Raija U nas też posypali solą, bryły zniknęły. Kurzyć się nie kurzyło i się nie kurzy 😉
Jeżeli chodzi o atmosferę w Bonanzie to się poprawiła. Miałam 5,5 mies. przerwy, przestałam jeździć po zawodach 31.05 wcześniej byłam w Bonanzie. Wróciłam w połowie października i atmosfera nie do porównania... Fakt faktem, było kiepsko ale się polepszyło. 😉 Więc teraz mogę z czystym sumieniem polecić.
Kornelia spróbuj pojechać przez Elizówkę.😉 Przy giełdzie jak do Alexandra z głównej drogi prowadzącej do Lubartowa odbijasz w lewo, jedziesz cały czas drogą która Cię prowadzi - dużo zakrętów jest. Dojeżdżasz do hmm jakby skrzyżowania na moście, i skręcasz na nim w lewo, i znów jedziesz główną drogą. Jak miniesz taki duży zakręt z kapliczką to będzie 2 droga w lewo.😉 Przy przystanku oraz węglu. To jest taka droga pod skosem. No i jedziesz sobie tą drogą i skręcasz na skręcie na przeciwko pierwszego domu (należącego do mnie.😉) po prawej stronie. Liczyłam i do LBN jest tyle samo km przez Dys i Pólko co przez Choiny.😉 A droga zawsze odśnieżona dzięki Ryjkowi.😉 Także polecam.! Nie ma problemów z dojazdem itp. Chyba, że mieszkasz na choinach to wtedy nie za bardzo Ci się opłaca. Pozdrawiam i zapraszam do siebie na herbatę.😉
w sumie mnie wszystko jedno bo jadę z nadbystrzyckiej, a już wolę przez choiny, bo tam takich dziur nie ma 🙂 jak wracałam przez eliz. to na szczescie nie na moim pasie ruchu, ale była taka wyrwa, że spokojnie mozna zawieszenie uszkodzic 🙂
masa masa... dzisiaj mało brakowało a bym sie zakopała moim niskopodwoziowym jajkiem 🙂. Czy ktoś z forumowiczów był dzisiaj na egzaminie na kurs instr? przyznawać się! Żebym miala z kim gadać na części o zabawach dla dzieci 🙂
Kaprioleczka w stajni masa śniegu oczywiście jest, a temperatura 1 st. 😁 dzisiaj od rana z dachu hali zsuwał się śnieg- konie nie wiedziały w którą stronę uciekać od tego strasznego, szeleszczącego drapieżnika 😉
Jasnowata ja w zeszłym roku chciałam na ferie do Pólka- dzwoniłam jakoś w grudniu i nie było miejsc.
Smarcik - no to trafiłam na dobry rok, bo zadzwoniłam i Pan Pietrzak wielce uprzejmym i radosnym głosem oznajmił, że jak najbardziej są miejsca i że nawet codziennie on jazdy prowadzi 🙂 Tak więc jutro powiem kucykowi, żeby pakował derkę. Znów podbijamy Lublin 🏇 😁 A ktoś jeszcze jest z Pólka tu obecny? 🙂😉
Kornelia gierki i książka nie pomogą najlepsza jest nieobecność 😀 niestety jeśli zamierzasz uczestniczyć o zgrozo w wykładach weź kurs języka chińskiego na mp3 lepiej wykorzystasz czas 🙂 Z egzaminem i tak nie ma problemu, wystarczy na niego przyjść i udawać że sie wie o co chodzi 😉 Wiwiana tobie sie udawało czytać? Ja się skupić za chiny (apropos hihi) nie mogłam, ale inni dawali sobie rade 🥂 😉
😁 Ja przygotowałam sobie wydrukowany z internetu plan prowadzenia lekcji na pływalni, ale pani G zapomniała zabrać ze sobą okularów i kompletnie nie mogła przeczytać co tam nawypisywałam w związku z czym kazała mi opowiedzieć własnymi słowami... Szczegół że średnio pamiętałam co tam jest, ale zaczęłam wymyślać i naprawdę poszło mi nieźle 😁 🏇 Fantazja wybierasz się razem z Tulipsem i Rudym? Przyjeżdżajcie! Mogę Was na dywanie przenocować 😁 Mam nowy fajny, puchaty 😎
okwiat, chciałabym przyjechać zobaczyć, ale pewnie będę miała akurat zjazd, no i nie wiem czy będzie miejsce, ewentualnie busem bym przyjechała, zobaczymy jak to wyjdzie