jett, ja chcę jechać do Bychawy z moim konikiem na ścieżkę, ale nie wiem czy wypali, bo nikt z mojej stajni nie chce ze mną jechać, a tak to koszty byłyby mniejsze 😉.
byłam dzisiaj w 'Baskilu', widziałam witaminy i inne suplementy i jedną paszę na wierzchu. dziewczyny, które tam sprzedają są bardzo otwarte na wszelkie zamówienia i uwagi, można się dogadać.
to jest przy tym wielkim ciuchlandzie. A który to ten wielki ciuchland? 😀 Z Puław jestem, wiem gdzie jest Plaza, lkj, bonanza, elizówka i PKSy, a i gdzie mieszka moja babcia 😁 no nic, jak zwykle pobłądzę, pobłądzę i trafię 😉
zobacz sobie na mapie mniej więcej gdzie jest Wrońska, a wspomniałam o ciuchlandzie jako punkcie orientacyjnym, bo Wrońska kawałek się ciągnie, żeby nie zrobić sobie dodatkowej wycieczki 🙂 ciuchland jest wielki i niebieski czy tam granatowy na samym początku tej ulicy i tuż przy nim jest sklep (nie ma szyldu, z daleka go nie widać).
Ja będę w Bychawie z narzeczonym i przyjaciółką. Pewnie mój tata też się pofatyguje 😉. pony, można spytać na jakiej uczelni studiujesz? Czyżby KUL z jakimś kierunkiem na Majdanku? 😀
Mam pytanie: Czy jesteście w stanie polecić mi trenera, który pomogłby mi i mojemu konikowi wspiąć się po drabinie umiejętności??Z możliwością dojazdu.
Aj.. szkoda, że na moją huckę jeszcze za wcześnie, bo chętnie bym ją zabrała na ścieżkę Bychawska 😉 W zasadzie wszystkie te przeszkody chodzi, ale jest za młodziutka.. 🙄