[quote author=Kaprioleczka link=topic=80.msg387008#msg387008 date=1258995179] a czy ktos "Polkujacy" (tj. z Polka 😉 ) wie moze jak w tym roku bedzie z ujezdzeniowkami? 👀
Podobno ma coś być 12 grudnia 🙂 [/quote]
Pytalam sie profesora i 28 listopada sa w skokach i 12 grudnia tez w skokach 😀 🏇
Kaprioleczka jeszcze nie wiadomo, ale pewnie po nowym roku beda jakies 🙂 choc w Lbn ujezdzenie jest do dupy, bo w roku sa 2 razy organizowane zawody w ujezdzeniu 🤬
O proszę, a ja już miałam na ujeżdżenie z Ines cisnąć. No cóż. Trzeba czekać do przyszłego roku 🙄 A teraz na 28 mnie nie zastaniecie bo grypa mnie w poniedziałek dopadła 🤔
Jak wpadnę do Pólka to sprawdzę, ale wątpię żeby coś było nowego. Moja Ines w niedzielkę tam staje bo nie ma boksów. Także raczej nic by się z dnia na dzień nie pojawiło.
Sisisa W arizonie przyjechał jakiś siwy nie przyglądalam sie dobrze. Chyba to był folblut. Zapamiętał niebieski kantarek 🙂Ale w piatek bede w stajni to sie moge dopytac o niego.
Sisisa W arizonie przyjechał jakiś siwy nie przyglądalam sie dobrze. Chyba to był folblut. Zapamiętał niebieski kantarek 🙂 Ale w piatek bede w stajni to sie moge dopytac o niego.