Forum konie »

Stajnie w Lublinie

W Arizonie nie ma miejsc!!! Już chyba drugi raz to powtarzam w przeciągu ostatniego czasu...
no to się ucieszyłam 🙁
Raija  U nas też posypali solą, bryły zniknęły. Kurzyć się nie kurzyło i się nie kurzy 😉

Jeżeli chodzi o atmosferę w Bonanzie to się poprawiła. Miałam 5,5 mies. przerwy, przestałam jeździć po zawodach 31.05 wcześniej byłam w Bonanzie. Wróciłam w  połowie października i atmosfera nie do porównania...
Fakt faktem, było kiepsko ale się polepszyło. 😉 Więc teraz mogę z czystym sumieniem polecić.
Kornelia spróbuj pojechać przez Elizówkę.😉 Przy giełdzie jak do Alexandra z głównej drogi prowadzącej do Lubartowa odbijasz w lewo, jedziesz cały czas drogą która Cię prowadzi - dużo zakrętów jest. Dojeżdżasz do hmm jakby skrzyżowania na moście, i skręcasz na nim w lewo, i znów jedziesz główną drogą. Jak miniesz taki duży zakręt z kapliczką to będzie 2 droga w lewo.😉 Przy przystanku oraz węglu. To jest taka droga pod skosem. No i jedziesz sobie tą drogą i skręcasz na skręcie na przeciwko pierwszego domu (należącego do mnie.😉) po prawej stronie. Liczyłam i do LBN jest tyle samo km przez Dys i Pólko co przez Choiny.😉 A droga zawsze odśnieżona dzięki Ryjkowi.😉 Także polecam.! Nie ma problemów z dojazdem itp. Chyba, że mieszkasz na choinach to wtedy nie za bardzo Ci się opłaca. Pozdrawiam i zapraszam do siebie na herbatę.😉
A może mi ktoś dać na pw numer do Pólka? Sobie podzwonię.
w sumie mnie wszystko jedno bo jadę z nadbystrzyckiej, a już wolę przez choiny, bo tam takich dziur nie ma 🙂 jak wracałam przez eliz. to na szczescie nie na moim pasie ruchu, ale była taka wyrwa, że spokojnie mozna zawieszenie uszkodzic 🙂
Pony, trzymam Cie za slowo.

A zdjecia beda z jazdy czy ze sniegu?  👀 😁 gdybym miala wybierac to az bym sie nie umiala zdecydowac  😜 😜 😜

moj kobyl piekny  💘 alez ja za nia tesknie 🙁

jestes najlepsza  😅 :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Kaprioleczka Na śniegu ?  😂  Ja u mnie w Świdniku widzę na termometrze 3 stopnie  😎
Wyjasnij mi czemu ja w Lublinie widze -1 i snieg?  🙄

tam jest wies i to zapadla 😉 sniegu powinno byc wiecej niz w miescie.
a sniegu jest masa! 😀
masa masa... dzisiaj mało brakowało a bym sie zakopała moim niskopodwoziowym jajkiem 🙂. Czy ktoś z forumowiczów był dzisiaj na egzaminie na kurs instr? przyznawać się! Żebym miala z kim gadać na części o zabawach dla dzieci 🙂
Kornelia, weź sobie dobrą książkę 😉
Próba zanotowania wykładu Madame G.jest z góry skazana na niepowodzenie  😁
Kaprioleczka w stajni masa śniegu oczywiście jest, a temperatura 1 st.  😁 dzisiaj od rana z dachu hali zsuwał się śnieg- konie nie wiedziały w którą stronę uciekać od tego strasznego, szeleszczącego drapieżnika  😉

Jasnowata ja w zeszłym roku chciałam na ferie do Pólka- dzwoniłam jakoś w grudniu i nie było miejsc.
omg... wiw, ale mnie pocieszyłaś... to chyba juz zaczne sciagac nowe gierki na telefon 🙂
Hehe, odcierpiałam swoje, to wiem jak jest 😉

Wykład w trybie kompletnej randomizacji. nawet dyktafon nie pomaga  😁

Całkiem jak na rozrodzie, gdzie wykładał Dziadek S.
Smarcik - no to trafiłam na dobry rok, bo zadzwoniłam i Pan Pietrzak wielce uprzejmym i radosnym głosem oznajmił, że jak najbardziej są miejsca i że nawet codziennie on jazdy prowadzi 🙂
Tak więc jutro powiem kucykowi, żeby pakował derkę. Znów podbijamy Lublin  🏇 😁
A ktoś jeszcze jest z Pólka tu obecny? 🙂😉
no ja jestem, ja 🙂 aczkolwiek do 15.02 mniej więcej będzie mnie w stajni jak na lekarstwo...
Kornelia gierki i książka nie pomogą najlepsza jest nieobecność 😀 niestety jeśli zamierzasz uczestniczyć o zgrozo w wykładach weź kurs języka chińskiego na mp3 lepiej wykorzystasz czas 🙂
Z egzaminem i tak nie ma problemu, wystarczy na niego przyjść i udawać że sie wie o co chodzi 😉
Wiwiana tobie sie udawało czytać? Ja się skupić za chiny (apropos hihi) nie mogłam, ale inni dawali sobie rade  🥂 😉
Pony, gdzie te moje zdjecia obiecane?  🤬
[quote author=kasia-pala link=topic=80.msg465070#msg465070 date=1264891550]
Kornelia gierki i książka nie pomogą najlepsza jest nieobecność 😀
[/quote]

potwierdzam słuszność tego twierdzenia  😁 Byłam tylko na 1 wykładzie a potem dzięki paleniu głupa dostałam 4  🤔wirek: 😁
okwiat, kiedy są te zawody w Pólku?
jesli "te" zawody w Polku to ujezdzenie to sa 13-14 marca
Kaprioleczka, tak te, dziękuję  :kwiatek:
Kapri, jade dzis dopiero bo wczoraj mi się egzamin przedłużył i już nie miałam siły:/ Nie martw sie, nie zapomniałam 😉
u nas na kursie do Madame G. wystarczyło mówić jaką wspaniałą grą jest ringo (bo to taka rozwijająca aktywność dla dzieci)
😁 Ja przygotowałam sobie wydrukowany z internetu plan prowadzenia lekcji na pływalni, ale pani G zapomniała zabrać ze sobą okularów i kompletnie nie mogła przeczytać co tam nawypisywałam w związku z czym kazała mi opowiedzieć własnymi słowami... Szczegół że średnio pamiętałam co tam jest, ale zaczęłam wymyślać i naprawdę poszło mi nieźle  😁 🏇
Fantazja wybierasz się razem z Tulipsem i Rudym? Przyjeżdżajcie! Mogę Was na dywanie przenocować  😁 Mam nowy fajny, puchaty  😎
okwiat, chciałabym przyjechać zobaczyć, ale pewnie będę miała akurat zjazd, no i nie wiem czy będzie miejsce, ewentualnie busem bym przyjechała, zobaczymy jak to wyjdzie
serdecznie zapraszam na MW-A ponieważ jak wszystko dobrze pójdzie będzie można wygrać pyszne jedzonko Blue Grassa 🙂
szkoda, że to nie MW-B  🍴
Karolina, o MW-B też pomyslałam 🙂, wszystko zależy czy strony zainteresowane się do konca dogadają, bo chęć i wola współpracy jest 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się