Probowałam przebrnąć przez cały wątek,a le coś czuję, że nie dam rady... Czy ktoś mógłby polecić mi pensjonat dla koni z wybiegami, gdzie konie są wypuszczane, boksy czyste. Zależy mi na niskiej cenie 300-350 (maaax 400 zł), może być dalej od Lublina, ale taki żebym miała pewność, że koń ma dobre warunki. Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi 🙂
Wstawiam do Bystrzejowic jednego, ale szukam już powoli jakiegoś miejsca na emeryrturkę, a poza tym niewykluczone, że będę lada moment potrzebować miejsca dla młodego konia żeby go "przechować przez zimę" zanim rozpocznie pracę na wiosnę... Bystrzejowice są RE-WE-LA-CYJ-NE, tylko, że boksów brak jak na razie, a poza tym dla młodziaka, ktory jest niezajeżdżony jeszcze nie potrzebuję aż takich warunkow 🙂
Mam takie pytanko całkiem z innej beczki... Możecie mi polecić jakiegoś trenera w Lublinie i okolicach który to dał by radę dojeżdżać do prywatnej stajni w Lbn ? Z góry dzięki :kwiatek:
Tak, tak kucyki zostają, ale w chwili obecnej gdy rozstaje się z jeżdzonym przeze mnie koniem, a zostaje mi tylko moja staruszka, to już nie ma dla mnie aż takiego znaczenia 🙂. Natomiast szukam czegoś na wypadek jakby udało mi się coś kupić... uf... byle do połowy października 🙂
Ja będę na 99% 🏇 Ale niestety tylko w roli obserwatora-fotografa 🤔 Ale dobre i to 🤣 I może wreszcie kogokolwiek poznam 😁 Nie to co nad zalewem Zemborzyckim 👀 Mówić jak będziecie ubrane ! Zawsze łatwiej 😁
ooo Malaaa było od razu tak mówić, że to Ty na Georginii jeździsz 😉 bardzo dobrze Cię kojarzę ;p w Tarce licencyjny m.in. jechałaś z tego co pamiętam, tak? 😉 bardzo fajnie moim zdaniem się prezentujecie 🙂