Forum konie »

Stajnie w Lublinie

to postawie ją przed faktem dokonanym,że ma mnie z Tobą poznać  😁 bo jak nie to  🤬
Ok xd a jak nie, to ja podejdę, ale z tym może być problem, bo ja z natury nieśmiały człowiek jestem  😁.
A z Parysem mogłaś mnie widzieć w Tarce, bo jakiś czas z nim łaziłam po rozprężalni, jak Karolina poszła parkur oglądać ;p. Bardzo miły konik ;p.
O tak, Par jest kochany, ale nie przy wprowadzaniu do przyczepki ... 🏇 
Grafitkowa a tak  🚫 to co w końcu z koniem do dzierżawy?
Więc tak, konia praktycznie mogę mieć już  Ale jeden problem musze mieć swoje siodło. Miałam mieć juz wczoraj, bo mój tato przyjechał z Holandii i miał mi to sfinansować, ale nie wie w jakim bankomacie  w Świdniku może sprawdzić stan konta, był w dwóch bankomatach, i nie czyta karty Holenderskiej, a wie ze jakieś bankomaty czytają...Tylko pytanie które to ...
Więc sytuacja mnie dobiła ;/
[Ten spis był robiony parę miesięcy temu wiec nie ma nic dziwnego w tym że ceny się zmieniają i warunki tez. A ceny się zmieniają ciągle wiec jeśli ktoś chce coś dodać lub zmienić w spisie musi napisać do jednej z moderatorek o to by cos zmieniła/poprawiła.
Swoją droga patrząc na warunki w Dominowie nigdy bym konia tam za tyle kasy nie postawiła.

dlatego najprawdopodobniej się wyprowadzamy w przyszłym tygodniu wycieczka po stajniach :P
co nie hostka??  😁 😁 😁

Malaaa trzeba być oryginalnym :P
mogę się przyłączyć do wycieczki? 🏇

Coraz trudniej w Lublinie i okolicach o pensjonat w przyzwoitych warunkach i przystępnej cenie....
fin jeśli chcesz to pewnie, że możesz 😀

Grafitkowa no niestety 🙁

a ja mam tak na prawdę 2 wymagania 1. hala, 2. wybieg - mam młodego konia, który powinien chodzić, a nie bardzo jest go gdzie puszczać bo albo łepetyna rozwalona, albo podbity albo coś tam innego i najgorsze jest to, że nie tylko on jest cały porozwalany :/
Dokładnie hala i wybiegi  to podstawa 🙂 I raczej wolałabym aby obornik był wybierany minimum raz w mies. a nie tak jak w pewnej stajni w której jeździłam...czyli raz na rok  🤔wirek: 
Grafitkowa, na 99% powinien przeczytać kartę i umozliwic spr konta bankomat Euro-netu. W Lbn masz taki np w plazie czy na krakowskim koło cukierni sąsiadującej z Reifeisen bank i jakas galeria sztuki czy fotografii

pozdrawiam 🙂
Arroch bylas przy rozmowie ;-) poczekamy zobaczymy , najwyzej z dnia na dzien zabierzemy konie, tak jak i podwyzki nas zaskocza ;-)

Eni a gdzie ty trzymasz konia lub jezdzisz ? jezeli mozna wiedziec ;-)

a ja mam tak na prawdę 2 wymagania 1. hala, 2. wybieg

i za to kocham stajnię, w której stoimy  😉

Grafitkowa a jakiego konia będziesz dzierżawić?
smarcik Można wiedzieć gdzie stoicie  😀 ?
Jeżeli będę miała siodełko to Glorie forumowej Enii  😀

edit. Kornelia Ależ ja jestem pusta !  :emot4:  Przecież wczoraj byłam i na krakowskim i w plazie ...
Odpowiem za Smarta 😀 Stoimy w Bystrzejowicach  😅
Arroch bylas przy rozmowie ;-) poczekamy zobaczymy , najwyzej z dnia na dzien zabierzemy konie, tak jak i podwyzki nas zaskocza ;-)

no byłam i w sumie z tymi jazdami na godziny to nie głupi pomysł 😀 będzie mniej ludzi ze szkółki, bo nie sądzę, żeby im się to podobało 😉
i mam nadzieję, że z tym remontem padoków mówił na serio...

Stoimy w Bystrzejowicach 

Macie może jakieś fotki stajni? i wybiegów  🤣
hostka Ja trzymam konie u siebie w przydomowej stajni  😉 A Grafitkowa będzie jeździć na jednym z moich poniaków 🙂
Oho ja też się cieszę, że mi się stajnia z halą trafiła... i, że się boks znalazł. [ Na który i tak czekałam 5 miesięcy...]
Więc tak, konia praktycznie mogę mieć już  Ale jeden problem musze mieć swoje siodło. Miałam mieć juz wczoraj, bo mój tato przyjechał z Holandii i miał mi to sfinansować, ale nie wie w jakim bankomacie  w Świdniku może sprawdzić stan konta, był w dwóch bankomatach, i nie czyta karty Holenderskiej, a wie ze jakieś bankomaty czytają...Tylko pytanie które to ...
Więc sytuacja mnie dobiła ;/

Polskie bankomaty nie czytaja stanu zagranicznych kont - a konkretniej zaden nie czyta mi mojej karty brytyjskiej (euronetowy TEZ nie  😤 ) . Moze to sprawdzic w sumie tylko telefonicznie/przez internet w swoim banku holenderskim.

Arroch
, ja mam kilka fot z bystrzejowic boksowo-wybiegowych, ale to ew. dopiero jutro bo ciagle mamy w domu awarie sieci i nie moge nic wstawic, bo nie mam neta. a na uniwerek ich ze soba nie zabralam

ale potwierdzam, jest super  😉
Ale właśnie, mojego taty koleżanka gdzieś te pieniądze wypłaca...tylko gdzie  🤔
Widzę, że mamy inwazję lubelskich szczypiorków: Karmelek, Pansy, Salucha...
moda na voltę nastała?? 😂

nie wiecie co z hala w Dakarze? Stoi już?
Widzę, że mamy inwazję lubelskich szczypiorków: Karmelek, Pansy, Salucha...
moda na voltę nastała?? 😂

Bo się Karmelek wziął do roboty i wszystkich zachęca!  👍
Kto to Pansy? 😡
zobaczymy jak długo wytrwacie... albo kiedy was stąd ktoś wykurzy...  😎

Pansy to jakaś dziewczyna z Pólka, wnioskuję po wypowiedzi w wątku o hubertusach...
zobaczymy jak długo wytrwacie... albo kiedy was stąd ktoś wykurzy...  😎

Pansy to jakaś dziewczyna z Pólka, wnioskuję po wypowiedzi w wątku o hubertusach...

Zgadza się [;
Poncioch no nie bądź taka! Nie zrażaj!  😁
ja? ja to jestem mały pikuś! chociaż jestem na volcie ( jeszcze tej starej) od początku 2006 roku, to mało piszę, bo nie mam ani wiedzy, ani doświadczenia, którym mogłabym się podzielić...  😡

z resztą, co ja będę pisała, same się przekonacie jak to czasem ze szcypiorami bywa ( powiało grozą... 😂 )
Poncioch  o tak ! powiało grozą  😁
yyyyy, sorki, ja niekumata jestem 😀, ale "szczypiorami"? ;D
jest taki starovoltowy podział na geriavity i szczypiorki, ot co
O kurcze, to ja jestem nowovoltowa, nie znałam tego podziału 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się