Forum konie »

Stajnie w Lublinie

narazie to muszę kowala zamówić  (ma ktoś numer?  😉)
Zamawia ktoś ze mną? Czy grupowo idzie co jakiś czas? Zebym za transport nie musiała placić za duzo  🤣
(jestem przewrażliwiona po Zabłociu gdzie sobie brali 100zł  :hurra🙂
pw zaraz dostaniesz ziomie 😀
odnośnie transportu to polecam Pana Kazia 🙂. Nie jest drogi, jeździ bardzo bezpiecznie, jak coś mogę dać namiar na niego na pw
chyba najwięcej jest z Arizony
fin, okwiat, salucha

jeszcze faszka i od dzisiaj yga 😅
przeczytałam 'flaszka'
wybaczcie, głodnemu chleb na myśli  👀

to kiedy dziewoje ustawiamy sie w stajni 😉?
no na flaszkę też można by się umówić  😁 ale to już nie w stajni...  👀
w weekend pewnie wszystkie będą, co nie  😎? Aaa i w środę się widzimy z fin i saluchą po 15  😎
o, mi środa pasuje, takze do zobaczenia 🙂
(i flache sie wezmie na droge- gorzką żołądkową Aśka- Twoją ulubioną do picia z gwinta  :hihi🙂
Yga pało  😁 😁 😁 opowiem Ci kiedyś jakiej siary ja później narobiłam...
No to do zobaczenia w stajni 😉
Dziewczyny, skoro tak dużo Was z Arizony, to ja tak skromnie zapytam, czy możnaby Was kiedyś odwiedzić?  😡
Chętnie bym poznała więcej ludzi z moich okolic, a i mogę aparat przytachać ze sobą, zdjęcia jakieś popstrykać 😉.
No i oczywiście ja do siebie zapraszam zawsze i o każdej porze, bo mi smutno samej w stajni  😁.
o dokładnie!! ja nikogo nie znam a w arizonie nigdy nie byłam:P
Nie nom całkiem niezły pomysł ze spotkaniem.. myślę że reszta się ze mną zgodzi 😀 Ja jestem jak najbardziej za
krysiex213 ja tam też jeszcze nie byłam 😉 może się razem wybierzemy, jak nas dziewczyny zechcą? 😉
salucha to super! już jedna nas chętnie przyjmie 🙂
Myśle że reszta tez sie zgodzi😉)) poczekac trzeba do wieczora az wroca ze stajni:P
Ok 🙂. A tak nawiasem, mogłabyś mi mniej więcej powiedzieć gdzie to w ogóle jest? Bo przyznam szczerze, że nie mam pojęcia..  😵
tam dojezdza autobus 4 koncowy przystanek na koncu poligonowej tam jest napis stajnia arizo a
To i tak byśmy jeszcze wcześniej się pewnie zgadywały, bo ja i tak nie trafię - nie znam Lbn  😂.
No napewno musimy sie zgadac wszystkie 4
ha a ja ostatnio odkryłam gdzie to jest!! 15 minut na piechotę od mojego domu...a ja mam konia 30km od Lublina 😵
a widzisz... dla mnie poligonowa to juz ostatki miasta ale ja mam tam blisko.. jestem zadowolona z tej stajni
Właśnie wróciłam ze stajni  😁 Spotkałyśmy się dziś w składzie ja, fin i yga  🙂
Przyjeżdżajcie dziewczyny przyjeżdżajcie tylko uprzedźcie kiedy chcecie być żebyśmy się wszystkie spotkały  🙂 🙂 🙂
Do Arizony dojeżdża 4 jak pisała salucha i trzeba wysiąść na ostatnim przystanku tzw pętli. I potem 3minuty piechotką  🙂 Zapraszamy  🏇
Dzięki 😉. A mam takie pytanko, czy w weekendy jesteście raczej w godzinach rannych, czy bardziej pod wieczór?
Ja jestem od rana do poludnia 😀
W sobotę nie wiem jeszcze o której będę, pewnie dopasuję się jakoś do fin. A w niedzielę mamy umówiony trening więc jesteśmy od 9-12 przynajmniej ja jestem, bo jeżdżę pierwsza  😀
W sobotę nie wiem jeszcze o której będę, pewnie dopasuję się jakoś do fin.
Przed chwilą, na pytanie o której będę, odpowiedziałam, że zapewne dostosuję się do Ciebie 🤣

to co, spotkanie w Ariz w sobote? o 10?
Mogę się przyłączyć ?  👀
Ee ja w sobotę niestety nie dam rady tak wcześnie. W sobotę jestem do dyspozycji dopiero po 15... 🙁
fin możesz być po południu? mi to bez różnicy. dzień mam wolny  😎  jakoś się zgramy. Grafitkowa wpadaj koniecznie!
mi też po 15 bo muszę od mojego potwora wrócić
Chociaż w sumie może i bym dała radę wcześniej... Miałam w planach brać się za 5 koni, ale nie dam rady ich wszystkich ogarnąć i się tłuc potem do Lbn jeszcze  😁. Zawsze mogę dobrać im się do tyłków w niedzielę, konie mi nie uciekną 😉.

A coś mnie doszły przed chwilą słuchy, że odznaka jest w sobotę w Bonanzie? Nie wybieracie się?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się