fruity_jelly ja też jestem mała blondyneczką 😀 haha... to się może jakoś rozpoznamy😀 ej jak coś to zagadujcie do mnie:P Fin jak będziesz mdlała to krzycz,złapię Cię 🏇 haha
w sumie to nie jestem jego ogromną fanką, jakby był Kiecoń to co innego 😂 ale sam fakt, że ktoś bardziej znany przyjedzie na nasze zadupie jest bardziej niż zadziwiacjący 🤣
Kaalaa dzięki 😉 podoba mi się w sumie jak jeździ, na zawodach go widywałam i tak się zastanawiam 😉 mamy dwa dwulatki i jeśli się nie sprzedadzą, to komuś trzeba je będzie do zajazdki oddać 😉
a może byśmy tak miały ze sobą coś charakterystycznego, żeby nie było problemów z odnalezieniem się w tłumie? (mam nadzieję że będzie ładna pogoda i rzeczywiście będą tłumy 😉 ) niezbyt znam lubelskich voltowiczów a przy okazji jestem ślepa więc na pewno będę miała problemy z rozpoznaniem :/
ja jak zaczne śpiewać 'wiła wianki' to mnie na bank poznacie 🤔wirek: breakawayy taki mały off ale masz na myśli te dwa ogieraski cukieraski po Hebabie które wstawiłaś w ogłoszeniach? 🍴
fruity_jelly tak o nie chodzi 😉 co prawda dopiero dwulatki, ale trzeba się już powoli zastanawiać 😉 właściciel gniadego chce oddać w wieku 2.5 roku, żeby z ziemi najpierw trochę porobić, zobaczymy co to będzie 😉
pytam bo ciekawa jestem ich predyspozycji skokowych, mój pulpet też jest po Hebabie i skacze.. według nastroju chyba 🤔wirek: raz potrafi sie całkiem przyzwoicie odbić i podnosi nogi a raz o tym zapomina i wsadza nogi między drągi w efekcie czego obydwoje leżymy na ziemi (tegoroczne zawody walentynkowe w Bonanzie, tak to byłam JA :hihi🙂