Forum konie »

Stajnie w Lublinie

krysiex213, aaa<3 Robi wrażenie!
jeśli macie jakieś zdjęcia z dzisiejszych zawodów, byłabym wdzięczna o linka tu , bądź na PM [ interesują mnie głównie zdjęcia czterech koni: Profesor- kary wałach, praktycznie bez ogona, niebieskie ochraniacze , żółty czaprak,pod amazonką-kaleką; Wiki-fiord ,bułana klacz pod wysokim chłopakiem; Bakalia-skarogniada klacz z żółtymi ochraniaczami i niebieskim potnikiem pod amazonką; Holden-kasztanek, wałach, 4 białe skarpetki, żółte ochraniacze pod wysokim chłopakiem ] .🙂
z góry wielkie dzięki 🙂😉
tajfunowaa ooo Arvena znowu startuje? 🙂
Zygzak w Pikerze byliśmy, a co będzie dalej... zobaczymy. 🙂 ale mam nadzieję, że jak ponownie "uruchomiliśmy" to już nie przystopujemy na długi czas 🙂
Jak wyniki wyższych konkursów? Ktoś się orientuje?
Jasnowata, to twój koń dzisiaj na klinikach obszukał mi kieszenie? 😁 I był wielce zawiedziony, że wyjęłam chusteczki do nosa z kieszeni fartucha, a nie nic dla niego 😁
Sympatyczny jest, wygłaskałam go żeby się odstresować przed kolosem z diagnostyki  😁
Horsiaa a Badzioszka nie wygłaskałaś? no wiesz!  🤬
Powiedz, który to, a w środę następną wygłaszczę 😉
Ciemnogniady z gwiazdką, stoi koło Estrona, ma popielatą derkę powieszoną na boksie, a sam stoi w takim uwalonym czekoladowym ortalionie  😁
Po drugiej stronie stoi gdzie studenci "nie mają upoważnienia" do wejścia. Za tydzień wygłaszczę 😎
Po drugiej stronie stoi gdzie studenci "nie mają upoważnienia" do wejścia.

Serio? Czemu?
Badzio bardzo lubi studentów, szczególnie jak straszą go białymi fartuszkami  😁
Horsiaa, oui, oui, to mój Jasny 🙂
Tzn. nie jesteśmy pewni czy jesteśmy upoważnieni do wchodzenia, bo taki napis głosi, że nieupoważnionym wstęp wzbroniony czy jakoś podobnie. Za tydzień sprawdzę czy ich magiczny kod na otworzenie drzwi działa, czy się same otworzą 😁

Jasnowata, część mojej grupy podważała przynależność Twojego konia do koników polskich, bo jest... jasny 👀
To wytłumacz grupie, że Jasny jest 100% konikiem. Jestem w trakcie poszukiwań jego rodowodu, ponieważ zaginął w trakcie drugiej sprzedaży. Ale jak znajdę, to chętnie skseruję wszystkim tym, co mówią o nim fiord, kuc feliński, czy koń przewalskiego.  😎
Zaraz poleci do Ciebie pw 🙂
a co to się porobiło, że Jasny na klinikach?
leeeci pw, żeby nie zaśmiecać 🙂
Jasnowata tak jak Pan Stajenny M. "czy to kuc feliński?"  😁

Horsiaa chyba jestem ślepa ale tego nie zauważyłam, kod nie działa, drzwi się bez problemu otwierają, ale ciii  😁

Horsiaa chyba jestem ślepa ale tego nie zauważyłam, kod nie działa, drzwi się bez problemu otwierają, ale ciii  😁

dobra, to za tydzień Badzia wygłaskamy 😉
To ty obce konie głaszczesz a do niemalże własnego nie przyjedziesz? No wiesz :P
Przyjadę. Jak ogarnę burdel na uczelni 🙄
Może mi ktoś podać telefon do sklepu pana Rafalskiego?  :kwiatek:
masz PW 😉
Jasnowata jak tylko go zobaczyłam, wiedziałam, że to Jasny 🙂 zdążyło polecieć PW, nie chciałam mówić in public, zwłaszcza, że wiem, dlaczego tam jest...
Już nie ma 🙂 wrócił dzisiaj do domu 🙂 znowu jesteśmy z Badziem samotni;(
Siemka. Ja trochę nie w temacie, ale widzę, że coś o stajniach itp. w lubelskim. Tak się zastanawiam czy nie wiecie, czy ktoś w Zamościu ma do sprzedania różne używane siodła? Jak tak to moglibyście podać mi telefon, adres, i nazwisko? jeżeli tak to byłabym wdzięczna, bo powoli trzeba się za czymś dla młodego rozglądać  😉 Słyszałam o jakimś panu który sprzedaje sprzęt jeździecki, tylko że słyszałam głównie o bryczesach. Nie wiem czy ma coś jeszcze.
Masz PW 😉
breakawayy to ja też może PW bym prosiła 🙂
i ja i ja 🙂😉
a ja tylko odnośnie tego pana z Zamościa (pewnie to ten sam) wtrącę 2 rzeczy:

1. miał do mnie przyjechać z siodłami, wstępnie się umówiliśmy - więcej się nie odezwał choć miał zadzwonić podając konkretny termin
2. kiedy zapytałam o cenę siodła o którym rozmawialiśmy  stwierdził, że zależy " od zasobności portfela kupującego"

może ja miałam pecha ale nie polecam...
Jeśli chodzi o pana Marca to ja kupiłam u niego cudnego stubbena excalibura i wszystko było cacy, nawet miałam go na próbę. Ale byłam  osobiście i zobaczyłam sobie sama co ma do zaoferowania🙂 Ja polecam.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się