Forum konie »

Stajnie w Lublinie

hostka,
Stajnia Arizona ( www.arizonalublin.pl )
Jest mała hala namiotowa, ujeżdżalnia, lonżownik, wybiegi, 2 pastwiska, ładne tereny dookoła, koniowóz na miejscu, zaplecze sanitarne... 😎
Poza tym bardzo mili właściciele i wspaniali pensjonariusze 😉
450 zł / mc
Oliwia startujesz? Pasja, Garda?  😉
Poncioch Pasja  😀
a jak ta hala wyglada dokladnie , bo u nas tez namiotowa , wiec jestem przyzwyczajona ;-)
Ja może będę. Bez mojego bułanego myszatka, ale za to z aparatem 😉
A powiedz ktoś, gdzie i kiedy mozna będzie zobaczyć listy startowe?
Może będą na stronie bonanzy?
Poncioch Pasja  😀

no to bardzo super, tak więc uprzedzam że się do was przykleję i będę rozpieszczać kuckę cukierasami. nawet nie pytam o twoją zgodę  😁 😁

a tak nawiasem to witam na revolcie  😉
a jak ta hala wyglada dokladnie , bo u nas tez namiotowa , wiec jestem przyzwyczajona ;-)

hmm biały namiot 19x20m (z tego co pamiętam...)
nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć, gdzieś w tym wątku wstawiałam jej zdjęcie z zewnątrz 😉
Karmelek1700 to ja Ciebie kojarzę, po koniach przynajmniej ;p.
Poncioch jak będziesz mieć derkę (no nawet jak nie będziesz mieć xd) to się tam zgadamy i ja też chcę cukierka dać kucykowi!  😁
Może będą na stronie bonanzy?

Albo ona jest jakaś nie nadążająca za bonanzowym życiem, albo ja z niej korzystać nie umiem.  🙄 Tak w ogóle, to Oliwia, ja Cię muszę jakoś wyhaczyć, bo będziesz chyba jedną z nieweielu jaką znam osobiście ^^
Oliwka, witamy na Re-Volcie! 💃
(pomóż mi namówić Agatę, żeby też założyła konto :cool🙂
Poncioch jak będziesz mieć derkę (no nawet jak nie będziesz mieć xd) to się tam zgadamy i ja też chcę cukierka dać kucykowi!  😁

derka będzie, cukierki też bo ostatnio kupowałam u rafalskiego 2 różne smaki ale moja Panienka żadnych nie raczyła zjeść, księżniczka rozpieszczona...   😁

o właśnie, Fin wyciągnij Agatę na zawody bo dawno jej nie widziałam ;P i wspólnie ją nawrócimy na voltę  🏇

zdjęcie z wakacji, kiedy jeszcze była w trakcie budowy 😉

Poncioch, tym razem musimy się spotkać! Wiesz, że Twoja kasa do mnie jeszcze nie dotarła 🤣 Muszę się spotkać z Zygzaczkiem 🤣
(wiesz o jakiej Agacie mowa? nie o tej, której dawałaś kasę - ona tu jest Zygzak, tylko o Agatę od Saliny 😉 )
wiem wiem o która Agatkę ci chodzi  😎
I mam nadzieję że tym razem nie wywiniesz mi takiego numeru jak ostatnio. Wiesz chyba o czym mówię.  🤬
Przepraszam bardzo 🤣 to Ty mi wywinęłaś numer... kto wyjeżdża w połowie zawodów i wraca pod koniec? 😎

Doooobra, koniec 🚫
🚫 o Oliwka  🙂 cześć  😀
Przepraszam bardzo 🤣 to Ty mi wywinęłaś numer... kto wyjeżdża w połowie zawodów i wraca pod koniec? 😎

pół godziny mnie nie było  😁
fin, Zygzaczka najpierw korzystała z końcówki wakacji, a teraz przeżywa szok pierwszych dni na uczelni.

