Prałam w Baskilu teraz kilka padów i jestem bardzo zadowolona 🙂 chyba w życiu nie były takie czyste. Ja polecam jak najbardziej. Z ciekawostek dodam, że jest też możliwość napraw uszkodzonego padu przez profesjonalistkę 😉
Orientuje się ktoś może ile Dr Kusy bierze za USG??? nie wiem na ile się jutro szykować :kwiatek: (jeśli to ma znaczenie- chodzi o USG Mięsnia dwugłowego uda przedniej nogi)
Witam serdecznie. Czy ktoś z Was kojarzy ogiera śląskiego Aragon (Neolit-Arabeska). Koń stoi na punkcie właśnie w lubelskim W Rogowie u p.Drąg Jolanty. Może ktoś z Was pomóc :kwiatek:
Jadę do Lublina w piątek i przy okazji chciałam się rozejrzeć za pensjonatem dla konia Kto zna/poleca/odradza te stajnie : arizona, drwal, uniszowice, kapriola,bonanza Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje na ich temat 🙂
biczowa, Jasnulek dosc pokaznie, Maciej tez troszke, ale nie widac tego bardzo. Ja mam takie pytanie: gdzie w tym momencie znajduje sie LZHK, jak tam dojechac z okolic UP i czy okolo 10 bedzie juz otwarte? Bylabym wdzieczna za pomoc 🙂
Biczowa Na 11 koni, lnieje tak że widać na zgrzeble może z 6, reszta czeka chyba na prawdziwą wiosnę 😉 Przynajmniej tak było w sobotę, bo postanowiliśmy wszystkie konie przeczyścić.
Dzisiaj z czyszczenia całego uwalonego konia, na iglaku było kilka włosków na krzyż, już by gówniarz mógł wylinieć :/ Zazdraszczam wam dziewczyny liniejących koni 😁
biczowa, Jasnulek dosc pokaznie, Maciej tez troszke, ale nie widac tego bardzo. Ja mam takie pytanie: gdzie w tym momencie znajduje sie LZHK, jak tam dojechac z okolic UP i czy okolo 10 bedzie juz otwarte? Bylabym wdzieczna za pomoc 🙂
[quote author=Jasnowata link=topic=80.msg2043511#msg2043511 date=1395158838] biczowa, Jasnulek dosc pokaznie, Maciej tez troszke, ale nie widac tego bardzo. Ja mam takie pytanie: gdzie w tym momencie znajduje sie LZHK, jak tam dojechac z okolic UP i czy okolo 10 bedzie juz otwarte? Bylabym wdzieczna za pomoc 🙂
Przenieśli się z Mełgiewskiej? 👀 [/quote]
A właśnie nie wiem, bo już 5 lat nie interesowałam się związkiem i wolę dopytać, bo sprawę mam dość pilną do załatwienia 🙂
Czy w Lublinie lub okolicach można gdzieś kupić sianokiszonkę w workach/kostkach? 👀 Koń ma dostawać z zalecenia weta, a balot się na bank przy jednym koniu zepsuje 🙁
UWAGA! Ze stajni Alexander Elizówka wczoraj skradziono 3 siodła, 2 marki Prestige (Venezia i Michel Robert) i jedno marki Stubben. Jeżeli ktokolwiek zobaczy jakieś podejrzanie tanie siodło do sprzedania lub wie cokolwiek co mogłoby pomóc bardzo proszony jest o pomoc.