Wszystkich bardzo, bardzo przepraszam (mówię do tych, którym miałam robić zdjęcia), ale od czwartku ok. 18 nie miałam internetu (aż do soboty) i nie otrzymałam info o zdjęciach niestety 🙁
W LKJ już na 99,9 % będę robić, o ile do tego czasu będę mogła chodzić...
Oj to będzie gruby offtop, zaraz ktoś się zdenerwuje 😉 Na kilka dni wynieśliśmy się do Sadłowic, gdzie ostro ćwiczymy kondycję, ponieważ w czwartek jedziemy na pomorze do pracy na całe dwa miesiące. Także nie będzie nas widać na żadnych czworobokach w najbliższym czasie. Może zaatakujemy MW we wrześniu, ale to odległe plany. Dzięki wakacyjnym zarobkom na pewno na jesień pojedziemy do jakiegoś trenera, żeby jeszcze w tym roku pokazać się w poza lubelskich szrankach. No to tyle, jakby co, to na pw 😉
Olaa1002 Na swoim kucyśku - Esperado. Będzie kucynka pod naszą Panią trener debiutować w N pierwszego dnia więc jak ktoś będzie robić zdjęcia to z góry wszystkie przyjmę 😁
LKJ likwidują już od ładnych paru lat słyszałam już masę powodów, a to kierownictwo, a to kończąca się umowa o dzierżawę gruntów i wielka dziura budżetowa. Myślę, że dopóki co nie ma co tego roztrząsać bo jak do tej pory LKJ jest był i będzie 😉
diołem 2 konie z Arveny będą- najprawdopodobniej gniado-srokaty kuc + kasztan z czterema białymi skarpetkami koola mają zamykać i mieli zamykać... zobaczymy co z tego wyniknie 🙂