Karmelek1700, Pasyjka jest wykupiona z LKJtu czy to tylko dzierżawa? Bardzo mi się ten koniczek podobał jak pracowała przy koloniach w LKJcie.
hostka w pierwszym poście tematu na pierwszej stronie jest spis stajni w Lublinie i okolicach. Zobacz go sobie i ewentualnie powiedz która Cie zainteresowała a my rozwiniemy by nie wypisywać tu znowu wszystkich stajni 😉
To jak, kto w końcu będzie ?  🤣
w Bonanzie ja będę na 200% ! bo mam całe 10 min drogi od domu 😂

Mała - pamiętaj, jak coś to testujemy sposób "na komórkę"  🤣

i mam małą uwagę:
11)Stajnia w Dominowie- Pensjonat 400zł, ujeżdżalnia piaszczysta, wybiegi (konie wypuszczane).
pensjonat kosztuje 500 zł teraz ale od listopada 550 zł, ujeżdżalni piaszczystej brak - nie ma w ogóle gdzie jeździć na dworze, hala jest - namiotowa, a wybiegi dość małe, bo nam największy rozmontowali :/
No to faktycznie daleko masz  😁  Ja to mam całe 15 min. busikiem  👀
o nie ta hala jest naprawde podobna do naszej , musze ja obejrzec na zywo ;-) jezeli taka sama i arizona nie zapowiada podwyzki cen przez najblizsze pol roku to nie mam co sie zastanawiac ;-) , wlasnie interesuje mnie stajnia z hala , zeby byla mozliwosc jazdy wieczorem , puszczanie koni na wybieg , i pytanie typu jazd tzn czy nie ma ograniczonych godz.jazd na hali bo u nas jest tak ze do godz. 18 jest szkolka od wt do pt . / i jest problem jak ktos chce jezdzic wczesniej , do tego nie mamy ujezdzalni na zew. / , a wybiegi sa male i z kamieniami , i jeszcze nie mila atmosfera ostatnio (,
Arroch nasz plan jest obłędny  😂
ja się pewnie będę kręciła gdzieś koło Karoll i Parysa, Arroch no i jeszcze kogoś tam  😁
i będę ubrana w bryczesy i chyba kurtkę brązową.
moge jechac a odznace tylko ujezdzenie i zdawac teorie a nastepnym razem skoki?
bede tez na 200 % na zawach odwiedzic stare śmieci;]
Tak, tak hej wszystkim! 😀
Fin postaram się  😎
Ascaia Pasyjka kupiona już drugi rok leci  😉
No to pozytywnie, że trafiła w prywatne ręce.
Ja też się pewnie objawię na chwilkę w Bonanzie, ale jak to ja - przemknę, przywitam się z kiloma osobami i będę uciekać.
w Bonanzie ja będę na 200% ! bo mam całe 10 min drogi od domu 😂

Mała - pamiętaj, jak coś to testujemy sposób "na komórkę"  🤣

i mam małą uwagę:
11)Stajnia w Dominowie- Pensjonat 400zł, ujeżdżalnia piaszczysta, wybiegi (konie wypuszczane).
pensjonat kosztuje 500 zł teraz ale od listopada 550 zł, ujeżdżalni piaszczystej brak - nie ma w ogóle gdzie jeździć na dworze, hala jest - namiotowa, a wybiegi dość małe, bo nam największy rozmontowali :/

Ten spis był robiony parę miesięcy temu wiec nie ma nic dziwnego w tym że ceny się zmieniają i warunki tez. A ceny się zmieniają ciągle wiec jeśli ktoś chce coś dodać lub zmienić w spisie musi napisać do jednej z moderatorek o to by cos zmieniła/poprawiła. 😉
Swoją droga patrząc na warunki w Dominowie nigdy bym konia tam za tyle kasy nie postawiła.
Czy w tym roku planowane są w zimie zawody na Felinie?
Malaaa to Karolina mnie zna 😉 wie dobrze jak wyglądam 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się