Forum konie »

Stajnie w Lublinie

nie szkodzi  😁

według http://www.lzj-konie.pl/ będą to mistrzostwa w wkkw i regionalki w skokach 😉
Poncioch, a przeczytaj dokładnie co tam napisali.

Mistrz. WKKW + ZO w skokach miały być w Białce w chwili obecnej, ale z tego co wiem zostały odwołane.

W przyszłym tygodniu w Janowie Lubelskim odbędą się Mistrz. Województwa w skokach.
no fakt, głupi błąd, sorry  😡
Witam!

Probowałam przebrnąć przez cały wątek,a le coś czuję, że nie dam rady... Czy ktoś mógłby polecić mi pensjonat dla koni z wybiegami, gdzie konie są wypuszczane, boksy czyste. Zależy mi na niskiej cenie 300-350 (maaax 400 zł), może być dalej od Lublina, ale taki żebym miała pewność, że koń ma dobre warunki. Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi 🙂
Kornelia, ludzie polecają pensjonat blisko Firleja w miejscowości Baran.
Kornelia- to nie wstawiasz koni do Bystrzejowic?
A ktoś wie może, co się dzieje z R. Zalewskim? Jest gdzieś jeszcze w okolicy, czy tak jak słyszałam jakoś niedawno, wyniósł się gdzieś dalej?
gdzieś tam się wyniósł
Wstawiam do Bystrzejowic jednego, ale szukam już powoli jakiegoś miejsca na emeryrturkę, a poza tym niewykluczone, że będę lada moment potrzebować miejsca dla młodego konia żeby go "przechować przez zimę" zanim rozpocznie pracę na wiosnę... Bystrzejowice są RE-WE-LA-CYJ-NE, tylko, że boksów brak jak na razie, a poza tym dla młodziaka, ktory jest niezajeżdżony jeszcze nie potrzebuję aż takich warunkow 🙂
wiem, że rewelacyjnie, trzymam tam konia :P
Mam takie pytanko całkiem z innej beczki...
Możecie mi polecić jakiegoś trenera w Lublinie i okolicach który to dał by radę dojeżdżać do prywatnej stajni w Lbn ?
Z góry dzięki  :kwiatek:
piotrek w. ;p
Tyle to i ja wiem ;p
Ale również wiem że sporo bierze za jazdy  🙄
przypomniało mi sie ze pytał się ktoś. odznaka jest w następny weekend. sobota zawody, niedziela odznaka. w każdym razie tak to zrozumiałam 😉
grafitkowa, warto in maj opinion
frut- ej to fajnie ze znow nie pojade odzny;p
pony-why not? jakaż to, błagam zdradź mi!
to że warto to oczywiście wiem, ale gdybym miała z nim jeździc około 4 razy w tyg. to nie wiem jak by o było z funduszmi....
bo nie skaczemy za bardzo jeszcze🙂
Bystrzejowice są RE-WE-LA-CYJ-NE, tylko, że boksów brak jak na razie

oj coś mi się wydaje, że boksy nieprędko się zwolnią :P
ja jusz wiem o co chodzi, kucyki zostaja jeszcze na zimę w stajni:P
Tak, tak kucyki zostają, ale w chwili obecnej gdy rozstaje się z jeżdzonym przeze mnie koniem, a zostaje mi tylko moja staruszka, to już nie ma dla mnie aż takiego znaczenia 🙂. Natomiast szukam czegoś na wypadek jakby udało mi się coś kupić... uf... byle do połowy października 🙂
z kto się wybiera do Bonanzy  🏇 ?
ja będę, jako luzako-obserwator ;p
Ja będę na 99%  🏇
Ale niestety tylko w roli obserwatora-fotografa  🤔 Ale dobre i to  🤣
I może wreszcie kogokolwiek poznam  😁 Nie to co nad zalewem Zemborzyckim  👀
Mówić jak będziecie ubrane ! Zawsze łatwiej  😁 
może ja pojadę.. Alicja chcesz mnie poznać?  😁
Hmnm, nie jestem pewna czy Ciebie poznam  😁
a więc ja będę jako zawodnik;p tak więc. Krzyczeć MAŁA! to zareaguje  😁 jadę na Georginii 2x L 😉 będę się pewnie z kimś kręciła. Zagadywać koniecznie!
ooo Malaaa było od razu tak mówić, że to Ty na Georginii jeździsz 😉 bardzo dobrze Cię kojarzę ;p w Tarce licencyjny m.in. jechałaś z tego co pamiętam, tak? 😉 bardzo fajnie moim zdaniem się prezentujecie 🙂
Obok Małej to zawsze zamieszanie i dużo ludzi. 😁 :kwiatek:
Gratuluję, jeszcze raz, zrobienia licencji.

Powodzenia wszystkim startującym! 🏇
O tak ! Będę biegała po całej Bonanzie i krzyczała MAŁA !  😂 
A jak planujesz stać ? stanowiska czy boks sobie bierzesz ?  😀

[b]breakawayy , fin[/b]  A wy  będziecie ?  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się