na Filipku wtedy, więc nie wiem czy napisała 2 foule bo tak wyszło jadąc na kucorze (wtedy możliwe, że stało na 1 foule), czy każdy pokonywał to na 2 foule tylko z regulacją wykroku
Pewnie nie wszyscy jeszcze wiedzą, więc informuję że zawody z 13-14 są przesunięte o co najmniej 2-3 tygodnie. 3/4 hali w Pólku jest zatopione i trzeba poczekać aż podłoże będzie się do czegokolwiek nadawać. Być może 1dzień przed zawodami odbędą się konsultacje z panem Jarkiem.
Pewnie nie wszyscy jeszcze wiedzą, więc informuję że zawody z 13-14 są przesunięte o co najmniej 2-3 tygodnie. 3/4 hali w Pólku jest zatopione i trzeba poczekać aż podłoże będzie się do czegokolwiek nadawać. Być może 1dzień przed zawodami odbędą się konsultacje z panem Jarkiem.
😵 😵 😵 😵 😵
uprzedzajac pytanie - TAK, wlasnie cos takiego spodziewalam sie uslyszec dzis (wczoraj - w sensie w dacie 3.03)
a pomyslec, ze w 2007 roku to byl taki dobry dzien 😵
Specjalnie urwalam sie z poniedzialkowych zajec i z wykladow o CV zeby wystartowac tez w niedziele. Nie stac mnie na przebookowanie biletow LOTowskich - to kosztuje majatek :/
a przylatuje tak czy tak w sobote. I tak juz chcialam i musialam przyleciec.
Chciałam się powtórzyć, że w dalszym ciągu mam troszkę próbek pasz Blue Grass do rozdania, jakby ktoś był głodny nowości 🙂, pyszne, smakowite, poporcjowane, tylko odebrac ode mnie i dać konisku! Zapytajcie Karmelka 🙂
WItam! Mieszkam 50km. od Lublina ,a 20km. od Lubartowa,Kocka,Radzynia i Parczewa .Szukam pilnie osoby dobrze jeżdżącej do objeżdżania 2 koni. Są to ujeżdzone klacze małopolskie,które mają teraz zbyt mało jazd na ujeżdzalni i trzeba na nich po prostu pojezdzic regularnie.Tak by były przygotowane do sezonu .Chodzi mi o ambitną rekreację ,włącznie ze skokami ,jazdami w teren.itp.Ja niestety na razie przez pare tygiodni,z powodów zdrowotnych nie moge siadac na konia.A one potrzebują pracy pod siodłem. Szczegóły do omówienia telefonicznie.Jazdy oczywiscie za darmo.Tel 510662895.