ja latałam cały czas po rozprężalni, od początku do L, z przerwami drobnymi ;p na licencyjnym sobie odpoczywałam przy stoliczku obok sędziów, to zdążyłam się dobrze przyjrzeć ;p
Fin,ja wiem 🤣 jakoś tak samo wychodzi,że dużo ludzie jest wokół mnie, ale fajnie jest wtedy 🏇 breakawayy nie zagadałaś w Tarce to musisz zagadać w Bonanzie 😁 a z kim byłaś? pony bonanza jest 17.10 😉
Malaaa Nie załamuj ! To ja już zgłupiałam ! Na lzj jest napisane że 10.10 są zawody, a 17.10 odznaka Same zobaczcie http://www.lzj-konie.pl/kalendar.htm
Edit. Chyba że ja jestem na tyle ciemna i niedoinformowana (baaardzo możliwe) że coś pozmieniali a ja nic nie wiem.
Na miejscu byłam, z Tarką 😁. Luzakowałam Ewelinie Faber, potem prezentowałam źrebaka na czempionacie i rajd jechałam 😉. Mnie zapewne będzie można poznać po czarnej koszulce, ze zdjęciem takim jak na moim avatarze z przodu i napisem TARKA JUMPING TEAM na plecach ;p no chyba, że bardzo zimno będzie
Czy ktos ma moze jakis kontakt z osoba ze Zwiazku do ktorej sie mozna zwrocic w sprawie wynikow z zawodow i licencji ?? Bo jakegokolwiek numeru tel brak na stronie ......
Oho! Widzę że dużo ludzi w Bonanzie się pokaże 😉 Ja też mam zamiar przyjechać, ale to jeszcze nie do końca powiedziane. Złapało mnie ostatnio zapalenie krtani. 🙄
a nie wiem czy poznam ;p ja się będę kręcić na pewno z Tarką, obok Ani Sz. na koniach: Hortensja i Bejrut 😉 jak już wcześniej pisałam w koszulce TARKA JUMPING TEAM xd
Ja na 100 % będę miała brązowy bezrękawnik, z kapturem, wiązany na plecach 🙂 Co do spodni, to zapewne bryczesy, lub granatowe jeansy 😉 I standardowo będę z aparatem na szyi 🙂😉 Będę sie kręciła koło Karoliny i Parysa oraz Kasi i Boogie 😉
dziewczyny pomocy ;-) w stajni w ktorej trrzymam z miesiaca na miesiac jest podwyzka ! nie wiem co bedzie dalej chyba do konca roku bedzie tysiac zloty (, szukam stajni z dojazdem jakims szybkim w Lublinie lub okolicy , mozecie mi podac jakie sa stajnie z jakimi warunkami i ceny ....bede bardzo wdzieczna