Forum konie »

Stajnie w Lublinie

ja będę;p i jakoś tak po 9😉 będę ubrana chyba w białe bryczesy i brązową kurtę😉 do jutra  😅 a jak coś to robić wycieczki pod boks Georginii  😁
ja będę w brązowej kurtce, dżinsach, zielonej czapce 😁
ja bede od 8 i jedyne co wiem to to,ze bede ubrana w czarną dłuższą kurtę nike z futrem na kapturze😉
ja będę w brązowej kurtce, dżinsach, zielonej czapce 😁

dobrze że tym razem podajesz dobry kolor 😂
mnie nie będzie 🙄
Mnie również. Koniuch mi się rozchorował...
mnie również nie będzie. Za to chyba wpadnę na odznakę  😉
Ja będę też tak koło 9

Znak rozpoznawczy - granatowa kostka w kratkę i szary płaszcz 😉
Karmelek, co z Pasją?
Mnie też nie będzie 😕 Ale może nastęonym razem jako startująca
Karmelek, co z Pasją?

Oczko prawe znów ma chore... 🙁
Oj Karmelek współczuje
Karmelek Niech koniuch szybko dochodzi do siebie ! :kwiatek:vv
Fin, Salucha   Szkoda ze Was nie będzie, co się również Karmelek tyczy rzecz jasna  🙂

Ja będę w brązowych bryczesach w paski, czarnej bluzie na miśku+oczywiście sztylpy i sztyblety  😉

ostatecznie jestem ubrana w jeasny,buty nike na rzepy,kurtkę brązową i czapkę fioletową z niebieską opaską  😁
Ja wstępnie czarne buty zimowe, jeansy i czarna kurtka, ale znając życie błoto jest niezłe, więc przebiorę się raczej w bryczesy brązowo-beżowe (decathlonowe) i będzie widać moje żółciaste skarpety, jak już mówiłam ;p. Ewentualnie mogę mieć czerwoną kurtkę zamiast czarnej, z futrzanym kapturem, ale zobaczę ;p. W każdym razie Karolina od Para mnie zna, Kasia od Boogie, a z Ponciochem się spotykam, także jak coś, to one będą wiedzieć kto ja jestem ;p.
i jak wrażenia po zawodach?  😉 żałuję, że nie mogłam przyjechać..
nie spotkałam nikogo poza Grafitkową, albo przynajmniej nikogo nie poznałam. Było zimno, mokro, błotnisto i szaro.:P Ale ja dość wcześnie się zmyłam.
no dzięki Poniaku! a ja to co?
wrzucicie kilka fotek? 🤣
Ascaia!  Oczywiście, że była Ascaia, ale ona jest zawsze i wszędzie🙂 A Kowi się chwaliła, że dobrze jej poszło🙂
A Kowi ma konto na re-volcie? 👀 😉
fin nie ma 🙂 ona zawsze powtarza, że nie ma czasu siedzieć w necie  😉
Fajnie było na zawodach??
a ja zamiast oglądać zawody, taplałam się w błocie z Expo i kobyłą forumowej Kornelii  😉 wróciłam mokra, przemarznięta i z rozwalonym palcem  😁
Orientujecie się czy w okolicach Lublina jest jakaś stajnia, która oferuje naukę jazdy w stylu western?
mimo pogody i błota było suuuper  😁
Grafitkowa krzaki atakują! 🏇  😂
Pogoda nie ma znaczenia gdy jest dobra zabawa
Nikaa w poprzednie wakacje starałam się znaleźć coś takiego dla siebie i konia  😉 pamiętam że był jeden pan z okolic Zamościa bądź Kraśnika, niestety więcej nie mogę powiedzieć na ten temat.
Malaaa a ja mam Twoje zdjęcia:P
wiem;D hyhy.. wyślesz?  :kwiatek:
A my wczoraj z siwkiem debiutowałyśmy na parkurze 🙂 Szkoda, że wszyscy mieli aparaty i 'nikt nie robił zdjęć'. Może ma ktoś stąd jakieś nasze zdjęcia, ew. Ani G. na Europie? Byłabym bardzo wdzięczna. Szkoda nie mieć żadnych zdjęć z pierwszych zawodów ;D
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się