Forum konie »

Stajnie w Lublinie

Ja też chyba będę na zawodach w Bonanzie  🤣 Jako widz oczywiście, chociaż jak będzie zimno to nie ruszam się z domu  😁 
breakawayy   świetnie Cię rozumiem jeśli chodzi o brak chęci do nauki 🙄
spoko, ja się do wszystkim odezwę;p
O to super, jedna odważna xd.
To jak mnie ktoś pozna, to krzyczeć ;p.
breakawayy   Ja mam sprawdzian i kartkówkę i do tego jeszcze jeden sprawdzian we wtorek. Nic, kompletnie nic nie umiem i czytam z zeszytów, podręczników i też nie mogę nic zapamiętać. 🤔
Grafitkowa jestem tego samego zdania  😀
A tak nawiasem, ja będę ubrana w strój konkursowy, a kucik mój pewnie w jagodowym czapraku wystąpi... Także po konkursie najwyżej zagadajcie jak mnie nie znajdziecie.. 😁
Sprawdzian i kartkówkę mówisz?
poniedziałek: sprawdzian z matmy, angielskiego, kartkówka z francuskiego i odpowiedź z pp ;]
wtorek: sprawdzian z historii, po, odpowiedź z fizyki (taak...), chemii i biologii
środa i czwartek na szczęście wolne...
no i piątek: sprawdzian z geografii, cała grupa odpowiada z franca...
fajna perspektywa  😁
O matko!  😲 Nie to ja mam lżej w tym tygodniu. Znając życie jeszcze rosyjski mnie czeka, geografia, matma no i pewnie coś z chemii... Nie nawidzę szkoły.. 🤔
mi się nawet brać za to nie chce, postanowiłam sobie wziąć się za to o 15, ale wątpię, że mi się to uda...
jak na razie myślę sobie o Bonanzie  😁
Mnie w tym tyg. czekają sprawdziany/kartkówki/odpowiedz z : chemii, biologii, matmy, fizyki, i geografii rzecz jasna  🤣 

Jak coś, to możmy się umówić np. w sali kominkowej o określonej godz. Moge podać swój nr. tel na pw  🙂
Jak coś, to możmy się umówić np. w sali kominkowej o określonej godz.

Świetny pomysł! [ Chyba wszyscy wiemy gdzie to jest  😉 ] 
Pony tak Salina to mój koń
Znając życie zawody bedą opóźnione (bo nie pamiętam zawodów w Bonanzie, które były punktualnie) Wiec może o 10 w kominkowej ?
Mi tam Pasuje  🤣
No to super  😀
a Ty jestes Patrycja czy kupiłaś ją od niej?
pony Salinka już dawno do Patrycji nie należy 😉
I to chyba 2 czy 3 rok już... 😉
Pony ja Saline mam już jakieś 3 lata 😀
Mi się pewnie nie uda dotrzeć na 10, bo będę przy koniach się kręcić na rozprężalni 😉.
ja będę jechała 2xL. Grafitkowa jak będziesz luzakowała Karoll to na 100% się poznamy  💃 
ej..ej.. ja nie kojarzę,gdzie jest ta sala kominkowa  😂 ale to ja,więc u mnie to norma  😂 niektórzy coś o tym wiedzą  😁
Malaaa no na górze, nad stajnią ;p
Karmelek to ja się do ciebie odezwe to się razem pokręcimy 🤣jak zawsze 😉
aaa...to wiem gdzoe  🤣 ja mówiłam,że długo czająca jestem  😂
niektórzy coś o tym wiedzą  😁

wydało się! 😂
[quote author=Malaaa link=topic=80.msg352836#msg352836 date=1255269896]
niektórzy coś o tym wiedzą  😁

wydało się! 😂
[/quote]

O tak !  😁
a tak chciałam to ukrywać 🙄 no nic.. volta wszystko z ludzi wyciągnie 😂
Święta racja  😁
Dziewczyny!
Kogo poleciłybyście z Lublina, ew. okolic, komu możnaby oddać ogiera do zajazdki? Chciałabym, żeby to był ktoś pewny, ze spokojnym, nie siłowym podejściem do sprawy 🙂.
Wierzchowscy🙂
Właśnie to przerabiałam, ale pewnie cenowo dość wysoko...
Breakawayy zależy czy wolisz mieć konia do skoków czy ujeżdzenia
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się