Ja też chyba będę na zawodach w Bonanzie 🤣 Jako widz oczywiście, chociaż jak będzie zimno to nie ruszam się z domu 😁 breakawayy świetnie Cię rozumiem jeśli chodzi o brak chęci do nauki 🙄
breakawayy Ja mam sprawdzian i kartkówkę i do tego jeszcze jeden sprawdzian we wtorek. Nic, kompletnie nic nie umiem i czytam z zeszytów, podręczników i też nie mogę nic zapamiętać. 🤔 Grafitkowa jestem tego samego zdania 😀 A tak nawiasem, ja będę ubrana w strój konkursowy, a kucik mój pewnie w jagodowym czapraku wystąpi... Także po konkursie najwyżej zagadajcie jak mnie nie znajdziecie.. 😁
Sprawdzian i kartkówkę mówisz? poniedziałek: sprawdzian z matmy, angielskiego, kartkówka z francuskiego i odpowiedź z pp ;] wtorek: sprawdzian z historii, po, odpowiedź z fizyki (taak...), chemii i biologii środa i czwartek na szczęście wolne... no i piątek: sprawdzian z geografii, cała grupa odpowiada z franca... fajna perspektywa 😁
O matko! 😲 Nie to ja mam lżej w tym tygodniu. Znając życie jeszcze rosyjski mnie czeka, geografia, matma no i pewnie coś z chemii... Nie nawidzę szkoły.. 🤔
ja będę jechała 2xL. Grafitkowa jak będziesz luzakowała Karoll to na 100% się poznamy 💃 ej..ej.. ja nie kojarzę,gdzie jest ta sala kominkowa 😂 ale to ja,więc u mnie to norma 😂 niektórzy coś o tym wiedzą 😁
Dziewczyny! Kogo poleciłybyście z Lublina, ew. okolic, komu możnaby oddać ogiera do zajazdki? Chciałabym, żeby to był ktoś pewny, ze spokojnym, nie siłowym podejściem do sprawy 🙂.