Chodzi mi tylko o samo zajeżdżenie. Koń i tak ma iść na sprzedaż, a jak wiadomo zajeżdżonego konia łatwiej sprzedać. Jeżeli się nie sprzeda, będzie na własny użytek, rekreacyjny 😉.
Ale też nigdy nie wiadomo pod jakim kątem konia zajeżdżać, nie wiadomo jacy kupujący się trafią... I czywiście zależy też od tego jakie koń ma predyspozycje, jeżeli ma ujeżdżeniowe, to po co pchać go w skoki, i na odwrót 🙂
Kochane Lublinianki 🙂 mam prośbę - popytajcie wśród znajomych "koniarzy" czy nie szukają konia do współdzierżawy 🙂 z góry dzięki :kwiatek: jakby coś to moje gg 8681606 może i mi uda się wpaść w niedzielę do Bon 😉
Grafitkowa, salucha dzięki :kwiatek: dlaczego szkoda, że w Pólku? za oknem zima a my mamy taką dużą hale 🙂 jedyny minus to brak dojazdu 🙁 najlepiej jest mieć samochód 🙂
Właśnie, ten dojazd, czy też jego brak ... Jak coś to ja w sobotę na zawodach w Bon będę około 7 rano, bo w niedzielę jest odznaka, a moja koleżanka która jedzie sreberko prosiła abym poprowadziła jej ten ostatnio trening 😁 Nie wiem czy to mądre robić sobie trening dzień przed odznaką, ale to jej wybór. Z drugiej strony gdyby jej kobyła była tylko ruszona to by ją rozniosła 👍
martika, salucha Będziecie na zawodach lub odznace w Bonanzie ? 😀
Mi dopiero prąd podłączyli... Awaria na całe miasto... Jak wyjrzałam przez okno to myślałam, że zawału dostanę 🤔 A miałam w planach dzisiaj ruszyć 2 konie. Skończyło się, że nie wyjdę z domu w ogóle, bo nawet nie wiem gdzie są moje buty zimowe, a z koniem zdecydowanie nie chcę się zabić...
Ja na całe szczęście żadnej awarii nie miałam ... Wszyscy są przeciwko abym miała konia od Enii, tzn. że daleko, dojazdy w roku szkolnym, 3 godz. w obie strony, że zimno że brak hali itp. 2 godz. słuchałam tego ze strony moich rodziców+babci 🤔 😤 I co usłyszałam pod koniec tej niekończącej się dyskusji ? Zajdź sobie konia w Bonanzie 😵 🤔
ale fajna pogoda, niedługo będzie można jeździć w tereny po śniegu 🙂
jednak dobra stajnia to podstawa- dopiero wróciłam ze szkoły, zaraz korki i do konia dojadę dopiero późnym wieczorem, a wcale się o niego nie martwię 😉 no i hala, ahhh hala 😀 (muszę się nacieszyć, bo nigdy wcześniej nie staliśmy w stajni z halą)
I jak, kto na 100 będzie jutro? Ja będę od ok. 9, jednak zmieniam strój 😁. Zapewne będę ubrana w brązowo-beżowe bryczesy z decathlonu i charakterystyczne, żółte skarpetki 😁. No i czarna kurtka 😉.