Grafitkowa ja się może wybiorę do bonanzy jako widz, ale to jeszcze dłuuuuugo 😁 ciągle powtarzam sobie, że wrócę do startów, ale jakoś mi to nie wychodzi 🙄
a to polko co mialo byc 13-14.03 dalej jest? jeszcze co prawda nie kupuje biletow do Polszy, ale jesli ja przeloze wyjazd z lutego na marzec z okazji zawodow (czyli przesune automatycznie kilka deadlinow na prace na wczesniej) ktore sie nie odbeda to przeciez mnie cos trafi 😵
A propos brania tyłka do roboty to może ja się z Brzydalkiem w Bonanzie pojawię?? a jak nie zbiorę się w sobie to być może namówię kogoś bardziej kompetentnego żeby na nim pojechał :P
Arroch, my Cię zeskrobiemy! 🏇 ale jedź na Bazylku badylku, jedź, chce go w końcu zobaczyć 🏇 Mati,a Ty pamiętaj,że jak będzie ciepło to przyjeżdżacie mnie odwiedzić 😁
smarcik, bez przesady, Ty sie na olimpiade wybierasz? do metra to nawet krowa przeskoczy 😂 a koszt wyjazdu na zawody jednodniowe w obrebie lublina to koszt ok. 120 zl wlacznie z transportem. Raz na 2-3 miesiace na pewno mozesz sobie pozwolic. Skokowki sa w Lubelskim.
Ty to naprawde oczu nie masz 😉 korytarz smigal jak wariat 😉 naprawde, Twoja konia sobie mysle pieknie z 70-80 openka poradzi 😉 Tylko pocwiczyc musicie! Od jeczenia sie samo nie przygotuje do zawodow! :P
smarcik zbieraj dupkę i widzimy Cię przynajmniej na jednych zawodach 🏇 👀 Mati,no to dobrze,że pamiętacie, bo Dżordka już się przyzwyczaiła do Was, ale Młody nie,więc nie chce żeby doznał szoku 😂