Ok xd a jak nie, to ja podejdę, ale z tym może być problem, bo ja z natury nieśmiały człowiek jestem 😁. A z Parysem mogłaś mnie widzieć w Tarce, bo jakiś czas z nim łaziłam po rozprężalni, jak Karolina poszła parkur oglądać ;p. Bardzo miły konik ;p.
Więc tak, konia praktycznie mogę mieć już Ale jeden problem musze mieć swoje siodło. Miałam mieć juz wczoraj, bo mój tato przyjechał z Holandii i miał mi to sfinansować, ale nie wie w jakim bankomacie w Świdniku może sprawdzić stan konta, był w dwóch bankomatach, i nie czyta karty Holenderskiej, a wie ze jakieś bankomaty czytają...Tylko pytanie które to ... Więc sytuacja mnie dobiła ;/
[Ten spis był robiony parę miesięcy temu wiec nie ma nic dziwnego w tym że ceny się zmieniają i warunki tez. A ceny się zmieniają ciągle wiec jeśli ktoś chce coś dodać lub zmienić w spisie musi napisać do jednej z moderatorek o to by cos zmieniła/poprawiła. Swoją droga patrząc na warunki w Dominowie nigdy bym konia tam za tyle kasy nie postawiła.
dlatego najprawdopodobniej się wyprowadzamy w przyszłym tygodniu wycieczka po stajniach :P co nie hostka?? 😁 😁 😁
a ja mam tak na prawdę 2 wymagania 1. hala, 2. wybieg - mam młodego konia, który powinien chodzić, a nie bardzo jest go gdzie puszczać bo albo łepetyna rozwalona, albo podbity albo coś tam innego i najgorsze jest to, że nie tylko on jest cały porozwalany :/
Dokładnie hala i wybiegi to podstawa 🙂 I raczej wolałabym aby obornik był wybierany minimum raz w mies. a nie tak jak w pewnej stajni w której jeździłam...czyli raz na rok 🤔wirek:
Grafitkowa, na 99% powinien przeczytać kartę i umozliwic spr konta bankomat Euro-netu. W Lbn masz taki np w plazie czy na krakowskim koło cukierni sąsiadującej z Reifeisen bank i jakas galeria sztuki czy fotografii
Arroch bylas przy rozmowie ;-) poczekamy zobaczymy , najwyzej z dnia na dzien zabierzemy konie, tak jak i podwyzki nas zaskocza ;-)
no byłam i w sumie z tymi jazdami na godziny to nie głupi pomysł 😀 będzie mniej ludzi ze szkółki, bo nie sądzę, żeby im się to podobało 😉 i mam nadzieję, że z tym remontem padoków mówił na serio...
Więc tak, konia praktycznie mogę mieć już Ale jeden problem musze mieć swoje siodło. Miałam mieć juz wczoraj, bo mój tato przyjechał z Holandii i miał mi to sfinansować, ale nie wie w jakim bankomacie w Świdniku może sprawdzić stan konta, był w dwóch bankomatach, i nie czyta karty Holenderskiej, a wie ze jakieś bankomaty czytają...Tylko pytanie które to ... Więc sytuacja mnie dobiła ;/
Polskie bankomaty nie czytaja stanu zagranicznych kont - a konkretniej zaden nie czyta mi mojej karty brytyjskiej (euronetowy TEZ nie 😤 ) . Moze to sprawdzic w sumie tylko telefonicznie/przez internet w swoim banku holenderskim. Arroch, ja mam kilka fot z bystrzejowic boksowo-wybiegowych, ale to ew. dopiero jutro bo ciagle mamy w domu awarie sieci i nie moge nic wstawic, bo nie mam neta. a na uniwerek ich ze soba nie zabralam
ja? ja to jestem mały pikuś! chociaż jestem na volcie ( jeszcze tej starej) od początku 2006 roku, to mało piszę, bo nie mam ani wiedzy, ani doświadczenia, którym mogłabym się podzielić... 😡
z resztą, co ja będę pisała, same się przekonacie jak to czasem ze szcypiorami bywa ( powiało grozą... 😂 )