Czy jest ktoś zainteresowany wizytą Lee Holen w Lublinie? Lee w przyszłym tyg przyjeżdża do Polski i jeżeli zbierze się grupa,to może przyjechać do Lublina. Chętnych proszę o kontakt na pw.
Do mnie przyjeżdżał doktor Kotowicz. Pewnie ktoś z Chełma też, bo wiem, że ludzie wspominali, ale nie przypomnę sobie o kim mówili. Do nas wszyscy specjaliści mają daleko 😕
Może powinnaś określić czego szukasz - pensjonatu, szkółki, możliwości treningu, pracy. Ale w tym przypadku to chyba bez znaczenia, bo z sensem to chyba nie ma nic... Ale mogę nie wiedzieć wszystkiego.
Zapraszam na kurs z Haliną Gronowską 12-13 sierpnia w stajni w Sadłowicach. Możliwe również wykupienie dodatkowego treningu w piątek (11.08). Cena za kurs dla osób spoza naszego pensjonatu to 600 zł w tym pobyt konia od piątku do niedzieli (siano, owies, słoma). Trening w piątek dodatkowo płatny 150 zł. Mała, kameralna grupka i brak słuchaczy gwarantuje spokój i dobre warunki do nauki 🙂 Jest to okazja ponieważ wolne miejsca pojawiły się ze względu na urlopy pensjonariuszy 🙂 Na Fb naszej stajni dostępne są galerie z poprzednich kursów. [[a]]https://www.facebook.com/Stajnia-Sad%C5%82owice-1880931702136387/[[a]] edit: wszelkie pytania proszę kierować na Fb lub na mojego maila pilotek@autograf.pl
Orientuje sie ktos czy w lubelskim PZHK jest zawsze ktos w biurze w tygodniu kto przerejestruje mi konia, czy trzeba sie umawiac? Bede musiala tam jechac w godzinach pracy, a u mnie w robocie oblozenie zmienia sie mocno dynamicznie i nie chce sie umawiac na okreslona godzine bo moge jednak nie moc wyskoczyc
Słyszeliście o dwóch powstających stajniach na północ od Lublina? Jedna ma być wolnowybiegowa z fajnymi warunkami do treningu, druga typowo sportowa. Niedawno otworzyła się stajnia w Bogucinie. Fajnie, że lubelskie się rozrasta pod względem jeździectwa 🙂.