Mieszka w okolicach Białej Podl. ale z tego co wiem jeździ po całym województwie. Radzę uważać 🙁 u mnie robił pierwszy i ostatni raz. Tylu już nie pozwoliłam mu przekuwac
🏇 🏇 🏇 Znana jest ostateczna data wizyty Lee Holen! Będzie to 22.04.2016 Koszt wizyty 300zł plus koszty dojazdu z Wawy podzielone na ilość koni (przy 10 koniach to ok 20-30 zł) Każdy zdecydowany na wizytę zobowiązany jest do wpłaty zaliczki w wysokości 100 zł Lee przyjeżdża z tłumaczką Większość pacjentów jest ze stajni w Elizówce i pojedyncze konie prosimy o przyjazd do Alexandra, nie ma możliwości przyjazdu do jednego konia. Przyjazd do kilku koni z innych stajni będzie uzgadniany indywidualnie. W przypadku dużego zainteresowania jest możliwość nawiązania stałej współpracy!!! Wszystkich zainteresowanych bardzo proszę o jak najszybszy kontakt pod nr: 505-916-494
generalnie każda gmina ma przynajmniej jeden sklep z paszami, węglem, nawozami - takie wszystko w jednym, ale to tylko melasowane, niemelasowane trzeba zamawiać przez neta chyba że o czymś nie wiem 😉
Czy byłby ktoś skłonny wypożyczyć na 1 trening ( na 3 godziny dosłownie) siodło Prestige Lucky Dressage ? Mogę odwdzięczyć się na różne sposoby: może ktoś zastanawia się nad kupnem siodła Wintec Isabell Werth, Windsor Elite lub equipe Olympia - mogę też wypożyczyć na testy. Mogę także odwdzięczyć się wyjazdem w teren na moim koniu, lub w jakiś inny dowolny sposób 🙂
dzięki, dzwoniłam i okazało się, że właściciel tego sklepu w Elizówce mieszka na Krakowskim Przedmieściu i mozna się z nim w tych okolicach umawiać na odbiór tak więc idealnie.
Cześć, znajoma z innego województwa poszukuje stajni w Lublinie i okolicach. Warunki: padok(pastwisko), ujeżdżalnia zewnętrzna, dobra opieka. Mogą byc rownież stajnie przydomowe. W jej imieniu dziękuje za wszystkie propozycje🙂
alwawszczak Ta w której teraz jeżdżę spełnia wszystkie warunki, ale niestety jest w stajni więcej koni niz miejsc i nie prędko się to zmieni. Spróbujcie może na Ku słońcu (pastwiska są, z wypuszczaniem tylko się dogadać, plac zewnętrzny duży, malutka hala, duzo pensjonariuszy). I widziałam ciekawy ośrodek w Krężnicy, plac jest pastwiska jakies też. Ale tylko przejazdem bylam, moze ktos cos więcej wie,
I pytanie, które juz kilka razy się tutaj zapewne pojawiło, no ale może nastąpiła jakas zmiana. Postanowiłam ruszyć sie w końcu i zdać BOJ. Szukam stajni ( lub człowieka z koniem) w której przygotują mnie do tego. Tak w okolicach wrzesnia chciałabym zacząć i najlepiej w tym roku jeszcze zdać. Wiecie cos na ten temat? Wszystkie opcje wchodzą w grę, dzierzawa konia+treningi, same treningi, sama dzierżaw+osoba z zewnętrz do treningów. Chodzi mi o to żeby to bylo zrobione dobrze, zwracanie uwagi na szczegóły itp. A nie tylko klepanie tylko i nauka czworoboku na pamięć. Możecie pisac na PW, najlepiej od razu z tym jak wyszło by to finansowo.
Witajcie Chcialam Was prosic o sugestie i propozycje nt. stajni i osrodkow jezdzieckich w Lublinie, gdzie jest instruktor ukierunkowany na naturalne metody jazdy i pracy z konmi. Kompletnie nie znam miasta, okolice blizsze i dalsze chyba narazie srednio wchodza w gre:/ bo nie mam auta, stad taka prosba.. Bede wdzieczna za kazda pomoc i ewentualnie przekazany kontakt. Nawet jesli w danym momencie osoba nie jest zatrudniona jako instruktor w osrodku, ale ma uprawnienia i moze byc zainteresowana wspolpraca, rozwaze kazda opcje. Z gory ooogromnie=] dziekuje i pozdrawiam K
Pozwolę sobie ponowić pytanie, które już kilkakrotnie się tutaj pojawiało, ale może coś się zmieniło w tej kwestii. Gdzie, w jakiej stajni, u kogo jest możliwość ambitniejszego (poziom klasy L min.) i porządnego potrenowania pod kątem skoków w przypadku braku swojego konia? Na pewno odpada Fidelius.
Muchozol dokładnie, ale na wakacje wyjeżdżam, a potem w okresie zimowym nie chciałabym robić przestoju w jakiejś robocie, no i nie wiem czy finanse mi pozwolą na dalszą dzierżawę (zawirowania rodzinne).