Kornelia, a poradzilabys sobie z gwiazdka? 😁 Bo Kaprikorn w sumie moglby miec gwiazdke na zadzie. ale calego konia nie chce golic ani jednego ani drugiego, bo zaraz trzeba bedzie derkowac, a po to im wyrosla siersc, zebym ich derkowac nie musiala 😁 a poza tym ja uwielbiam jak one sa takie... mamucie 😎
Hm... czyli samą gwiazdeczkę chciałabyś wygolić... wiesz.. latwiej jest wygalać wzór tak żeby to on był z futra a nie odwrotnie... więc nie wiem, nad jakimś dobrym szablonem musiałabym popracować... pomyślę, pomyślę 🙂
Drogie Lubelanki, czy wiecie może gdzie można wstawić konia do 300zł? wynikła mi bardzo głupia sytuacja z dotychczasowym gospodarzem no i niestety postanowiliśmy się wynieść:/ konio ma rok i 5 miesięcy. może to być trochę dalej od Lublina, nie musi to być jakaś wypasiona stajnia, nawet jakieś przydomowe coś🙂
za 300 zł masz miejscowość Baran koło Firleja, ale musisz pojechac sam i zobaczyc, bo mnie osobiście śrenio tam pasowalo... w sezonie letnim spoko, ale na zimę to średnio mi ta stajnia pasowała...
breakawayy wczoraj się przeprowadziliśmy 😀 stoimy teraz pod Kraśnikiem. stajnia super, swojsko sielsko i anielsko na kompletnym zadupiu 🏇 i Bonnardo już jest szefem drużyny "B"młodych mimo że jest najmłodszy:P