narazie to muszę kowala zamówić (ma ktoś numer? 😉) Zamawia ktoś ze mną? Czy grupowo idzie co jakiś czas? Zebym za transport nie musiała placić za duzo 🤣 (jestem przewrażliwiona po Zabłociu gdzie sobie brali 100zł :hurra🙂
no na flaszkę też można by się umówić 😁 ale to już nie w stajni... 👀 w weekend pewnie wszystkie będą, co nie 😎? Aaa i w środę się widzimy z fin i saluchą po 15 😎
Dziewczyny, skoro tak dużo Was z Arizony, to ja tak skromnie zapytam, czy możnaby Was kiedyś odwiedzić? 😡 Chętnie bym poznała więcej ludzi z moich okolic, a i mogę aparat przytachać ze sobą, zdjęcia jakieś popstrykać 😉. No i oczywiście ja do siebie zapraszam zawsze i o każdej porze, bo mi smutno samej w stajni 😁.
Właśnie wróciłam ze stajni 😁 Spotkałyśmy się dziś w składzie ja, fin i yga 🙂 Przyjeżdżajcie dziewczyny przyjeżdżajcie tylko uprzedźcie kiedy chcecie być żebyśmy się wszystkie spotkały 🙂 🙂 🙂 Do Arizony dojeżdża 4 jak pisała salucha i trzeba wysiąść na ostatnim przystanku tzw pętli. I potem 3minuty piechotką 🙂 Zapraszamy 🏇
W sobotę nie wiem jeszcze o której będę, pewnie dopasuję się jakoś do fin. A w niedzielę mamy umówiony trening więc jesteśmy od 9-12 przynajmniej ja jestem, bo jeżdżę pierwsza 😀
W sobotę nie wiem jeszcze o której będę, pewnie dopasuję się jakoś do fin. Przed chwilą, na pytanie o której będę, odpowiedziałam, że zapewne dostosuję się do Ciebie 🤣
Chociaż w sumie może i bym dała radę wcześniej... Miałam w planach brać się za 5 koni, ale nie dam rady ich wszystkich ogarnąć i się tłuc potem do Lbn jeszcze 😁. Zawsze mogę dobrać im się do tyłków w niedzielę, konie mi nie uciekną 😉.
A coś mnie doszły przed chwilą słuchy, że odznaka jest w sobotę w Bonanzie? Nie wybieracie się?